Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Lapozás: OK   156 / 443
(#) mammut válasza Attila86 hozzászólására (») Okt 25, 2009 /

Köszi!

Akkor inkább majd egyszer szerkesztek, addig maradnak a szokásosak!
PL : RU-94V0.....
(#) kaqkk válasza wir12 hozzászólására (») Okt 25, 2009 /

Nem lehet hogy túl érzékeny a lelked ?? Én segíteni próbáltam (és még másik két kolléga is ) Mit írtam ami
megbántott ?
(#) MolnarG válasza kaqkk hozzászólására (») Okt 25, 2009 /

Szerintem nem Te vagy a ludas, hanem én
(#) kaqkk válasza MolnarG hozzászólására (») Okt 25, 2009 /

Így visszaolvasva : lehet
(#) mammut hozzászólása Okt 25, 2009 /

Hali!
Már megint bajom van...
Valakinek van véletlenül PIC16F1938-I/SO PIC-et tartalmazó LBR-je, SOIC tokozással?

De már lehet, hogy neki is állhatok kreálni egyet...
(#) kaqkk válasza mammut hozzászólására (») Okt 25, 2009 /

keress egy másik ilyen tokozású alktrészt !
és a rajzon nevezd át a típusát .Igaz hogy a lábak elnevezése is más lesz de a számozás segíyt a tervezésben .
(#) googa hozzászólása Okt 27, 2009 /

Sziasztok! Van valakinek egy jól működő autoroute beállítás fájl (*.ctl) kétoldalas nyákokhoz, amit szívesen megoszt velem?
(#) Vajas Gergő hozzászólása Okt 30, 2009 /

Tudna nekem segíteni valaki abban hogy ezt a csatlakozót hol találom az eagle-ben?
5.1-es verzióm van és már mindenhol kerestem de sajnos nem találom! Előre is köszönöm.

EEPROM.GIF

(#) Bonanza02 válasza Vajas Gergő hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Ez egy LPT 21 p. ugye? Megnézem mindjárt.

Nekem is lenne kérdésem:
Hogy lehet többszörözni nyomtatáshoz egy megtervezett panelt? A4-re szeretném rápakolni,hogy legyen egy lapon 12 db,de eddig nem sikerült. (eddig nem kellet,de most holnap fotóznék panelt)
(#) Action2K válasza Bonanza02 hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Kiimportálod képként, pl. 600 dpi-sben, s a word-be berakod többször. Csinálsz egy sima A4-re kefelenyomatot (próbanyomás), ellenőrized a méretarányokat, ha kell igazítasz rajta, aztán megint próba. Amíg nem jó ismételgeted. Ha kész, mehet élesben.
(#) Bonanza02 válasza Action2K hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Igen, képként már próbálkoztam,de a mérete elmászott rendesen. Valami duplikálás hallottam hogy van a programban,csak nem tudom hogy hol.Az érdekelne,hogy ne keljen egy csomó papírt kinyomtatni feleslegesen.
(#) IMi válasza Bonanza02 hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Hello!
Bezárod a schematicot, a boardon kijelöl, cut majd paste, végül nyomtat.Persze nem mented. (legfeljebb más néven ) Röviden......
(#) Norberto válasza Bonanza02 hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Copy > Group opcióra gondolsz netán?

Group paranccsal kijelölöd az egész NYÁK-tervet, amit készítettél, aztán rányomsz a Copy parancsikonra, majd az elkészített ábra közepén nyomsz egy jobb egérgombot és ott a Copy: Group-ot választod. Aztán egy picit továbbviszed az egérkurzort és már viszed is a másolatot egyre távolabb. Egy próbát megér!
(#) Bonanza02 válasza Bonanza02 hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Az LPT 25p. DIN, a con (konnektorok) között kellene lennie,de csak 31 p. DIN van. Passz. Külön con könyvtért kellene bemásolni valakitől,akinek van ilyen eleme.
(#) Bonanza02 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Igen,ezzel próbálkozom,de nekem egér jobb gomb nem aktív. Sőt jön egy üzenet Paste -nél : Paste buffer is empty!
(#) IMi válasza Bonanza02 hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Mondom hogy CUT !!!
(#) Bonanza02 válasza IMi hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

EZ AZ!
Csak a PAD-okat nem akarja magával hozni....

Majdcsak kialakul...
GROUP kijelöl >
CUt és utána PASTE, de csak a vonalak jönnek.

Ez azért van, mert nincsen minden szükséges layer bekapcsolva a programban. Az első 28 layer mindenképp legyen bekapcsolva, én azt mondom, és csak utána próbálkozz a másolási művelettel.
(#) Bonanza02 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Értem,de szerintem be van kapcsolva az első 18.És így sem jönnek át a padok. Kipróbálod nálad?

tOrigins és bOrigins rétegeknek feltétlenül be kell kapcsolva lenniük, most próbáltam ki.
(#) mex válasza Norberto hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Minden réteget be szoktam kapcsolni, és utána módositom, ha kell.
(#) MolnarG válasza Vajas Gergő hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

A CS1-est a con-subd könyvtárban találod és azon belül az F25-ös kezdetűek.
(#) Bonanza02 válasza mex hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Sajna nálam nem megy.A pad-ok nem jönnek továbbra sem.Nincs valami trükkje a dolognak még?
(#) mex válasza Bonanza02 hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Group> Cut> klikk a "szemaforra"> Paste
(#) Norberto válasza mex hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Hú, ez igen érdekes dolog. Én is kipróbáltam így, de nálam el van szürkítve a szemafor, illetve nem lehet rá kattintani ezen műveletek közben.
(#) Bonanza02 válasza mex hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Továbbra is. de nekem zöld a szemafor amikor rákattintok és utána szürkül be.

2.JPG

(#) Norberto válasza Bonanza02 hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Feltennéd ezt a brd fájlt, hogy mi is próbálkozhassunk? Mert ez már igazi kihívásnak tűnik a leírtak alapján.
(#) Heliosz hozzászólása Okt 31, 2009 /

Sziasztok!
Olyan problémám lenne h van egy nyáktervem jpeg-ben és szeretném beilleszteni az EAGLE-be, valahol hallottam h lehet ilyet. Tudnátok segíteni hogyan kell vagy hogy milyen progi kell hozzá és honnan lehet letölteni?
(#) eddie hozzászólása Okt 31, 2009 /

Nekem ez új volt:Farnell
(#) Norberto válasza eddie hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Hú, kicsit váratlan hír, de reméljük, hogy ez főleg pozitív változásokat fog hozni!
Következő: »»   156 / 443
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem