Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És persze gépzsírt mellé hogy jól csússzon
Nekem a macskák kintiek, szóval ki tudja mit esznek meg. Így ez sem árthat nekik. Ez a kis bolond annyira nemnormális, hogy ha megyek, akkor átszalad a lábam között is és nem foglalkozik vele, ha bele is rúgok így véletlenül. Van hogy megállok és ráfekszik a lábamra, vagy elé. Nyáron tettem fel egy videót, amikor kint feküdt mellettem és a lábamat nyalta. Normális az ilyen? ha kint ülök az ágyon a teraszon ,akkor jön mellém fekszik pont úgy, hogy vagy a lába, vagy valami testrésze hozzám érjen, hogy tudassa "itt vagyok". Csak tudnám hogy szokott így hozzá az emberekhez. Kiskorában, amikor még éppen, hogy járni tudott már akkor is ilyen volt. 4-en voltak testvérek, egyik se jött annyira közel az emberekhez csak ez. Más akkor is estünk elfelé benne. Emlékszem pont az autó alján végeztem kisebb javítást és láttam ,hogy bújik odafelé hozzám és már akkor is mászott rámfelé, meg jött utánunk. Nem tudom honnan örökölhette ezt a tulajdonságát. Az anyja is ragaszkodó, de ennyire nem. Ez el nem mozdulna a bejárati ajtó közeléből hosszabb időre.
Matyi. Újabban nagyon elgépesedtél. Msn -en is egy robotos viccel indítottál, és már itt is.
Nállam is ilyen volt az említett eset előtt, ami annyiban maradt meg, hogy állandóan a párnámon alszik. Ezért nem is csináltam neki alvóhelyet. Annyi azért itt is biztos, hogy ragaszkodó. Most hozzám van szokva, mert minden másodpercben lát, amikor alszom, vagy én fekszem rajta keresztül, vagy ő rajtam, de tegyük fel elmennék otthonról egy pár órára, vagy dolgozni mennék, akkor már nagyobb lenne az érdeklődése irántam. Ekkor már az ajtónál kaparászna, és nyávogna.
Ide nem merem leírni, mert három életre szóló kitiltást kapok... :hide: Jól látod, arra a viccre céloztam!
Idézet: „nem is akarta elvenni a másiktól, annyira lusta.” Nem lusta, inkább intelligens, okos. Tudja jól, hogy így is, úgy is fog kapni kaját, nem kell neki ahhoz harcolnia sehol semmiért. :yes:
Idézet: „mert három életre szóló kitiltást kapok” Ez azért van így, mert három amagyar igazság.
Nekem végső soron mindegy, hiszen tudod hogy nem akartam semmire se célozni a gépzsírral
Ez ha egy hónapig nem látna akkor is ezt csinálná. a másik macskám, a kedvencem, meg alig várja, hogy hétvégén haza menjek és felkéredzkedjen az ölembe és hízelegjen nagyon sokáig.
Hát azért volt már rá példa, hogy egy verében kb 20 percig veszekedtek. Két irányból húzták a verebet, közben hatalmas morgás, plusz néha kis körömkieresztés. Durva volt. De az öregebb győzött.
Szinte nem is mozdulok ki a szobámból, illetve a lakásból, ezért áll fenn ez helyzet. Legutoljára, amikor tesztet voltam írni, akkor voltam kinn.
Fogtál volna egy kést és középen elvágtad volna. Nagy meglepetés és bukfenc lett volna belőle!
Azon gondolkodtam én így hirtelen, hogy hogyan lehetne rászoktatni a budira...
Sziasztok! Máté és Ampi még mindig nyomultok? Figyu srácok a NYÁK-os témában már megkérdeztem mindenkitől, de itt meg a rendszeres srácoktól kérdezném, hogy apró-pici LGA beforrasztásban ki itt a menőmanó? További jó mulatást! Üdv! googa
Üdv Googa.
Milyen eszközt raksz össze, amiért ezt a tokozást válaszottad? Nem a BGA -ra gondoltál? Köszi, hogy gondoltál rám is, de sajnos nekem nincsen ilyen munkához felszerelésem, csak egy jó régi - viszont a legjobb minőségű - pisztolypákám van. A képen egy Memory Stick Pro Duo BGA memória található. Széttört tokkal szereztem, és egy fölösleges adapterrel összaházasítottam. A cinben kevés volt agyanta, ezért nem is olyan szép, viszont működik.
Hát, hogy mi készül, az egyelőre titok. A tokozás az LGA, nem is annyira nehéz, de én nem tudom megcsinálni. Vagyis kettő IC-ről már leforrasztottam egy-egy lábat. Bosszantó, de mindig az utolsót.
Ha van hőlégfúvód, és forrasztópasztád, akkor nincsen más dolgod, mint bepasztázni a forszemeket, rábiggyeszted az alkatrészt, és hőlégfűvőval alulról felmelegíted, de óvatosan, nehogy felhólyasogodjon a nyáklemez. Esetleg, ha a nyákon további alkatrészek vannak, amit nemakarsz, hogy elmozduljon, akkor alufóliával csomagold be az egész áramkört, és nyomd össze, majd szikével kivágod azt a részt, ahová az új alkatrészt forrasztanád be, és innentől ugyan az a lépés mint az elején írtam, csak mégóvatosabban kell csinálni.
Jó ötlet, meg kéne próbálni. Pasztát kell szereznem...
Mindent bele. Örülök, hogy tudtam segíteni.
Találtam egy videót itt. Szerintem ez hasznodra lessz, akár a későbbiekben. Ha a zene nemteszik akkor vedd le a hangot, ezt tettem én is.
Jóéjt mindenkinek, mára mentem aludni. :integet2:
Sima pákával és pasztával is megoldható. Én így szoktam a smd alkarészeket felforrasztani. Múltkor 25 db smd tranzisztort és ellenállást forrasztottam fel, úgy hogy felkentem a pasztát, nem külön minden padra, csak úgy ömlesztve az alkatrészek helyére, majd rá az alkatrész, páka hozzányom egymás után a lábakhoz és szépen oda is folyt a paszta a helyére. Egy sem maradt zárlatos. Szóval nem olyan nehéz így sem. Van nekem is hőlégfúvóm, de ilyenekhez nem szívesen használom, nehogy túlmelegedjen a forrasztani kívánt alkatrész.
Hát, most hogy így szólsz, tényleg, tegnap 444 napos voltam. Ma meg másnapos vagyok. Tegnap este Gergő fiam keresztszüleinél voltunk Peti-baba látogatóban, s lecsúszott egy kis ötven-néhány fokos "hígító", meg pár pohár erjedt szőlőlé.
Idézet: De jó nem vagyok egyedül. „Ma meg másnapos vagyok.” Idézet: Nyugi, nem fogunk vasvillával, meg ehhez hasonló dolgokkal kergetni. „Aznap nem leszek.” Ja, és jó reggelt.
Ha már ilyen szép szám. Sajnos a képet nem találom, de a templom kapujára az van kiirva, hogy : A szombati szentmise elmarad, mert sátán leszek. Az Atya. Amikor megláttam akkorát szakadtam rajta. (aki nem tudja van egy olyan település, hogy Sáta)
Nem hiszem el, most keltem fel, de szerintem már le is fáradtam. Az 50 legdurvább városnév a nagy világban. egy földhöz vágot a város neve
Idézet: és rajta van a térképen is. A másik meg „No Name” Idézet: ez is rajta van a térképen. „Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu” |
Bejelentkezés
Hirdetés |