Fórum témák
» Több friss téma |
Van benne lemez? Próbáld ki egy garantáltan gyári filmmel.
Volt benne lemez, azt kivettem , de a szerkezet -lemezzel vagy anélkül- addig sem jut el, hogy megforgassa, csak bekapcs, kattog és villog. Semmire nem reagál.
Sziasztok!
Van nekem egy daytech 707 tipusú dvd lejátszóm. Bekapcsoláskor kiírja hogy HELLO és itt meg is áll a történet. Erre esetleg van valami ötletetek hogy mi lehet a baja? Üdv: Moka
Primer oldalon a puffer kiszáradása miatt szokta ezt produkálni , úgy emlkészem 47u 400V . Cseréld ki , szerintem jó lesz .
Köszi a segítséget, meglátjuk... Nem vagyok túl profi elektronika téren
Ki hát De lehet, hogy gáz, de nem tudom melyik a "primer" oldal...
Most nincs itt a DVD, csak annyiban segíts, hogy az áramkör melyik részén keressem az elko-t?
Sziasztok nekem van egy Millenium házimozim,elpukkant a bizti benne kicseréltem deugyn ugy elszált.A dióda sort és közvetlen mellette a nagy elkot kicseréltem,most már van készenléti világitás de ennyi.mit kellene még kicserélnem hogy müködjön a táp?
Hi
A bemeneti részén keresgélj(230V), ottan kell lennie a tápnál annak a "nagy" gondinak.
Köszi!
Most, hogy felnyitottam már elég nyilvánvaló és utólag égés a kérdésem, de mindegy. Mindig tanul az ember...
Sziasztok van egy philips DVD-m aminek az a hibajelensége, hogy hosszú standby után nem kapcsol be. Utánna ha sokszor ki be dugom a tápcsatit egyszer csak beindul. Az elindulás úgy történik hogy lassan elkezd "remegni" a forgató motor 1-1 milimétereket forogva. Aztán kb a 10-15-ik bedugás után életre kel és a lézer is beindul és olvassa a lemezt. Pár hónapja még ilyenkor tökéletesen végig lehetett nézni egy filmet de most már van hogy film közben is lefagy. Kérdés hogy táphiba (én erre gyanakszom az elindulásból ítélve) vagy lézerfej?
Szinte biztos, hogy táphiba. kiszáradt, púpos elektrolitkondit kell keresni. A motor tengelye csak nem szorul meg...
Sziasztok!
Van egy LG DVX9700-am, ami kapott némi túlfeszt és kiszállt a táp. Egyelőre kicseréltem a hibás alkatrészeket, egyenirányító diódákat, elko-kat, varisztort, meg egy 2.2 ohm-os előtét ellenállást, majd kiderült, hogy kipukkant a vezérlőköri smps ic is. Azt is kicseréltem. Most viszont úgy néz ki, szakadt a trafó is. És ez az én problémám. Tudnátok segíteni, hogy hol tudnék beszerezni egy ilyen trafót? Minden segítséget előre is köszönök!
Tényleg táp gond volt! Most tökéletes!
Sziasztok.Van egy orion dvd5000A,ami a másolt dvd-ket nem hajlandó olvasni.Fejtisztítás után egy-kettő megy,de a többire vagy azt írja ki,hogy no disc vagy megjelenik a számláló mindig ugyanazzal a számmal és ennyi.Szerintetek mi lehet a baja?
Köszönet előre is.
Ha van hozzá újabb firmware az segíthet de ha nem tudod mit kell és hogyan ne állj neki mert semmi nem lesz rajt csak egyszer kell elrontani a frissítést
Csak saját felelősségre! CD lemezre kell írni DVD nem jó! A CHIP ha nem ilyen mit írják ne próbáld ki mert vége lessz a játékosnak Bővebben: Link A fórum vége felé van Apacer
írja le a menetet és ott a link honnan letölthető!
Köszi szépen.Tudom garancia nincs rá,de egy próbát megér.
Ezt mondom próba csak egy van ha elrontod nem lehet újra frissíteni és mehet a kukába vagy a bontóba
Végül is nem olyan chip van benne.Meg sem próbáltam.Más firmware-t nem találtam hozzá.Eláshatom a kertben?
Nem tudom, hogy megy itt a segítségnyújtás de magamtól hamarabb megoldottam a kérdést. Kösz a segítséget elektromágusok.
SZiasztok ! Van egy Chili divx -es lejátszóm, működik is minden rajta, kivéve azt az egy dolgot, hogy a hang nagyon éles, a beszéd olyan mintha egerek beszélnének. Van valami tippetek mi lehet vele?
Köszönöm előre is!
Nekem ugyanez volt a noname dvd-mmel, egy átkondizás segített.
Még sosem csináltam olyat. Pontosan mit cseréltél benne?
Elektrolit kondenzátorokat kell cserélni. Bővebben: Link
Kép
DVD belseje Én is átnéztem őket,mert arra gondoltam ezek nem jók, mint ahogy a számítógép alaplapon el szoktak szállni. Már csak azt kell kitalálno melyik nem jó. Köszönöm a segitséget! |
Bejelentkezés
Hirdetés |