Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Univerzális távirányító
Lapozás: OK   7 / 49
(#) kadarist válasza Gyöngyöcske hozzászólására (») Dec 23, 2009 /

Szia!

A régebbi magyar Videotonokhoz és Orionokhoz Az ITT, vagy ITT-Nokia kódok között kell keresgélni. Annak idején ITT kontrollert építettek be ezekbe a típusokba, ezért van az egyezőség.
(#) Gyöngyöcske válasza Inhouse hozzászólására (») Dec 23, 2009 /

Szia!
Igazad lehet, nem kizárt, hogy még javítható az eredeti távirányító is. Ünnepek után elviszem szerelőhöz!
Köszi!
Boldog karácsonyt!
(#) Gyöngyöcske válasza kadarist hozzászólására (») Dec 23, 2009 /

Szervusz!
Köszönöm a tanácsot, megpróbálkozom az ITT, ill. ITT-Nokia kódokkal is, nincs vesztenivalóm!
Kellemes ünnepeket!
Üdvözlettel: Gyöngyöcske
(#) Willy1988 hozzászólása Dec 27, 2009 /

Sziasztok!
Keresgéltem a fórumban de nem találtam a kérdésemre választ!
URC22B típusú távkapcsom van Grundig TV-hez.
A Tv-t használtam vettem, hozzá kaptam a távkapcsot.Sajnos egy kódot kaptam hozzá:053, de ezzel nem sok mindenre megyek vele, mert nem sok funkció használható vele.
Szóval azt szeretném ha küldene nekem vki egy kódtáblázatot.Nagyon sokat segítene!!!
Előre is köszönöm!
Üdv:Willy
(#) szillac válasza Willy1988 hozzászólására (») Dec 27, 2009 /

003 010 018 020 045 050 051 053 054 056 094
Nekem a 054-re harap a legjobban.
(#) Vica_89 hozzászólása Dec 27, 2009 / 1

Sziasztok! Nincs meg a távirányítóm használati utasítása, és szükségem lenne kódokra. A távirányító: ESP UNI RC3 UN 2110
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
(#) Diamond hozzászólása Dec 27, 2009 /

Sziasztok!

Augusztusban kaptam egy új Orion 5000 DVD-t.Nem találom a távirányítóját.Ha valaki esetleg tudna nekem segíteni?Egy kód kellene,amit az univerzális távirányító elfogad ehhez a DVD-hez.Segítségeteket előre is köszönöm.Nagy szükségem lenne rá!

Előre is köszönömiamond
(#) Alpha72 hozzászólása Dec 29, 2009 /

Sziasztok. Van egy Daewoo TV-m, aminek az eredeti távirányítója áldozattá vált a 3 éves kisfiam miatt. Ma délelőtt az egyik hipper marketben vettem egy (RC UNIVERS30) típusú "állítólag" univerzális távirányítót. Van benne 4 kód a Daewoo TV-khez, de egyike sem működik. Többször próbáltam meg a használati utasításban leírtakat szinte szó szerint, de semmi sem történt meg. Tud valaki segíteni? Előre köszönöm a segítséget és boldog új évet kívánok mindenkinek.
De jó lenne megoldani még szilveszter előtt.
Köszi előre.
(#) kadarist válasza Alpha72 hozzászólására (») Dec 29, 2009 /

Szia!

Philips kódokkal próbálkozz!
(#) Alpha72 válasza kadarist hozzászólására (») Dec 29, 2009 /

Próbáltam több Philips kódot, de hiába. Azért köszönöm szépen válaszodat.

Mindegyik Philips kódot nézd meg. A Daewoo készülékekbe Philips vezérlőket építettek.

Az az igazság, hogy 5-6 kódot próbáltam. Van kb 20 db. Most neki fogok egyenként kipróbálni. Köszönöm még egyszer.

Sajnos nem jött össze 25 kódot próbáltam, de hiába De azért nem adom fel. Biztos van megoldás. Minden esetre köszönöm és kellemes napot kívánok.
(#) Saggitarius válasza Alpha72 hozzászólására (») Dec 29, 2009 /

"csak" 25 kod? nem 4 szamjegyes, mert akkor kicsit tobb a variaciok szama
Mi a TV tipusa?
(#) Alpha72 válasza Saggitarius hozzászólására (») Dec 29, 2009 /

A távirányító leírásában 4 számjegyű kódok vannak. Daewoo a TV típusa. A Daewoo alatt 4 db kód van. Kipróbáltam mindegyikét, egyike sem jó. Aztán kaptam itt a fórumba egy tippet, hogy próbálkozzak Philips kódokkal. 25 db-ot tartalmazz a leírás, de egyike sem jó. Nem tudom, mit tegyek, de ahogy mondtam nem adom fel.

Daewoo kocsibol is van tobbfele (lanos, nexia stb) ugyanugy a TV-dnek is van tipusszama, ami erdekes lenne.
(Daewoo a gyarto, nem a TV tipusa)

Most nézem a TV hátulján a Model szó után azt írja (DTH-29G2K - 1000) és alatta a (PT58B1I 0242) betűk és számok találhatók. Ezekre gondolsz?

Itt található

http://www.daewoo-electronics.com/hu/products/av_tv_crt_prod.asp?id...d=355#

Biztosan van a távirányítónál automata keresési funkció. Még ezt próbáld ki.
Tévedtem, ebben Infineon vezérlő van.Bővebben: Link

megprobalok talani valamit. A tipusszam helyesen: DTH-29G2K-100D

Kadarist. Az automata keresést is próbáltam szó szerint a leírás alapján, de hiába. Minden esetre nagyon köszönöm.

Saggitarius, Igazad van. Az interneten a helyes kód úgy jelenik meg, ahogy leírtad. Neked is nagyon köszönöm a segítséget.

nyomkodok tovább. Hátha össze jön valami

A táviránytó leírásában nincs Infineon márka Ez azt jelenti, hogy reménytelen a helyzet???

Ez a tévékészülékedben lévő vezérlő IC gyártójának neve. Igazából nem számít a Te esetedben ez a tény.
(#) maunaloa válasza Millenotti hozzászólására (») Jan 2, 2010 /

helló

nekem is egy GABA tévével van gondom. Vettünk a mediamarktban egy távirányítót(Thomson ROC 3205)

Sajnos nincs a leírásban GABA márka, sőt, a neten sincs weboldala a gaba gyártónak. Szerintem ez valami dzsunka hulladék. VAn valakinek ötlete milyen kóddal lehetne próbálkozni?
(#) Inhouse válasza Inhouse hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

A Lidl-s Silvervrest uni/tanítható távirányítón kipróbáltam a tanítást... Naggggyyyon jó!
A hiányzó gombokat ki lehet vele pótolni, sőt végre elértem ami akartam! A távirnyát DSAT-ra kapcsolom és a Digi beltérit kapcsolgatom, de közben a TV hangerejét tudom állítani.
(A Digi dupla beltérijénél - a többinél is gondolom- minden csatornánál lehet állítani a hangerőt és megjegyzi, ezzel nem is lenne gond, csakhogy ha nézed és állítanál a hangerőn, akkor nem a mastert állítod, hanem csak azt a csatornát amin vagy. A csatornák hangerejét nem lehet teljesen belőni azonosra, változik...este már előjön az, hogy hangos/nem hallod...)

Jajj, de bánom, hogy nem vettem még egyet...

Üdv
Inhouse
(#) qrvayo hozzászólása Jan 6, 2010 /

-sziasztok!
nagyon sok hasznos dolgot olvasok a fórumon,ezért is regisztráltam.
kérdezni szeretnék, van egy urc22c-15 univerzális távirányítóm amihez semmi leírás.
tettem bele elemeket és folyamatosan világít a led! -tehát rossz?
(#) ferzoo válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jan 7, 2010 /

Ez nem uni távirányító csak 1tv-hez való egyszerű.
(#) tamara54 hozzászólása Jan 13, 2010 /

HI mindenkinek!
van egy ANGOL Duroband kombó kisTV-m DVD lejátszóval. keresek hozzá távot ( mert nincs semmilye9.
Az univerzálisak nem ismerik fel. Már próbálkoztam lengyel MAK 2000 uvnival is.
Hátha tud valaki segíteni!
(#) kadarist válasza tamara54 hozzászólására (») Jan 13, 2010 /

Szia!
Pontos típusszámot kellene tudni.
(#) tamara54 hozzászólása Jan 13, 2010 /

Hi kadarist !
A pontos tipusát most tudtam megnézni:
DURABRAND DCT-1492-S
(#) kadarist válasza tamara54 hozzászólására (») Jan 13, 2010 /

Angliában lehet kapni. 13 fontba kerül. Esetleg a Lidl-ben kapható Silvercrest univerzálissal próbáld meg.Bővebben: Link
Következő: »»   7 / 49
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem