Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Sok sikert a javításhoz! Ha fennakadás van keress!
a sorkimenö huz át egy kis tekercsbe ott szikrázik,hogy szigeteljem el?
A sorkimenő oldalára (ott,ahol a szikra kicsap) kenj vastagon akril szigetelőpasztát. Olyan mint a sziloplaszt, kartusos (kinyomós) kiszerelésben lehet kapni.
Ezzel az anyaggal többször sikerült masszív áthúzást, repedt trafót kiszigetelni. A szigetelés előtt alaposan tiszítsd meg a trafó érintett részét. Ha ez nem válik be, akkor trafócsere! Ilyet keress:Bővebben: Link
sziasztok
Samsung sp43t8he tipusu tv ben hogy kell belépni a szervice menübe?
Szia!
Kapcsold be a készüléket, majd válaszd a "standard" képbeállítást a kép-beállítás menüben. Kapcsold a készüléket készenlétbe, majd nyomd meg egymás után az info, menu,mute,power on gombokat a távirányítón. Ha elsőre nem lép be a szervízmenübe, ismételd meg a lépéseket. Az Alignment & Adjustment doksiban találod a beállítási lépéseket.Bővebben: Link
Igen létezik. De láttad a szikrát, igaz? Abban a pillanatban elment a kép?
Egyszer volt egy ilyen csattogós tévé nálam, és bizony sötét lett az áthúzás után.
Üdv az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy amikor bekapcsolom az LCD tv met bejön a kék képernyő a nincs jel felirattal amikor nincs bedugba antenna amikor bedugom csak a hang jön be kép nincs még a kékség is elmegy csak fekete kép lessz és hang a scart csatlakozónál is ezt csinálja és a digi tv tunernél is mert van az is benne hdmi nél nem próbáltam mi lehet a baja mert a VGA bemeneten van kép és a kompozit bemenetnél is mi lehet a kond?
Üdv az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy amikor bekapcsolom az LCD tv met bejön a kék képernyő a nincs jel felirattal amikor nincs bedugba antenna amikor bedugom csak a hang jön be kép nincs még a kékség is elmegy csak fekete kép lessz és hang a scart csatlakozónál is ezt csinálja és a digi tv tunernél is mert van az is benne hdmi nél nem próbáltam mi lehet a baja mert a VGA bemeneten van kép és a kompozit bemenetnél is mi lehet a kond?
Szia!
Egyik pillanatról a másikra ment el a kép, vagy valaminek a hatására (menüben kotorászás)? És kérlek használj pontot, vesszőt is az írásodban.
Bocsi siettem az írással. Ugy volt, hogy egyszer bekapcsoltam akkor még volt kép de nem tudtam semmit csinálni, nem reagált semmire. Kikapcsoltam és utána nem volt már kép.
Processzorhiba, vagy EEPROM- törlődés történhetett. Szervízkörülmények között lehet javítani.
Oké köszi a segítséget remélem ténleg csak ez lessz mindenkinek kellemes ünnepeket. :yes: :yes: :yes:
SZIASZTOK SEGÍTSETEK LÉGYSZI.ITT A KARÁCSONY A TV-M MEG BE DÖGLÖTT.MEGY A TV DE A KÉT OLDALOFURCSÁN BE GÖRBÜLT A KÉP ÉS T HOME BELTÉRIM VAN AJELEK ILL AZ OSD MINDEN TISZTA GÖRBE SZÉTHUZODOTT.JA A TV GRUNDIG 72 CM VALAKI MONGYON RÁ VALAMIT KONDIKAT RÁNÉZÉSBÖL ÁT NÉZTM NEM PUPOSAKK NEM DURANTAK KI.MI LEHET A PROBLÉMA VAGY MERE KERESSEM?
Ne ordíts kérlek...azt senki sem szereti a fórumozók közt...választ sem kapsz hamarabb és a Moderátorok is harapnak érte! :yes: Erős mágnes nem került a TV környékére?
Márpedig hiába sürgős a problémád, senki nem fogja emiatt eldobni az aktuális foglalatosságait...
Csak azért, mert nagy betűkkel írsz, illetve kapkodva, összeszedetlenül, senki nem fog neked előbb segíteni. De már mindegy, ezt már jól elbaltáztad... így közel sem fognak annyian segíteni, mint azt szeretted volna. És így a TV-d sem lesz előbb jól működő... Lehet az egészre magasról tenni, de lehet tanulni is az elkövetett hibákból. Szabad a választás!
Szia!
Írj egy pontos típusszámot! CUC...? Úgy látszik, mostanában sűrűn elszállnak a raszterkorrekciós áramkörök...
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a TVPO 2065-A41 IC-nek lehetne-e P+ és P- utasítást adni a hozzávaló SAA1250 IR adóról... Ha igen, melyik kódokat kellene hozzá kiküldeni? Köszönettel: 6C4C
Szia!
Milyen típusú készülékben van ez a vezérlő?
Hello.Szeretném a segitségeteket kérni a következőben.Van egy medion tv 11ak19 el szerelve,és a kép méretezésen szeretnék állitani,de sajna a szervizmenübe nem tudok belépni.Ha valaki tudna sekiteni megköszönném.Boldog karácsonyt mindenkinek.
Szia!
A szervízmenübe való belépéshez nyomd meg a menü gombot, majd egymás után a 4,7,2,5 gombokat a távirányítón. "11AK19 SERVICE MODE,FROM INSTALL MENU,PRESS 4,7,2,5 REMOTE" Ha ez nem jönne be, akkor a készülék hangerő gombjait nyomd le egyszerre legalább 10 másodpercig. Ebben a doksiban hasznos infók vannak többek között a szervízmenüvel kapcsolatban.Bővebben: Link
ORION CTV 025M...
Próbáltam a szóbanforgó prociról adatlapot letölteni, de csak a 2066-ról sikerült, és valahogy abból sem sikerült kihámoznom a szükséges információt... Köszönettel: 6C4C
A 2065 és a 2066 közt csak a digitális kimenetek feszültségszintjeiben van (12V/5V). Egyébként egyezik a kettő IC.Bővebben: Link
A programozásáról semmit sem találtam. Bővebben: Link
Köszi a segitséget,sikerült beállitani.
Szívesen!
Köszönöm szépen a segítséget, köszönöm hogy utánanéztél!
Boldog Karácsonyt! |
Bejelentkezés
Hirdetés |