Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ilyenre mondja egyik ismerősöm: "Auuch! Beléd is!"
Na most én vagyok a porondon. De végtére ez is belefér...
Freudi. Pavlov nyáladzó kutyákkal foglalkozott, szerintem Te nem a hangkártyára csorgatod a... nyálad!
Ő nem "sztár", így sziplán! Ő a "KIRÁLY"!
Besz.. a hangkártyám és most várom már ,hogy hozzák, mert így nem tudok dumálni DuMatyival.
Idézet: „Mekkora sztárok járnak ide.” Igen, itt vagyunk pl. mi, elsősorban... Idézet: „nem tudok dumálni DuMatyival.” Az ki van zárva! A DuMatyi bárhol, bármikor, bárkivel képes kommunikálni. :hehe:
Most szedtem szét épp egyet alkatrész miatt, egy sb16 volt, kellett a stab belőle mert épp elfogyott itthon a 7805.
Nem baj, majd Ő forraszt bele másikat.
Olyan folyékonyan tudok beszélni, hogy a csapból is én folyok! :hehe:
És ha gázpákával szedi szét? akkor majd nagyítóval összelegózza az SMD-ket.
Zoli! Azért ennyire elvetemült nem lehet
Nálunk ma volt tanítás, (sajnos) Kelhettem korábban mert gyakszival kezdtük, utánna meg vissza suliba és most értem hazza ( 7 órám volt). Holnap is korábban kelés mert nulladik de nem baj megyünk koripályára (de nulladikban? Minek? Biztos tudják a tanárok a választ)Kitartás mindjárt itt a hétvége
Valaki talált valamit tényleg konrétat a holnapi BKV baromsággal kapcsolatban? Mire lehet számítani, járni fog egyáltalán valami?
Jólvanna, nem kell bekapni egyből. Azt hittem, itt már vagyunk egy olyan műveltségi szinten, hogy mindenki odagondolja a hsz-ekhez, hogy amit olvas, az az író egyéni véleménye, és senki nincs rákényszerítve, hogy egyetértsen vele, pláne nem, hogy tapsoljon hozzá. Éppen így kezdtem a mondatot, ha nem lenne gyanús. Éppen az ilyen hsz-eket akartam ezzel megelőzni, mint a Tiéd. Más véleményét kéred ki a pedagógusok nevében...??? Ez egyfajta képzavar. Jöhetnék itt szólásszabadsággal, meg a sok közhellyel, hogy mindenki azt gondol bármiről, amit akar. Hiába kéred ki magadnak, attól még a rossz tapasztalataim nem fognak jóra fordulni, és az átlagban 10 tanárból 9 gyökér (90%), akikkel dolgom volt, na, ők sem fognak megváltozni. Elképzelhető, hogy nekem éppen a legaljából jutott csak egy szűk minta a pedagógusok közül, erről nem én tehetek. Nem vagyok mazochista, és nem keresem direkt azokat a helyeket, ahol csak gyógyegér pedagógusokkal vagyok kapcsolatban. Ezt hozta az élet, ezt dobta a gép, ez alapján tudok véleményt mondani, és senki kedvéért nem fogok áradozni senkiről és semmiről csak azért, hogy a kedvére tegyek. Remélem ez nem baj, azt hiszem ezt hívják őszinteségnek? Vagy azt gondolod, hogy a szóban forgó pedagógusok nem ismerik a véleményemet? Azt hiszed, nem mondtam el nekik, csak itt jobbra-balra locsogok? Csalódnód kell, mert ezt mindenkinek elmondtam, akit érint. És képzeld, volt aki egyetértett velem, pedagógus létére!
Tőlem nem fogsz olyat hallani, hogy "bezzeg milyen sokan verik a tanárokat, nekem eszembe sem jutna..." Én elmondtam őszintén, hogy igen, nekem eszembe jutott, nem vagyok álszent. És tuti mindenkinek eszébe jut, csak nem ismeri be. Az már más kérdés, hogy ezt az indulatot ki hogyan tudja kezelni. Mert azon múlik minden. Ne mondd, hogy Neked nem jut eszedbe, hogy megcsapkodd a szomszédodat, mikor a macskája már ezredszer hugyozik a lábtörlődre? (példa, mielőtt félreérted). Ha figyelmesen olvastál, láthattad, hogy akitől hasraestem, hogy milyen jó, nem is szégyelltem méltatni a munkáját. Tehát a megállapításod, hogy én "mindet olyannak látom", korántsem helytálló, már ne haragudj. Ha meg tovább vájkálunk ebben a témában, a végén még kiderül, hogy az a 90% még elég hízelgő adat a tanárokra nézve, mert a régi pedagógus-generáció, aki hivatásnak tekintette ezt az egészet, akik szüleink helyett szüleink voltak, akik fogták a kezünket, mikor sírva szaladtunk hozzájuk egy-egy rosszul sikerült csíny után, megtanítottak írni-olvasni úgy, hogy tényleg tudunk, akiket örömmel és izgatottan vártunk egy családlátogatáson, akiknek köszönhetően életem legnagyobb gyerekkori élménye volt, hogy az Esti mese feliratot el tudtam olvasni a tévében, na ŐK már nincsenek...
Passz, én bringázok, engem nem érint....
Én meg nem BKV-val, hanem DKV-val járok.
Jajám, Topi, Frankye, vicsys, szabi83, tungsram, és még sorolhatnám a megasztárokat, aki kimaradt ne sértődjön meg, csak nem akarom tárhelni a terhelyet, vagyis terhelni a tárhelyet...
Mondjuk ha felennyit tudnék erről a villanyos izéről, mint bármelyikőtök, hát nem tudom. Fél karomat nem adnám oda, asszonyon már gondolkodóba esnék, egyik biciklimet vihetnétek szó nélkül...
Miért, BKV-val nagyon menő járni. Most gondolj bele, hány ember mondhatja el magáról, hogy a Brit Királyi Vízirendörség fuvarozza...???
Szerk.: Mondjuk a Dán Királyi Vízirendőrség se lehet tré...
Ha épp lopás, vagy egyéb bűncselekmény elkövetése után fuvaroznak, akkor az nem olyan menő dolog.
Kimaradt valaki a felsorolásból. Kicsit helyesbítek:
Idézet: „Mondjuk ha felennyit tudnék erről a villanyos izéről, mint bármelyikőtök, hát nem tudom. Fél karomat nem adnám oda, asszonyon már gondolkodóba esnék, egyik biciklimet vihetnétek szó nélkül...” Szerintem így jobb lenne: Mondjuk ha felennyit tudnék erről a villanyos izéről, mint bármelyikőtök, hát nem tudom. Fél karomat nem adnám oda, asszonyon és a biciklin már gondolkodóba esnék, anyósomat vihetnétek szó nélkül...
Ja vagy a betoncsizmás vizihulládat szállítják... Tovább ne fokozzuk szerintem
Így is egy baromi nagy élmény a BKVzni nemhogy még sztrájkolnak. Nemtudom egyébként mit gondolnak.. Most ezzel kicsesznek a BKVval? Monopol helyzetben lévő cég. Tegyük hozzá, hogy azon emberek akik vaskos pénzeket fizetnek ezért a ...... szolgáltatásért, 90%uk bérletet vesz. Tehát mondhatjuk, hogy a kedves közlekedési társaságunknak valamilyen szinten ez a nap is ki van fizetve, mert kevesen fognak odamenni hogy írjanak a bérletre +x napot. (Én biztos verem majd a nyálam) Javítsatok ki ha nagy hülyeséget mondtam. Idézet: Vagy csak neked nem jutott belőle. Talán nem véletlen, talán az.... kitudja? Tiszteletben tartom a szólásszabadságodat, de azért ez a "90%-os átlag" eléggé degradáló volt. Tudom, tudom. Akinek nem inge, ne vegye gatyára... Ez olyan mintha azt mondanád: Minden kékszemű bu*i. Szerinted?„na ŐK már nincsenek...” Mindegy, hagyjuk a fenébe az egészet. A gyereknek meg a szülőnek van igaza, akik bejönnek kioktatni- hisztizni. Igaz, köszönni, lábat törölni és sapkát levenni, egyik sem tud.
Te sem tudsz ürülni semminek... A "képébe mászni" - azt tudnak!
Idézet: „10 tanárból 9 gyökér (90%),” Szerintem ezzel mindent elmondtál...
Sok mindenben igazad van, de ez az egész egy nagy tükör a magyar állapotokra, hisz az elmúlt héten nem sztrájkoltak, egyszerűen csak betartották a szabályokat.
Ha mindannyian betartanánk a ránk kényszerített szabályokat akkor lehet, hogy megállna ez az ország... Ja és a visszaperelt végkielégítések egyik feléből szépen ki lehet fizetni a buszvezetőket, a másik feléből pedig emberibbé lehetne tenni a bérlet árát, de valószínűleg soha nem hallunk már arról a pénzről... (befejeztem a politikát)
Voltaképp ezek a lehetetlen szabályok, amik vannak - ha betartod, megáll az élet - egye szolgálnak: mindenképp a munkát végzőre lehessen húzni a vizes lepedőt. Ha ezért nem rúgjuk ki, akkor majd másért. Ha balra tette le a kalapácsot, akkor az a baj, ha jobbra, akkor meg az. A nyuszika meg a sapkája Egymásnak ellentmondó rendelkezések sora. A pénzről nem hallani szeretnék hanem látni. Ennyit a jogbiztonságról. A privát leveledre amint tudok, válaszolok...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |