Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez sem semmi:Bővebben: Link
Nőből van :idiota: le merem fogadni a NUM lock is be van kapcsolva
![]()
De az is lehet, hogy a körömlakkos üveg rádőlt a SHIFT gombra.
![]()
Arra a 700 ml-esre gondolsz, aminek oldalán az a két szokásos betű olvasható egymás mellett: BB ?
![]()
Hát, (tudom nem kezdünk így mondatot) ha én bekeverednék 300 csaj közzé inkább a bőség zavarában szenvednék, mint izgatott lennék. De nem kiabálnék, vagyis nem mernék.
![]()
Egy szent ember egy nap Istennel beszélget...
Mondja neki: - Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol. Isten odavezeti a szent férfit két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket, és megengedi a szent embernek, hogy betekintsen...... A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén egy nagy fazék, benne ízletes raguval. A szentnek elkezdett csorogni a nyála. Az emberek, akik az asztal körül ültek, csont soványak és halálsápadtak voltak. Az összes éhezett. Mindegyiknek egy hosszú nyelű kanál volt a kezében, odakötözve a kezéhez. Mindegyikük elérte a ragus tálat, és vett egy kanállal. De mivel a kanál nyele hosszabb volt, mint a karjuk, nem tudták a kanalat a szájukhoz emelni. A szent ember megborzongott nyomorúságukat, szenvedésüket látva. Isten ekkor azt mondta: - Amit most láttál, az a Pokol volt. Ezután mindketten a második ajtóhoz léptek. Isten kitárta azt, és a látvány, ami a szent elé tárult, ugyanaz volt, mint az előző szobában. Ott volt egy nagy kerek asztal, egy fazék finom raguval, amitől ismét elkezdett folyni a szent ember nyála. Az emberek az asztal körül ugyanúgy hosszú nyelű kanalat tartottak a kezükben. De ez alkalommal az emberek jól tápláltak, mosolygósak voltak, és nevetve beszélgettek egymással. A szent ember ekkor azt mondja Istennek: - Én ezt nem értem! - Ó, pedig ez egyszerű - válaszolja Isten - ez igazából csak `képesség´ kérdése. Ők megtanulták egymást etetni, míg a falánk és önző emberek csak magukra gondolnak. ` ![]()
Egy ovis kislány és egy kisfiú pisil az árokparton. Érdeklődve
figyelik egymást. Aztán megszólal a kislány: - Jaj de jó pisilod van! Megfoghatom? - Még csak az kellene, a sajátodat is letépted!! Felszáll a vámpír a buszra, a hátán egy hatalmas koporsó. Az egyik ember nagyon nézi, bámulja folyamatosan. A vámpír türelmes egy darabig, majd megkérdezi ingerülten: - Mi van köcsög, nem láttál meg ételhordót??? - Melyik az ember legelnyomottabb testrésze? - A feneke, mert ketté van osztva, társaságban nem szólalhat meg, és utoljára olvassa az újságot. ![]()
Nahát, ez nagyon jó ismertető volt!
![]() És mennyire igaz...
Na én is tolok egy poént
![]() Kigolyózva Egy napon egy öreg hölgy besétált a központi bankba egy pénzzel teli zsákkal. A bank igazgatójával szeretett volna beszélni, hogy számlát nyisson, mivel rengeteg pénze volt. Egy alkalmazott végül bekísérte az igazgatóhoz, aki megkérdezte, hogy mennyi pénzt szeretne letétbe helyezni. A hölgy azt mondta: 1250 000 dollárt. Az igazgató kíváncsian kérdezte hogy honnan van ennyi pénze. - Fogadásokból - válaszolta az öreg hölgy. - Miféle fogadásokból? - Például fogadok magával 25 000 dollárban arról hogy négyszögletűek a heréi. Az igazgató nevetni kezdett, hogy ezt lehetetlenség megnyerni! Az öreg hölgy ezt kérdezte: - Szeretne fogadni? - Természetesen! Garantálom hogy az én heréim nem négyszögletűek! - válaszolt az igazgató. Az öreg hölgy csak mosolygott, majd megegyeztek az összegben és abban, hogy holnap délelőtt 10-kor visszajön és hozza az ügyvédjét is tanúnak. Este az igazgató aggódni kezdett. Hosszú órákat töltött a tükör előtt a heréit vizsgálgatva, hogy újra és újra megbizonyosodjon afelől, hogy azok semmiképpen nem látszanak négyszögletűnek, így biztosan megnyeri majd a fogadást. Másnap délelőtt meg is érkezett az öreg hölgy az ügyvédjével. Az igazgató levette az alsógatyáját, hogy a hölgy és az ügyvédje mindent jól láthassanak. Az öreg hölgy megkérdezte: - Megfoghatnám a heréket? - Természetesen, kérem! - mondta az igazgató, hiszen nagyon sok pénzről volt szó. A hölgy mosolyogva hozzá is látott a vizsgálathoz. Az igazgató ekkor azt vette észre, hogy az ügyvéd elkezdi a fejét a falba verni. Az igazgató halkan odaszólt a hölgynek: - Ezt miért csinálja? Mire a hölgy nyugodtan: - Ó, valószínűleg azért, mert fogadtam vele 100 000 dollárban, hogy ma délelőtt 10 óra körül a Központi Bank elnökének a heréit fogom a kezemben tartani ![]() ![]() ![]()
Ez jó volt, kicsit felvidultam villanytan zh-ra tanulás közben
![]() ![]()
Anyóka miniszoknyában, megszólítja a rendőr:
- Néném, azért a maga korában túlzás a miniszoknya... - Miért fiam, annyira csúnyák a lábaim? - Az még csak hagyján, de kilóg belőle a melle! ![]()
Pár szösszenet:
Az állatok orgiát rendeznek az erdőben. Már nagyban megy a téma, mikor a mókus elkezd kiabálni a fáról. - Allj! Azonnal abbahagyni! Nem ér az egész mert a medve csal. Óvszert használ. - Mi van mókuska? Nem látod, hogy csak a kígyót sz**atom? - mondja a medve. Hogy hívják Romániában a levegő napját? Air day Két ember beszélget: -Képzeld, a kutyám hazudik! -Na nehogy már, hogyan? Mire az első odaszól a kutyájának: -Na, Buksi, mit mond a macska? -Vau, vau. Telefonálnak az iskolába: -Pisti ma nem megy iskolába, mert nagyon beteg! -Jó. Kivel beszélek? -Az apukámmal! - Miért jó, ha kerekes kutad van? - Mert oda tolod, ahova akarod. Mi lesz a sündisznóból ha beveszi a Viagrát? -Buzogány... Mit mond a banán a vibrátornak? - Még te remegsz?! Engem meg is esznek!! Idézet: „- Miért jó, ha kerekes kutad van? - Mert oda tolod, ahova akarod.” Illetve, mert oda lehet gurítani ahol a víz van. ![]()
Akad még egy pár
![]() - Érdekes, hogy minden amerikai film végén ugyanaz a felirat van. - A stáblistára gondolsz? - Nem, Ady Endre. Értem, és nem értem mennek a hidon! Értem le esik! Melyik marad fent? Nem értem! Akkor elmondom mégegyszer! Ki az abszolút örökzöld énekes? - ? - Fenyő Miklós. Mondj egy olyan szót, amiben benne van a repülő. - Felhőkarcoló. Gyermek Superman jelmez dobozán: Az ember alapvetően nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja! - Apu, hogy mondják angolul a pápát? - Goodbye. Két bagoly ül a fán. Megszólal az egyik: hu. Mondja a másik: - Anyádat ijesztgesd!
,,Mondj egy olyan szót, amiben benne van a repülő.
- Felhőkarcoló." Akkor már inkább felhő cirkáló! ![]() ![]() ![]() ![]()
Itt is van egy pár vicc.Bővebben: Link
Idézet: „Végre valaki értékeli.” Akkor kapok 50 pontot? ![]()
Mi a különbség a vérengző pittbull és a és a női ügyvéd között?
Az ügyvédnő ki van rúzsozva. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ritka, mint neofm-en a normális zene.
Lenyomlak mint neo fm a sláger rádiót.
![]()
Egy szőke nő bemegy a közértbe és elkezdi rakosgatni a kosarába az uborkákat. Nyolc-tíz darabot belerak a kosárba, majd kiveszi. Ezt megcsinálja négyszer, mire odamegy hozzá a biztonsági őr és megkérdezi, miért csinálja ezt. A szőke azt feleli:
- A kozmetikusom azt mondta, hogy a bőrömnek jót tesz az uborkapakolás.
Ezt ma halottam fűtés szerelés közben:
Egyik barát meglátogatja a másikat az új házában. Néz szét, egyszer csak kérdi "mi ott a falon az a réz tányér és az a kalapács"? Válasz: "beszélő falióra" ---> éjjel kipróbálja "b@azze hajnali kellő van, nem tudsz aludni" a szomszéd így reagál rá ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |