Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Köszi!
Akkor inkább majd egyszer szerkesztek, addig maradnak a szokásosak! PL : RU-94V0.....
Nem lehet hogy túl érzékeny a lelked ?? Én segíteni próbáltam (és még másik két kolléga is ) Mit írtam ami
megbántott ?
Hali!
Már megint bajom van... Valakinek van véletlenül PIC16F1938-I/SO PIC-et tartalmazó LBR-je, SOIC tokozással? De már lehet, hogy neki is állhatok kreálni egyet...
keress egy másik ilyen tokozású alktrészt !
és a rajzon nevezd át a típusát .Igaz hogy a lábak elnevezése is más lesz de a számozás segíyt a tervezésben .
Sziasztok! Van valakinek egy jól működő autoroute beállítás fájl (*.ctl) kétoldalas nyákokhoz, amit szívesen megoszt velem?
Tudna nekem segíteni valaki abban hogy ezt a csatlakozót hol találom az eagle-ben?
5.1-es verzióm van és már mindenhol kerestem de sajnos nem találom! Előre is köszönöm.
Ez egy LPT 21 p. ugye? Megnézem mindjárt.
Nekem is lenne kérdésem: Hogy lehet többszörözni nyomtatáshoz egy megtervezett panelt? A4-re szeretném rápakolni,hogy legyen egy lapon 12 db,de eddig nem sikerült. (eddig nem kellet,de most holnap fotóznék panelt)
Kiimportálod képként, pl. 600 dpi-sben, s a word-be berakod többször. Csinálsz egy sima A4-re kefelenyomatot (próbanyomás), ellenőrized a méretarányokat, ha kell igazítasz rajta, aztán megint próba. Amíg nem jó ismételgeted. Ha kész, mehet élesben.
Igen, képként már próbálkoztam,de a mérete elmászott rendesen. Valami duplikálás hallottam hogy van a programban,csak nem tudom hogy hol.Az érdekelne,hogy ne keljen egy csomó papírt kinyomtatni feleslegesen.
Hello!
Bezárod a schematicot, a boardon kijelöl, cut majd paste, végül nyomtat.Persze nem mented. (legfeljebb más néven ) Röviden......
Copy > Group opcióra gondolsz netán?
Group paranccsal kijelölöd az egész NYÁK-tervet, amit készítettél, aztán rányomsz a Copy parancsikonra, majd az elkészített ábra közepén nyomsz egy jobb egérgombot és ott a Copy: Group-ot választod. Aztán egy picit továbbviszed az egérkurzort és már viszed is a másolatot egyre távolabb. Egy próbát megér!
Az LPT 25p. DIN, a con (konnektorok) között kellene lennie,de csak 31 p. DIN van. Passz. Külön con könyvtért kellene bemásolni valakitől,akinek van ilyen eleme.
Igen,ezzel próbálkozom,de nekem egér jobb gomb nem aktív. Sőt jön egy üzenet Paste -nél : Paste buffer is empty!
EZ AZ! Csak a PAD-okat nem akarja magával hozni.... Majdcsak kialakul... GROUP kijelöl > CUt és utána PASTE, de csak a vonalak jönnek.
Ez azért van, mert nincsen minden szükséges layer bekapcsolva a programban. Az első 28 layer mindenképp legyen bekapcsolva, én azt mondom, és csak utána próbálkozz a másolási művelettel.
Értem,de szerintem be van kapcsolva az első 18.És így sem jönnek át a padok. Kipróbálod nálad?
tOrigins és bOrigins rétegeknek feltétlenül be kell kapcsolva lenniük, most próbáltam ki.
Minden réteget be szoktam kapcsolni, és utána módositom, ha kell.
A CS1-est a con-subd könyvtárban találod és azon belül az F25-ös kezdetűek.
Sajna nálam nem megy.A pad-ok nem jönnek továbbra sem.Nincs valami trükkje a dolognak még?
Hú, ez igen érdekes dolog. Én is kipróbáltam így, de nálam el van szürkítve a szemafor, illetve nem lehet rá kattintani ezen műveletek közben.
Továbbra is. de nekem zöld a szemafor amikor rákattintok és utána szürkül be.
Feltennéd ezt a brd fájlt, hogy mi is próbálkozhassunk? Mert ez már igazi kihívásnak tűnik a leírtak alapján.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne h van egy nyáktervem jpeg-ben és szeretném beilleszteni az EAGLE-be, valahol hallottam h lehet ilyet. Tudnátok segíteni hogyan kell vagy hogy milyen progi kell hozzá és honnan lehet letölteni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |