Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
...arról nem is beszélve, hogy a két szélsőség osztja fel egymás között a két frekvenciát, és az emberek nagyrészét. A muterom kiveri a késes biztosítékot bennem, mikor azt mondja: ...ahhoz képest, hogy fideszes ellégé rendes... (egy emberre céloz, akit felületesen "ismer")
Ilyenkor, én: áááÁÁÁ Idézet: „Slágernek közel 4 millió, a Danubiusnak pedig kb 1 millió hallgatója van.” Ugye nem gondolod komolyan, hogy minden második ember a nagymamától a ma született csecsemőig ezt a két adót hallgatta. Ez még úgy sem igaz, ha azokat is a hallgatók közé számolják akik kényszerből egy üzletben, vagy egyéb nyilvános helyen hallották a műsort valaha. :yes:
Valószínüleg ez a Danubius, Slágerre, viszonyított kiértékelése, mert azért lássuk be sokan lakujk ezt az országot, kérdés meddig
Ettől a megnyilvánulástól - bárkitől is hangozzék el - a maradék hajamat tépem. Mi az, hogy ahhoz képest?! Nem az minősíti az embert, hogy melyik politikai tábor elkötelezett, vagy kevésbé elkötelezett híve. Mindenkit a cselekedetei minősítenek a szememben.
Idézet: Már nállam is az. Szerintem lassan megyek ki külföldre, mert nem állapot ami itt megy. Nem az országgal van bajom, hanem azzal amit művelnek. Most bevillant nekem a Tungsram is, az amit ott művelnek... Ahogy ma egy páran irtátok ÁÁÁ „kérdés meddig”
Felőlem lehet új akár 100 is, de ne a sárba tiporva a régieket. S ezért nem az újak a hibáztathatók, hanem a törvény, hogy egy sima kis pályázat, és emberek évtizedes törekvései, munkái a semmibe vesznek. Jó, az emlékeinkben, meg a hangszagainkon tovább élnek.
Nekem meg a legnagyobb problémám az emberek felfogása, hogy akarunk fejlődni (országosan), ha egyénenként mindenki csak a másik kárát akarja. Ezt kellene megértenie az embereknek hogy segítsünk egymásnak, és ne csak a rosszat akarjuk a másiknak Én is ha tehetem lelépek Magyarországból.
Idézet: „Nem az minősíti az embert, hogy melyik politikai tábor elkötelezett” Persze, de én ezt nagyon jól tudom. Viszont itt van egy olyan szomszédom, aki egy idős néni, és a szürke hétköznapokon, teljesen normális, viszont amikor megláttam akkor, amikor választások voltak... ... egyfolytában komunistázott, és szidta a pártot ( nem pártokat!) és az ő táborukhoz tartozó embereket.
Az a baj, hogy az országnak van történelme, de sajnos nagyon be van (elnézést a kifejezésért) mocskolva. Mindenki menekül a saját hazájából.
Idézet: „kérdés meddig” Ha egyáltalán lessz rá lehetőse annak a nyomorult nyelvtudás hiányában, és alacsony szintű oktatási szinttel külföldre menni.
Jó reggelt, mit gondoltok, miért nincs ma minőségi (nyelv)oktatás Magyarországon?! Ha van piacképes tudásod, azt mondhatod, emelem a kalapom. HA nincs, maradsz itthon rabszolgának, esetenként tized akkora bérért, mint nálunknál fejlettebb országokban.
Ezért is irtam.
Nem lehetne valahogy megszavaztatni hogy maradjon ez a két rádió? Végülis elvileg "értünk" van ez az újítás, hogy nekünk "jobb" legyen (vagyis majd ezt fogják hazudni). De ha mi azt akarjuk hogy maradjon a régi rádió...
Tán ez az oldal azért van, hogy segítsünk egymásnak. Azt meg sokan nagyon várják, hogy elmenjünk ebből az országból. De már itt vagyunk több mint ezer éve így aztán várhatják. Legalábbis szerintem. Inkább te is maradj és itt próbáld jobbá tenni az országot, mert ha mindenki így tenne jobb lenne.
Ilyen egyszerű lenne, akkor csak egy "jó kis sztori" lenne az egész, és élne tovább a rádió...
Én maradnék, mert szeretem a hazámat, de 74ezerből nem lehet megélni. És jelen pillanatban, nem csak én, hanem nagyos sokan úgy érzik, hogy a húrt maximálisan kifeszítik, majd elpattan. Szerintem már nem kell sok. (Nem is akarom, hogy polgárháború legyen). De a politikusok direkt lázítják a népet.
Sajnos a pénz beszél,...
Úgy vagyok ezzel én is, hogy nagyon szeretek én is itt Magyarországon lakni, természeti adottságai, és a jó környezet miatt, akik jelen esetben ti vagyok. ...viszont munkanélküli vagyok egy jóideje, csak sz....ért, h...ért. tudok munkát, ami épp, hogy elég ahhoz, hogy az internetet ne zárolják, amúgy teljesen másra vagyok utalva... Ez már nem a megélhetés, hanem a túlélés határát súrolja... pl. ebben a hónapban semmi a termés, így még azt se tudom hogy a hónap végéig még lessz e internet...
Vagy legalábbis az életszínvonal , és én szeretnék minél ütemesebben fejlődni, de az utóbbi 1-2 évben ezt egyre nehezebb elérnem. És őszintén szólva (mostanában már eléggé beleuntam a helyzetbe.) Tanulok és még melózok is, és még így is épp csak tartani tudom a szintemet, és nem fejlődök. Meddig fog ez még így menni?
Az ütemes fejlődés megvan! Visszafelé. Nem ütemesen, rohamléptekben.
Együtt érzek veled, ugyan ott vagyok.
A politikusokat mi választottuk. Még akkor is ha nem konkrétan azokra szavaztam akik az ország dolgait irányítják. Csak sajnos a demokrácia ilyen. Mari néni 3 elemivel egy szavazat Tudományos Akadémiai tag egy szavazat. A buktatója pedig az, hogy Mari néni sokkal több van. Egyébként gyerekkoromban sokkal rosszabb anyagi körülmények között sokkal kevésbé elégedetlenkedtek az emberek. Nem mintha visszasírnám azokat az időket.
Idézet: „A politikusokat mi választottuk” Ezt azért így nem mondanám...
Meglepődtem, mivel megszállot airsoftos vagyok, aki ismeri a szabályokat vagyis az első két bekezdését az tudja miről van szó! Aki nem annak idézem
Idézet: „NYILATKOZAT: az airsoft játékosok nem képviselnek semmilyen katonai vagy félkatonai szervezetet, politikai, vallási, vagy etnikai csoportot. Az airsoft a paintballhoz hasonló, biztonságos, erőszakmentes, stratégai-taktikai játék, melyet törvénytisztelő állampolgárok százezrei űznek világszerte. Az airsoft nem kívánja a háborút, a fegyveres konfliktusokat dicsőíteni, nem a valóságot szimulálja - csupán egy játék. Az airsoft eszközök olyan országokban is szabadon birtokolhatók, ahol a legszigorúbb szabályozás alá esik a fegyvertartás.” Ugye bár nincs sorkatonaság, talán azért is játszok mert én már nem estem bele (sajnos) De amin meglepődtem, a Honvédelmi minisztérium állítólag támogatja a játékot. De vajon miért?
Az, amit írsz azért van, mert akkor az információ szabad áramlása elől egyszerűen el voltak zárva az emberek. A boldog tudatlanság állapotában voltak, mert ugye amiről nem hallasz, hogy van, az nem is létezik a számodra. Ma meg az van, hogy mindent látsz. Felteszed magadnak a kérdést: A másik munkája valóban effektíve annyival többet ér, mint amennyit láttat magából? NEM! Akkor neki miért jár több?! Emellett ott az igény. Nem az, hogy nekem több legyen, hanem a társadalmi minimumnak tekintett dolgok. Bizony sokaknak már azt is nehéz biztosítania az életéhez.
Valószínüleg haszna van az államnak az eladásokból. Támogatja, hogy minnél több elkeljen, és annál nagyobb lessz a részesedése a jutalomból, vagy esetleg...
...de mára egy kicsit sok már a politizálásból.
Petikém! Akár tetszik akár nem, a velejéig romlott politikai elitet mi, azaz a társadalom termelte ki magából! Azaz: mi is hozzá járultunk a kialakult helyzethez. A gyerek fejlődése során azokat a mintákat követi, amit szűkebb környezetében lát. Ezeket később felülírhatja, de egy kognitív módon rögzült kép nehezen törölhető ki.
Mivel régóta játszok, látom a dolgokat, lényegében magunkat képezzük ki. Vagyis hogy szépen fogalmazzak, ha nem értenél az elektronikához, akkor TV szerelőt hívnál, hogy javítsa meg a TV-t, ha nem elég a honvédelem akkor kiket lehet hívni? Azért elég szép számban játszák, vegyesen tehát ismi 45 éves és játszik. 18 éves kiscsaj és ő is keményen benne van. Szóval taktikáznak a felső vezetőink is. De én az idézettel egyet értek.
Matyi, Neked a rossz nyelvoktatás a vesszőparipád, úgy látom.
Egyébként van minőségi nyelvoktatás, csak fizetni kell érte. Ahogy van minőségi oktatás is (szakmai tanfolyamok), csak az sincs ingyen. Az ingyenes, kiváló minőségű tömegképzést el lehet felejteni. Az egy utópia. Mint tudjuk, az emberanyag adott, a lehetőségek adottak. Vagy csinálsz elitképzést (esetleg fizetősen), és akkor a tömegek rinyálni fognak, hogy "miezmá' itt, mikó' tennap még ingyé' lehetett, és mindenkit felvettek", vagy csinálasz tömegképzést, és lejjebb viszed a lécet, így pedig már csak az elit-lehetne-belőle réteg fog rinyálni, de ők meg kevesen vannak ahhoz, hogy meghallják a hangjukat. Különben az államnak nem érdeke, hogy munkanélküli legyél, mert rosszul mutat a statisztikában, és segélyt kell fizetni (ahelyett, hogy adót vonhatna le), ami meg a dolgozó és adózó rétegnek esik rosszul. Legjobb egy multi, akinek el lehet adni ezt-azt, lesz 1000-2000 új munkahely, szép cikkek lesznek róla az újságban és mindenki örül.
Szerintem a HM kínjában támogatja, hiszen azért valamilyen szinten stratégiai dolog. ha már megszűnt a katonaság, baj esetén legalább olyanokat lehessen mozgósítani, akik tudják, mi az a csapatszellem és a célzás. Nem baj, hogy eddig csak játszottak.
Ebben, teljes mértékben igazad van, és nem is vitatom.
Azért azt tegyük hozzá, hogy egy X számú párt emberkéje között válaszhatsz. Ha mindegyik velejéig romlott, akkor nem válaszhatsz egy +n -et, aki majd mindent helyre tesz, mert ő a jó. |
Bejelentkezés
Hirdetés |