Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
"tegnap is..."
Minimum 2 lityi tejet iszom egy nap, az alá nem adom. Most már - fél éve - nem is kell Kesztölcre menni érte, a szomszéd P.sztivánra jött a kocsi, 1 hónapja pedig már helybe hozzák.
Nem tudom kinek van még vodkafon stickje de az én pucum kezd megtelni. A Freemail simán visszavág hacsak nem lépek a szimplára, de még itt is agyaskodik. Ahogy olvastam valami gond van a Vodafon szerződéseivel. Ebböl mennyi igaz??
Azzal neteztem most 1 napig, ment gond nélkül.
Nekem két éve van a nagyobbik, a piskóta Yodafon-osom. Nem mondom, hogy tökéletes (mi tökéletes rajtam kívül?! ), de megy. Igaz, centire pontosan be kell állítani, hol jön be a 3G kapcsolat, de ha megvan, akkor jó. Néha leakad, néha visszaáll a 2G-re. (Ez főleg akkor bosszantó, ha töltesz le valami nagyobb dolgot, és közben kezd el villogni a LED-je... Olyankor szoktam érezni, hogy most kellene belevágni a fejszét a piros "csöppös" orcájába.... )
Mindenkinek aki a dohányzásról leakar szokni vagy idegi jellegű problémái , gyakran kerül stresszes állapotba itt a megoldás:
Ha gondolod abban tudok segíteni, hogy iszom helyetted. Sört is szilva páleszt is és ha gondolod esténként mesélek róla. Hát a tegnapi fogyasztás az nem volt semmi.
Doncsónak már beigértem, hogy segítek. Még egy pár üveg sört betudok vállalni ha gondolod.
De tudsz, átalakítóval. :yes:
Ne remegj, kapsz tőlem egy Magyar, multimédiás billentyűzetet.
Épp három nőneművel römizek a neten, én vezetek eddig.... De a lapok rosszul jönnek.
Ő is römizi a neten , de másik asztalnál. Ilyen lehetetlen leosztásom se volt még mint most....
Biztos, hogy "másik asztalnál"? Nem így foszt ki (virtuálisan) Téged? (Esetleg figyeli, milyen más(nak tűnő) nőkkel kezdesz ki a világhálón? )
Nem is állok velük szóba , de elnyerem a pénzüket, vagyis a virtuális zsetonokat...
És legalább át lehet utána váltani "valamire" a virtuális zsetonokat? :hehe:
Nem. Multkor zaklattak azóta nincs csevely üzemmód.
A virtuális asztal alatt lehet matatni? Persze úgy, hogy Kati ne lássa!
Nem tudom ki de zaklatott, e-mail címemet msn címem, skype nevem akarta kicsikarni.
nagy hoho: Nem lehet alatta matatni...
Olyvé! Másfajta "zaklatásra" gondoltam, mint nagy hoho kolléga...
Nekem már ez is sok volt, nem bírja a szivem :eplus2:
Az az. Végre első helyen megint -150 pontos versenybe, -39 pont, a második -50 pont, a harmadik -58, negyedik -98 pont. És már változott is mert nyertem megint...
Köszönöm, ez a nap olyan hogy jól jönnek a kártyák.
A Jóisten meghallgatott bennünket, és esik a Hó Dobogókő környékén.
Egy utasnak van hely a jobb1 -ben, ha csípkedi magát.
Yes, jelentem finom volt, sajnálhatjátok, hogy kihagytátok.
És én?! :hide: Megjegyzem, szeretem a jÁgert, meg a whisky-t! :pias:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |