Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Most nézem, 13 nap múlva Börze!
![]()
Valamit elnéztél szerintem! A következő börze az jövőhét vasárnap lesz! ( November 8) és az ráadásul nagy börze lesz!
Nekem is jól zárult.
Van 3 db forgató gombom meg egy panelom. Rajta két nagy áramú graetz híd. Reszkess jövő vasárnap! Én is megyek! ![]()
Jövő vasárnap, én is ott leszek, Matyikém :yes:
Látom, nagy a pezsgés a jövő hétvégi börzével kapcsolatban. Ugye, nem bánjátok, ha én is odatolom az arcomat?
![]()
Elfelejtettem írni. Az a kopasz bácsi, aki mindent drágán ad, gyakorlatilag közölte velem, hogy ne lődörögjek ott feleslegesen, mert mindent drágának tartok. Természetesen azt elfelejtette: az árképzése olyan, hogy február óta ( azóta járok ki börzézni) gyakorlatilag semmit nem adott el, az asztalán nem vagy alig fogyott valami. Akkor én vagyok a h...lye?
Igen, sajnos csak 15 kHz-ig hallok. Mondjuk azért egy postai telefonhallgató nem igazán bír Hi-Fi átvitellel.
Jó neked, Matyikém. Én már csak 13,5kHz-ig.
![]()
Annak az embernek már híre van...... Legutóbbi utunk során is szóba hoztuk az öreg dolgait.
Akkor ezek szerint te sok TV stand-by állapotától meg tudsz őrülni, nem?
![]()
Nem tudom én "meddig" hallok, de az engem is idegesít. Sokszor ezért nem nézek TV-t...
![]()
Persze, simán. Úgyis akarok egyet kanyarodni előtte Moszkva, aztán meg Párizs felé, lesz ott egy kis dolgom.
![]() ![]()
Nekem kérlek hozz Moszkvából egy Москбиц márkájú kocsit, Москбаи kolléga biztos örülne, hogy van egy másik Москбиц-tulajdonos az oldalon rajta kívül. Párizsból pedig kérnék egy igazi francia csigából készült párizsit. Előre is köszönöm!
Remélem, semmi nem jön közbe. Jani megígérte, hogy el-és vissza is szállít.
![]()
Matyi, hadilábon állsz a cirill betűkkel!
A v = "в", a cs = "ч". Tehát a Moszkvics cirill betűkkel: "Москвич" A moszkvai pedig "московски". Egyébként stimmel... ![]()
majd jó korán kell akkor mennem, nehogy elhappoljátok előlem a sok finomságot !
![]() ![]() ![]()
Múltkor láttam szódásüveg burájú 6P3Sz-t! na azt meg kellett volna venni 500 Ft-ért még dísznek is jó lett volna, de addigra már nem volt 500 Ft-om sem
![]() ![]()
[OFF]Én még nem ittam belőle,de nem is fogok,mert nem kávézom EGYÁLTALÁN!
![]() ![]()
De, ha lenne pár darab akkor érdemes lenne venni ennyiért.
1 db, bizonytalan állapotú oxidos lábakkal ...
Akkor tárgytalan. Egyszer elmennék én is arra a börzére szétnézni, de ugye a távolság...
Idézet: Mert? hova valósi vagy? Adatlapod nem árulja el. „de ugye a távolság...”
Magyarkeszi. Még közvetlen buszjárat is van fel majd egyszer elmegyek.
Közel laksz Matyihoz. Ha tudnátok valahol csatlakozni Ő szerintem elkalauzol, ha mást nem egy következő csatlakozási pontig.
Még nem tudom, hogy én hogy fogok menni (sőt még az asszonynak is a tudomására kell hoznom, hogy én menni fogok ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |