Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Most nézem, 13 nap múlva Börze! Nem lenne rossz elmenni! Főleg ha van 6AS7/6H13C, meg azok, akinél volt egy zsák oktál foglalat. Meg vennék még 1-2 dolgot.. Meg látom, elég sokan mentek, Jani is, Imi is, Kócos is.
Valamit elnéztél szerintem! A következő börze az jövőhét vasárnap lesz! ( November 8) és az ráadásul nagy börze lesz!
Nekem is jól zárult.
Van 3 db forgató gombom meg egy panelom. Rajta két nagy áramú graetz híd. Reszkess jövő vasárnap! Én is megyek!
Jövő vasárnap, én is ott leszek, Matyikém :yes:
Látom, nagy a pezsgés a jövő hétvégi börzével kapcsolatban. Ugye, nem bánjátok, ha én is odatolom az arcomat? Talán még felismertek... :hawaii:
Elfelejtettem írni. Az a kopasz bácsi, aki mindent drágán ad, gyakorlatilag közölte velem, hogy ne lődörögjek ott feleslegesen, mert mindent drágának tartok. Természetesen azt elfelejtette: az árképzése olyan, hogy február óta ( azóta járok ki börzézni) gyakorlatilag semmit nem adott el, az asztalán nem vagy alig fogyott valami. Akkor én vagyok a h...lye?
Igen, sajnos csak 15 kHz-ig hallok. Mondjuk azért egy postai telefonhallgató nem igazán bír Hi-Fi átvitellel.
Jó neked, Matyikém. Én már csak 13,5kHz-ig.
Annak az embernek már híre van...... Legutóbbi utunk során is szóba hoztuk az öreg dolgait.
Akkor ezek szerint te sok TV stand-by állapotától meg tudsz őrülni, nem?
Nem tudom én "meddig" hallok, de az engem is idegesít. Sokszor ezért nem nézek TV-t...
Persze, simán. Úgyis akarok egyet kanyarodni előtte Moszkva, aztán meg Párizs felé, lesz ott egy kis dolgom. Nem kell senkinek semmi az említett kisvárosokból?
Nekem kérlek hozz Moszkvából egy Москбиц márkájú kocsit, Москбаи kolléga biztos örülne, hogy van egy másik Москбиц-tulajdonos az oldalon rajta kívül. Párizsból pedig kérnék egy igazi francia csigából készült párizsit. Előre is köszönöm!
Remélem, semmi nem jön közbe. Jani megígérte, hogy el-és vissza is szállít.
Matyi, hadilábon állsz a cirill betűkkel!
A v = "в", a cs = "ч". Tehát a Moszkvics cirill betűkkel: "Москвич" A moszkvai pedig "московски". Egyébként stimmel...
majd jó korán kell akkor mennem, nehogy elhappoljátok előlem a sok finomságot ! Egyébként ittatok már ott földízű kávét ! állítólag legendásan rossz a termoszos csóka kávéja, de börzéseknek "kötelező" Az a "baj" a börzével, hogy a számomra fontos dolgok, főleg csövek 90 %-a már tudom kinek a tulajdonában van, eladni meg nem akar
Múltkor láttam szódásüveg burájú 6P3Sz-t! na azt meg kellett volna venni 500 Ft-ért még dísznek is jó lett volna, de addigra már nem volt 500 Ft-om sem Úgy nézett ki, mint a Tungsram 6L6g, csak ez ruszki volt az 50-es évekből
[OFF]Én még nem ittam belőle,de nem is fogok,mert nem kávézom EGYÁLTALÁN!
De, ha lenne pár darab akkor érdemes lenne venni ennyiért.
1 db, bizonytalan állapotú oxidos lábakkal ...
Akkor tárgytalan. Egyszer elmennék én is arra a börzére szétnézni, de ugye a távolság...
Idézet: Mert? hova valósi vagy? Adatlapod nem árulja el. „de ugye a távolság...”
Magyarkeszi. Még közvetlen buszjárat is van fel majd egyszer elmegyek.
Közel laksz Matyihoz. Ha tudnátok valahol csatlakozni Ő szerintem elkalauzol, ha mást nem egy következő csatlakozási pontig.
Még nem tudom, hogy én hogy fogok menni (sőt még az asszonynak is a tudomására kell hoznom, hogy én menni fogok), de ha minden stimmel, akkor saját kocsival, s ha kell, az Árpád Hídi buszpályaudvar érintésével. Ez esetben tudok vadászni a piros X-ekre. Még nem 100% |
Bejelentkezés
Hirdetés |