Fórum témák
» Több friss téma |
Nincs gond!
Hogy mindenki tudja, ma 20:00-ig még módosíthatja a rendelését. Igyekszem megírni mindenkinek mennyi lesz a rendelése...remélem menni fog. A mágnesek személyesen is átvehetők Szegeden, szinte minden nap, illetve előre megbeszélt időpontban Kiskunhalason és Székesfehérváron is. Akinek kell karbon rúd (D=1mm) esetleg vastagabb az szintén jelezheti ! Azt pénteken veszi meg az egyik ismerősöm Pesten. A kívánt mennyiséget is írjátok meg ![]()
Szerintetek ezt a mágnest lehetne használni galvóban?
A lapos oldalai az észak és dél.
Üdv!
Ezt két vinyóval, egy 16X DVD lézerrel, és jelgenerátor progival alkottam! Ezzel lehetne még mást grafikát is rajzolni? Bővebben: Link
Normális vezérléssel lehet több ábrát is rajzolni vele, de ne számíts valami gyors és bonyolult ábrákra(geometriai formák, egyszerűbb rajzok, sugárjáték.). Mindettől függetlenül még lehet látványos is, csak jól kell tervezni.
Ba..a meg ez a weblap.. Írhatnák hogy miből nincs..
Szóval NINCS: -Cyl0123D de ez elvileg teljesen ua. mint a Cyl0120 azaz 5x1,1x5. -Cyl0132D azaz 4x12 én ilyet rendelek Cyl0075 2.5x7 mm -Cyl0140 azaz 5x1,5x10 Mivel ez szinte mindenkit érint, kérlek benneteket minél hamarabb válaszoljatok, hogy módosítjátok a rendelést!!
Én kértem a 6-os mágnest.
Néhány napja belinkelted ezt, ami nekem nagyon megtettszett. A belsejébe szeretnék rakni 2 lapos tekercset, és ebben lesz a 6-os mágnes. Tengelynek acélt fogok használni, a két végén bronzpersellyel. A perselyeket a ferritcső két végébe benyomott danamidból esztergált kis henger fogja tartani. A visszacsatoláson még gondolkodom, de a kapacitív a legesélyesebb, mert az a leglineárisabb. A erősítők közül még mindig ez a legjobb, elsőként ezt szeretném megépíteni.
Nekem is jó a Cyl0075 a 4x12 helyett és a Cyl0120 is jó lesz(látszólag ugyanaz)
Semmi gond, ha te jónak látod! Lehet, hogy a ferrittel elég gyors is lesz. Kíváncsian várjuk majd az eredményt!
Viszont én csapágyat használnék, a persely nem túl jó szerintem.
Szia !
Sajnos nem kaptam értesítőt egész nap a hobbielektronikától..... Cyl0120 kell 6db és a Cyl0140 is 6db .... Egyéb nem kell ,köszönöm.
Ebből nincs? Cyl0134D
Ha van, akkor 4db kéne!
De NINCS Cyl0140 !!
Legyen helyette valami vagy, csak Cyl0120 lesz akkor??
Van a Cyl0134D-ből. Betettem a rendelésbe..
Rosszabb hogy a CYL0075-ből (2.5x7 mm )csak 31 van... több kellett volna de majd beosszuk!
Akkor csak az ,köszi.
Nektek jön rendesen az értesítő ?
Akkor jöhet. Pontosítva, ez pluszban kell a 10db Cyl0075(ami a 4x12-es helyett lesz) és a többi eddig megbeszélt mellé.
Hát majd megverekszünk érte!
![]()
Szerintem pedig pont a csapágy nem túl jó a céra, mert soha nem fordul körbe. Mindig csak néhány fokot mozdul, a csapágy pedig kikoptatja magának azt a részt, és annál tovább pedig nehezebben fordul.
Én így gondolom. Egy próbát mindenképp megér. Ha meg nem jön be, akkor marad a csapágy.
Oké rendben!
Ma 22:00 kor véglegesítem a rendelést... reménykedem, hogy a weblapon nincs elírás, és olyan mágnest kapunk ami jó nekünk..
Szerintem nem tudsz olyan pontos siklócsapágyat csinálni bronz persellyel ,mint a golyós csapágy.
Minden nagyon könnyű, és a csapágy ettől nem megy tönkre, ez tuti! A csúszó csapágy surlódási ellenállása viszont nem jó erre célra. Esetleg tűcsapágy még jó lehet, mint az órákban, de oda meg komoly anyagok kellenének("mint az órákban")
![]()
Mondjuk én speciális pálcával hegesztek ,ez kb. 60 Rockwell keménységű.
Ebből lehetne csinálni tű csapágyat.....
És miből lenne a támaszrész? Az órákban valami kőből van.
Köszi! Én mindenképpen kifizetem a részem, bármilyet is küldjenek, mert arról nem te tehetsz!
Na még ez lehet a gond:
Idézet: „Some magnets may not be able to be shipped according to the method you select and I may need to send you an email notifying you if there are any changes. For example – a 1 inch diameter x 0.5 inch disc is too large to ship by first class mail, US Express Mail – Flat Rate or Global Priority – Flat Rate even though the weight is within their limits.” Ez annyit takar hogy ha vastagnak találja posta akkor nem megy el vékony levélben.. és akkor a drágább postai szolgáltatással kel küldenie. Idézet: „Priority Mail International Flat-Rate Envelope (6 - 10 Days) $13.95 Priority Mail International (6 - 10 Days) $24.50” Az utóbbi esetben 5 dolcsira emelkedik a fejenkénti postaköltség......sajnos.
Hát....nem jó hír.....
Nem kukacoskodok ,csak 6db mágnesre 5 dolcsi posta .....
Új infó hogy nem ment el a rendelés vékony levélként, emiatt 5 dolcsi lenne a fejenkénti posta de kaptunk egy kis karácsonyi kedvezményt, hogy jó hírrel is tudjak szolgálni.
Emiatt újrakalkulálom az egészet, és hogy slogannak is jó legyen a megrendelt mágnesek mennyiségét is számításba veszem. De nagy változásra senki se számítson. Már megkaptam a levelet, hogy a rendelés a kiszállítási stádiumba lépett. Az szar szitu mex!! Én még nem vettem csapágyat hiányzik még 1500Ft hozzá.. ![]()
Csak kettő jön, próbának, ezek ketten érnek 1500-at...
Pedig japán cucc.
Honnan rendeled hogy csak 1500 a 2 ?? Nekem darabja több lesz..
Posta költségek:
A kapott kedvezményt levontam a postaköltségből, ezért csak 0,5 dollárral növekszik azaz 3,5 dolcsi lett fejenként. Kemény különbség....emiatt nem foglalkozom azzal ki mennyit rendelt. Ez forintra átszámolva 660-ra adódik. Ez az átváltás lehet hogy nem tükrözi az árfolyamot, de én font számláról fizettem és a 2szeres átváltás ezt az eredményt hozta ki. Mivel teljesen mást vettünk mint amit akartunk, ezért az megint újraszámolhatom az árat...de nem holnap fogom csak amikor megjött a cucc, mert 3. napja minden du. ezekkel a q..va mágnesekkel foglalkozom.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |