Fórum témák
» Több friss téma |
Mármint úgy érted, érdemes megnézni, hogy milyen átverés folyik néha, vagy érdemes megnézni, mert "megéri"?
Szerintem pofátlan átverés. Aki nem járatos ezen a téren, az el is hiszi, és gazdagabb lesz egy bóvlival.
Azért három darab AAA-s elemről 30W "tipusú" zseblámpát 15-20 óra világitási idővel hirdetni....
A fénykép meg valószínűleg jó hosszú záridővel készült, meg talán kis PS is van benne.
Meg talán egy autó is áll mellette ha jobban megnézed
![]()
Hali!
Én nem látom hogy azt írta volna hogy 30W teljesítményű! Az hogy mi a tipusszáma/jele meg más kérdés ![]()
Nem más kérdés, hiszen teljesen egyértelmű (a hozzáértőknek...), hogy erőteljesen magas a valószínűsége annak, hogy a megtévesztés a cél a 30W típus említésével.
Én sem irtam, hogy 30W-os. Idézőjelbe tettem tudatosan!! Olvass figyelmesebben, mert például annak a hirdetésnek is a célja a megtévesztés, vagyis a felületes olvasó bizony benyeli, és 30W-osnak gondolja a lámpát, ami ugye képtelenség. Na persze reklamálni nem lehet, mert hasonló választ kapna, mint amit én leirtam...
Láttam az idézőjelet
![]() A hecc kedvéért veszek egyet, úgyis kell a bringára valami.
De a 25W-osnál ott van! ...3 db Tidal ceruzáról
![]()
Hali!
Ma elhoztam a csajszitól a "30W tipusú"-t, kb azt tudja amire számítottam. 1 led van benne, jó kis lencsével, fókusz jól állítható, fémházas, abszolút noname, tipus/márkajezés nélkül. (van a csomagban hátsó lámpa is). Sokkal jobban világít mint a 9 és 13 ledes zseblámpám, ill. a másik bringán lévő 6 ledes bringalámpa. Persze akkora fénye nincs mint a vaterás fényképen. Szóval bringára jó, én nem bántam meg.
Mondjuk lehetségesnek lehetséges ez, csak nem abban a konfigurációban és árban, mint ami ott van
![]() Itt egy nagyon durva teljesítmény-LED: SSC P7
Ilyen hasonlóból nekem is van 1 db.
Z-Power W724C0 P7 740lm 12W 3200Ft-ért vettem. Elég jó hatásfokú, 90lm/W
Ez tényleg nagyon durva.
Hol sikerült beszerezned ilyen olcsón?
Elvileg mi most ugyanarról a LED-ről beszélünk Seoul SemiConductor Z-power LED P7 series. Én e-bay -en nézegetem 58$ (~11e HUF) -ért 5 db-ot adnak ráadásul Free shipping úgyhogy kb 2200 HUF/db árra jön ki. Lehet beruházok egy csomagba majd. Te egyébként mivel, és mekkora árammal hajtod?
Kapcsoló tápról hajtom, pont most készül belőle cikk (kb.80%). Én 90%-on hajtom azaz 4,2V -on kap 2500mA-t
Érdekes, mert nem tudom hogy hideg vagy meleg fényű-e mert nem tudom megkülönböztetni ebben az esetben. Tehát nem látni a fényén egyértelműen hogy most ez melyik és pont ezért szeretem.
Helló!
Ha ilyen árban tényleg sikerül beszerezned akkor 1db-ra én is vevő lennék és elosztanánk a költségeket. Szívesen kipróbálnám mit tud.
Szerintem december 18 után szánom rá magam, a szállítás külföldről általában 1-2 hét. Egyébként engem is nagyon izgat, hogy pl. mit tudhat 5 darab sorbakötve...
![]() ![]()
Egy ilyen rendelésbe én is benne lennék.
![]()
Meg azért hűtés is kell neki rendesen, bár mondjuk ez a legkevesebb. Én egy régebbi 5x5cm-es GPU bordára tettem rá amin egy kis 4x4cm-es venti is van. Ha 10 percnél tovább járatom már elég langyos levegőt fúj a venti
![]()
Ennyibe tényleg jók ezek a ledek. Engem is érdekelne.
Most én CREE MC-E t vettem ami szintén tudja ezt a fényerőt ( 750 lumen 700mA nál) de mivel itt sorba van kötve tokban levő 4 led ezért magasabb feszültség kell (viszont kisebb áram). Úgyhogy kb. egyforma a P7-esel, csak a CREE valamivel drágább még olcsóbb helyen is. De a 2400mA -t mivel tudod előállitani neki? Én az MCE meghajtásához MP2481-est használok ,ami tud feszt emelni is ha szükséges és ami legfodntosabb 95%-os hatásfokot tud.
Sziasztok! Szeretnék egy kis segitséget kérni tőlete abban hogy hogyan tudnék 13 db LED-et kompletten sorbakötni és hogy mit kéne hozzá beszereznem? előre is köszönöm
Tőlem összedobhatjuk a rendelést közösen kb. 1 hét múlva. Én ezt néztem ki, egyetlen hibája, hogy nincs hozzá hűtőcsillag. Van olyan is ami már hűtőcsillagra van szerelve, azoknak húzósabb ~16 $/db az ára.
Nem semmi: Bővebben: Link De ennek rosszabb a hatásfoka, csak 50lm/w
Én sajátos módon szereltem fel, felforrasztottam a lábaira 2 szál drótot, egy pötty hővezető,rátettem a LED-et majd a 4lábára 4 pötty epoxigyanta
Köszönöm! hát jó lenne ha össze tudnánk hozni de én egy épitményt szeretnék kivilágitani aminek van 3 szintje ahol 4 db LEd van plusz 1 db a legtetején ezt meg lehetne-e oldani?
A hűtést viszonylag könnyen meg lehet oldani:
hogy érted hogy hűtőfelületre? meg nekem kétágú led kéne, mivel csak az fér el ott kösz.
Á ehhez nagyon sok dolog kell
![]() De amúgy jó ötlet, de én maradok ennél, rézhengereket sem tudom honnan szereznék, meg ha sok kellene akkor nem állnék neki ilyen kis nyákdarabokat gyártani. |
Bejelentkezés
Hirdetés |