Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nézd meg jobban, és rá fogsz jönni.
Amúgy nem, nem kamu.
Nézem én- Nézem én, de nem esik le hogy mit kéne figyelni
No a lemezlejátszó a lemezbe vájt barázda mozgását követő tűről veszi a hangot. Ha te az LP helyett CDt teszel rá, és azon van barázda, akkor észtre sem veszi. A CDre ráírni valamit, nem nehéz, csak a kar középpont felé történő haladását kell megoldani, és a lejátszóval is rá lehet szerintem írni, vagy külön lemezvésővel. A lényeg, hogy egyenletesen haladjon a kar befelé, meg tekercsekkel, mozgasd a "vésőt".
KTobi gyorsabb megelőzött.
Persze! CD-re "lemezvésővel" felírni...
(A CD-n is van barázda, csak méret különbségek vannak az LP-hez képest.)
A CD felületén nincs barázda, magán az adathordozó rétegen, ami a másik felén van, vannak lyukak, de nem barázdák.
Hát, ha ez gyors volt
Itt aztán fontos, tényleg ismert emberek láthatóak.
El vagyok egy picit foglalva, így nem tudtam időben.
Túlságosan lekötött az ágyban hobbizás, közben keksz és mellé hársfatea szürcsölgetése.
Szamóca!
A képen alul középen az ott nem a mi Köbzolink?!. :hide:
Az ősz hajúra gondolsz Mózestől balra?
Igen aki a fehér ingben van.
Mutatja hogy ezért lelő!
Hol vannak erről a magyar emberek?
A képnek nem megfelelő az átlátszósága, hiszen a HE találkozó képe alatta van, így nem látszunk rendesen. Csak ha nagyon erősen nézem látom rajta magunkat.
Feliratozni kell hogy melyikünk kicsoda a maszk alatt.
Egyet már kiderítettünk.
Ő Köbzoli, mert einsteini a frizurája. Frankeinstein-i
Támogatom az ötletet, mert nem sok mindenkit ismerek fel.
Raszputyin meg húzza a fülébe a harmonikával. Tud ám élni!
Szerencsére van itthon , ilyen néhai nyugicá, be is dobtam kettőt, már sokkal jobb. Most egész jól érzem magam. Nem akarom előlről kezdeni ezt a cigi mizériát, jó lenne végérvényesen abbahagyni.
Azért nagyon sok erőt ad hogy néhányan mellettem vagytok, köszönöm nektek!
A fiatal ampi de aranyod rajta
Köszönöm Simpikém! Nálam az a baj nem ilyenkor van a neheze, hanem amikor később, 2-3-4 hét múlva ne gyújtsak rá "csak egy szál" - ra
az nekem a nehéz.
Én több mint két éve hagytam abba de a mai napig szeretem a füst szagát. Az első hónap a nehéz csak arra vigyáz ne egyél helyette. Mert így is felkúszik majd néhány kiló. Én tíz kilót híztam és nem megy le pedig nem eszem többet mint előtte. Kitartás!!!
Kedves Tobi! NE jelents ki ex katedra olyasmit, amiben nem vagy teljesen otthon! A CD-n vannak barázdák, (20000 barázda / CD), abban jönnek létre az adatsávok.
Meg így jobban fekszi a vizet a csónakom.
Köszönöm!
Hát, a kajával nincs gond, mert annyit eszem kiskorom óta mint egy ló, csak hízni nem tudok
De köszönöm a bíztatást. Egyébként, te mióta letetted, nem érzed, hog szellemileg jobb lennél, és jobb kedéjjű, fittem, ilyenek? Üdv.
Szívesen.
Jó kis link. Már értem a CD - RW működés mechanizmusát is.
Bocs a kötözködésről, de hol van itt szó barázdákról?
Volt pár érdekes újdonság benne számomra, de a nagyját tudtam. |
Bejelentkezés
Hirdetés |