Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt más a helyzet..
Itt egy árva lélek se szedi fel.. Na jó.. Van egy kukás ember amolyan "Samu" de az nem kötetszik és az is csak szerdánként reggel jár.. Meg ha el akarná venni 2 pofon és már szalad is a furikjával
Ha egyedül van akkor nincs gond, de ha ott állnak hárman négyen akkor már nem olyan egyszerű a helyzet.
Samu?? Nálunk az iskolába a csontvázat híják Samunak
Még mindig jobb, mint hogy széthordják a szemetet, és vagy, ha olyan dolgot dobsz ki, legyen az egy mosógép, akkor a nagy vasdarabokat leszedik, és otthadják a többi részét szétdobálva.
Sopron az egy nogyon jó hely, oda szerenék költözni, ha minden oké lenne, de nem az. Tesóm is ott lakik, igaz ő Cenken.
Cenk sincs messze innen van pár osztálytársam aki onnan jár be. A lomtalanítás nálatok nem tudom hogy működik de nálunk nincs konténer csak egy tábla hogy oda kell szórni, szóval ha egy kicsit szét is szórják akkor sincs gond. Itt Sopronban a lakosság jelentős része átjár Ausztriába dolgozni. Szóval abból a szempontból tényleg jó hogy közel a határ és a munkalehetőségek. Ami engem nagyon ki tud akasztani az viszont az hogy Sopronban egy halom helyen előbb van kiírva valami németül mint magyarul sőt múltkor néztem egy hirdetést ami csak németül volt, meg aki átjön az elvárja hogy itt pl.: egy boltos tudjon németül, náluk viszont szinte nincs is olyan bolt ahol magyarul beszélnek az eladók.
Még a csontvázat
Itt egyáltalán nem guberál senki..
Idézet: „a lakosság jelentős része átjár Ausztriába dolgozni” Óóóó, tudom én ezt, ezért akarok odamenni. Tesóm gondozónőként, a férje mozdonyvezetőként dolgozik az osztrákoknál. Előtte a mávnál dolgozott.
Hát akkor sok sikert az ide költözéshez, ami a legfurább az egészben hogy Ausztriában magasabbak a fizetések és alacsonyabbak az árak. Pl.: Benzin,tejtermékek, pékárú, édesség. Mi gyakran járunk át vásárolni :yes: Ami negatívum nekem hogy tudni kell németül valamennyit, én pedig nem igazán vagyok jóban a német nyelvel.
No meg persze a
Idézet: tábla... Akkor mi írjuk ki: osztrák, ne szemetelj?! Érdekes világban élünk. Ide jön egy külföldi,és elvárja a német, az angol, a francia, hogy anyanyelvén szóljak hozzá. A dolog eléggé aszimmetrikus. „magyar ne lopj”
Az osztrákok meg nem igazán tudnak angolul.
Az angol szerencsére viszonylag jól megy főleg a beszéd. A nyelvtan ár kevésbé. :no:
A német nyelvtudásom nekem is csapható, inkább az angol az amit jobban megy, de az elenyésző. Már mostanában elkezdeném tanulni a németet, csak valami jó kis oktató program kéne, vagy weblap, ahonnét lehetne szocializálódni,a többit meg már úgy is csak élesben fogom elsajátítani.
Én viszonylag régóta tanulok angolt de a szókincs fejlesztésére nincs jobb dolog szerintem mint az interneten olvasgatni, a könyvekben néha olyan elvetemül hülyeségek vannak a szótárba, nem is értem hogy néha hogy minek kell tudni. A német tudásom nekem is elenyésző a szó kincsem leginkább azért mert a könyvemben lévő szótár nincs kitöltve. Ott vannak a német szavak és keresgélni kell hogy mit írjak be.
Idézet: „néha olyan elvetemül hülyeségek vannak a szótárba, nem is értem hogy néha hogy minek kell tudni.” Ezt aláírom: _ampervadasz_
Bevallom őszintén én is lusta vagyok az Országh-féle angol-magyar szótárat forgatni. Ha tehetem, vagy ezt használom CD-ROM-ról, vagy a SZTAKI-t.
Hát ha én csak a szótár forgatására lennék lusta akkor nem lenne semmi gond . Az a nagyobb gond hogy én elég sok minden másra is lusta vagyok.
Ezt a videót nézzétek meg, nagyon jó.
Szép kis testvér az ilyen, lelöki a lépcsőn...
A mi cicánk már nem csinál ilyeneket, mondhatni már kinőtt belőle. Egész nap csak lustálkodik meg piszkál hogy simogassam.
Ez se semmi. Mintha egy piezót, lenyelt volna, egy oszcillátorral együtt.
Az én macsom az "aktivált" volt, amig el nem pusztult a "kistesója" akit hoztam neki, minden előjel, és ok nélkül. Azóta már az én cicám, már lustálkodni is lusta.
Az enyém az leginkább ahhoz ért hogy hajnalban nyávogjon és felébresszen mindenkit. Nappal persze csak lustul, a házból már nem mehet ki. Mert elütné valami vagy megtámadná a kutya. Most a cserépkályha lábánál alszik, régebben felmászott a tetejére is.
Én úgy mondanám, nem ártana némi gépzsír, Igen, levii mivel nyekereg az ajtó.
Idézet: „Azóta már az én cicám, már lustálkodni is lusta.” Ezt észre lehetett venni a múltkori fürdetős videón. Nekem az egyik macskám annyira lusta, hogy múltkor fogott egy egeret, lefeküdt mellé és várta, hogy majd az egér játszik vele, vagy majd az fogja simogatni. De az egér nagyon fiatal lehetett, mert nem is menekült, csak ott volt a macska mellett. Odahívtam a másik macskát és fél perc múlva az egérnek hűlt nyoma sem volt. Két falatban le is nyelte. És a kis bolond macska, amelyik fogta nem is akarta elvenni a másiktól, annyira lusta.
Amikor lefekszem aludni, akkor már vagy azonnal mellém fekszik, vagy reggelre mikor felébredek, a fejemen alszik, és erre kelek fel. Hallom az szívdobogását, és az emésztészaját is akkor.
Nem semmi. Azért egeret nem adné a macskámnak, mert nem lenne jó valami fertőzést összeszedetni vele. Igaz a proteinben gazdag molylepkét, és a legyet is megeszi. Amit meg nem eszik, mez az áltlalában a gépházam belsejében, ízlés szerint feldarabolva találom.
Multkor is én fogtam meg az egeret és nem ő.
Idézet: „a fejemen alszik” Ez akkor lehetne még érdekes ha hirtelen felülnél, szerintem a macska azt se tudná hogy hol van.
Erre volt példa, és úgy képzeld el, mint az első mellékelt videón, csak ilyenkor még olyan magatehetlenül gurul le róllam, és csak utána ébredt fel.
A robot macskák nem Whiskast, hanem görgős egeret (v)ennének! Buta Robomacs Kis görbe tükor a reklámoknak...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |