Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DVD lejátszó javítás

Témaindító: ddr, idő: Szept 10, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   21 / 84
(#) Bonanza02 válasza Cs.Csaby hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Van benne lemez? Próbáld ki egy garantáltan gyári filmmel.
(#) Cs.Csaby válasza Bonanza02 hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Volt benne lemez, azt kivettem , de a szerkezet -lemezzel vagy anélkül- addig sem jut el, hogy megforgassa, csak bekapcs, kattog és villog. Semmire nem reagál.
(#) Moka hozzászólása Nov 1, 2009 /

Sziasztok!

Van nekem egy daytech 707 tipusú dvd lejátszóm. Bekapcsoláskor kiírja hogy HELLO és itt meg is áll a történet. Erre esetleg van valami ötletetek hogy mi lehet a baja?
Üdv: Moka
(#) CHZ válasza Cs.Csaby hozzászólására (») Nov 1, 2009 / 1

Primer oldalon a puffer kiszáradása miatt szokta ezt produkálni , úgy emlkészem 47u 400V . Cseréld ki , szerintem jó lesz .
(#) Cs.Csaby válasza CHZ hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Köszi a segítséget, meglátjuk... Nem vagyok túl profi elektronika téren
(#) CHZ válasza Cs.Csaby hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Egy elkot azért ki tudsz cserélni .
(#) Cs.Csaby válasza CHZ hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Ki hát De lehet, hogy gáz, de nem tudom melyik a "primer" oldal...
(#) Cs.Csaby válasza Cs.Csaby hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Most nincs itt a DVD, csak annyiban segíts, hogy az áramkör melyik részén keressem az elko-t?
(#) Atesz24 hozzászólása Nov 4, 2009 /

Sziasztok nekem van egy Millenium házimozim,elpukkant a bizti benne kicseréltem deugyn ugy elszált.A dióda sort és közvetlen mellette a nagy elkot kicseréltem,most már van készenléti világitás de ennyi.mit kellene még kicserélnem hogy müködjön a táp?
(#) Baxi válasza Cs.Csaby hozzászólására (») Nov 5, 2009 /

Hi

A bemeneti részén keresgélj(230V), ottan kell lennie a tápnál annak a "nagy" gondinak.
(#) kadarist válasza Baxi hozzászólására (») Nov 5, 2009 /

Szia!

Nem gondi! Kondi!
(#) Baxi válasza kadarist hozzászólására (») Nov 5, 2009 /

Upsz , korán van még
(#) Cs.Csaby válasza Baxi hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Köszi!
Most, hogy felnyitottam már elég nyilvánvaló és utólag égés a kérdésem, de mindegy. Mindig tanul az ember...
(#) solymosi hozzászólása Nov 9, 2009 /

Sziasztok van egy philips DVD-m aminek az a hibajelensége, hogy hosszú standby után nem kapcsol be. Utánna ha sokszor ki be dugom a tápcsatit egyszer csak beindul. Az elindulás úgy történik hogy lassan elkezd "remegni" a forgató motor 1-1 milimétereket forogva. Aztán kb a 10-15-ik bedugás után életre kel és a lézer is beindul és olvassa a lemezt. Pár hónapja még ilyenkor tökéletesen végig lehetett nézni egy filmet de most már van hogy film közben is lefagy. Kérdés hogy táphiba (én erre gyanakszom az elindulásból ítélve) vagy lézerfej?

(#) kadarist válasza solymosi hozzászólására (») Nov 9, 2009 / 1

Szinte biztos, hogy táphiba. kiszáradt, púpos elektrolitkondit kell keresni. A motor tengelye csak nem szorul meg...
(#) Hobbiuser hozzászólása Nov 9, 2009 /

Sziasztok!
Van egy LG DVX9700-am, ami kapott némi túlfeszt és kiszállt a táp. Egyelőre kicseréltem a hibás alkatrészeket, egyenirányító diódákat, elko-kat, varisztort, meg egy 2.2 ohm-os előtét ellenállást, majd kiderült, hogy kipukkant a vezérlőköri smps ic is. Azt is kicseréltem. Most viszont úgy néz ki, szakadt a trafó is. És ez az én problémám.
Tudnátok segíteni, hogy hol tudnék beszerezni egy ilyen trafót?
Minden segítséget előre is köszönök!
(#) solymosi válasza kadarist hozzászólására (») Nov 16, 2009 /

Tényleg táp gond volt! Most tökéletes!
(#) mofesa hozzászólása Nov 16, 2009 /

Sziasztok.Van egy orion dvd5000A,ami a másolt dvd-ket nem hajlandó olvasni.Fejtisztítás után egy-kettő megy,de a többire vagy azt írja ki,hogy no disc vagy megjelenik a számláló mindig ugyanazzal a számmal és ennyi.Szerintetek mi lehet a baja?
Köszönet előre is.
(#) patexati válasza mofesa hozzászólására (») Nov 16, 2009 /

Ha van hozzá újabb firmware az segíthet de ha nem tudod mit kell és hogyan ne állj neki mert semmi nem lesz rajt csak egyszer kell elrontani a frissítést

Csak saját felelősségre! CD lemezre kell írni DVD nem jó! A CHIP ha nem ilyen mit írják ne próbáld ki mert vége lessz a játékosnak Bővebben: Link A fórum vége felé van Apacer
írja le a menetet és ott a link honnan letölthető!
(#) mofesa válasza patexati hozzászólására (») Nov 16, 2009 /

Köszi szépen.Tudom garancia nincs rá,de egy próbát megér.

Ezt mondom próba csak egy van ha elrontod nem lehet újra frissíteni és mehet a kukába vagy a bontóba
(#) mofesa válasza patexati hozzászólására (») Nov 16, 2009 /

Végül is nem olyan chip van benne.Meg sem próbáltam.Más firmware-t nem találtam hozzá.Eláshatom a kertben?
(#) Hobbiuser hozzászólása Nov 19, 2009 /

Nem tudom, hogy megy itt a segítségnyújtás de magamtól hamarabb megoldottam a kérdést. Kösz a segítséget elektromágusok.
(#) kolja28 hozzászólása Nov 21, 2009 /

SZiasztok ! Van egy Chili divx -es lejátszóm, működik is minden rajta, kivéve azt az egy dolgot, hogy a hang nagyon éles, a beszéd olyan mintha egerek beszélnének. Van valami tippetek mi lehet vele?
Köszönöm előre is!
(#) Doncso válasza kolja28 hozzászólására (») Nov 21, 2009 /

Nekem ugyanez volt a noname dvd-mmel, egy átkondizás segített.
(#) kolja28 válasza Doncso hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Még sosem csináltam olyat. Pontosan mit cseréltél benne?
(#) kadarist válasza kolja28 hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Elektrolit kondenzátorokat kell cserélni. Bővebben: Link
(#) kolja28 válasza kadarist hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Kép
DVD belseje
Én is átnéztem őket,mert arra gondoltam ezek nem jók, mint ahogy a számítógép alaplapon el szoktak szállni.
Már csak azt kell kitalálno melyik nem jó.
Köszönöm a segitséget!
(#) kadarist válasza kolja28 hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Töltsd fel a képet fájlmellékletként a "Válasz küdése"-ben. Nálam nem nyílik a linkelt oldal.
Következő: »»   21 / 84
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem