Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Hát úgy néz ki tényleg lesz holnap sztrájk. És hogy örüljünk a MÁV is "szolidaritásból" sztrájkba kezd. Az anyjukat. Az origón már fent van a hír, még állítólag este 10-kor lesz egy trágyalás.
És ebben a megvilágításban teljesen igazad van! Nem háríthatjuk át a felelősséget, és én sem azt várom a tanártól, hogy a fiaimat nevelgesse. Viszont a gyerekeimnek meg kötelessége legyen a tanárt, és a többi gyereket emberszámba venni.
Pontosan, erről van szó!
Ráérsz válaszolni, csak úgy írtam ![]()
Nem akarok kötekedni, de nekem éppen jutott belőle, le is írtam. Nem csak azt kell elolvasni, kedves barátom, amin kiakadni lehet, hanem azt is, ami ínyedre való. Vagy attól félsz, hogy akkor már nem állja meg a helyét a mondanivalód? Ettől nem kell félni, a Te véleményed is ugyanolyan fontos, mint a másé. Az már egy más lapra tartozik, hogy ki fogadja el, és ki nem. Itt nincs kényszer, mint írtam, tapsolni sem kell hozzá, és azt is leírtam, hogy miért gondolom ezt. Szerintem korrekt voltam. Ja, és tudok köszönni, lábat törölni, és nem hordok sapkát, csak bringás bukósisakot, amit mindig leveszek...
![]() Természetes, vagyis inkább sajnálatos, hogy mindenki védi a saját szakmáját, hivatását, annak ellenére is, hogy tudja, nagyon gyakran nem úgy van, ahogy Ő látja, illetve látni szeretné. Ezt hívják elfogultságnak. Példa: Én pár évet biciklivel futárkodtam a fővárosban, és tudom, hogy a többi közlekedőnek, főleg az autósoknak, megvan a véleményük úgy általában a kerékpárosokról, ezen belül pedig különösképpen a futárokról. Azt gondolod, hogy én ezt nem osztom, mert futár voltam, és én is bringával járok? De, képzeld el, osztom. Én benne voltam/vagyok, és meg tudom ítélni a helyzetet objektíven minden gond nélkül. A bringások 90%-a gyökér, mert nem tartja be a Kresz-t, sötétben 10-ből 7 nem használ világítást, a világítást használók fele elöl nem használ, de kiverik a hisztit, ha kikanyarodnak eléjük a mellékutcából, mert egyszerűen nem látják őket. A szabálytalan bringásnak leüvöltöm a haját, és ha van rá mód, elmesélem neki, hogy az ilyenek miatt ítélnek meg minket, mint ő, és teljesen jogosan. A kerékpárosok még egymást sem tisztelik, ugyanúgy betartanak a másik bringásnak, ha azzal valamilyen előnyre, vagy adrenalinlöketre tehetnek szert. Ennyi. Most jön az, hogy én milyen pesszimista vagyok, meg hasonlók, pedig nem. Csak józanul látom a dolgokat, és tényleg ez van. Én elbringázgatok magamban, és totál hidegen hagynak a mindenféle bringás akciók, meg demonstrációk, meg "fúú, most aztán miénk a város, mindenki le van sz@va, én most az Andrássy közepén fogok tekerni, ha mindenki belegebed is...". Ugyan. Ez szánalmas. Olyasmit várunk el másoktól, amit mi sem tartunk be, ráadásul tudatosan. Amíg ez nem változik, addig nem sok szavunk lehet. Ezt a lelke mélyén mindenki tudja, csak nem ismeri be. Ez egy megrögzött kerékpáros véleménye a kerékpárosokról. Szerk.: Amit elfelejtettem, az az, hogy mennyire lenézik egyes kerékpárosok a másikat. Általában azt, aki arra használja a kerékpárját, amire való: gazdaságos helyváltoztatásra. Mert aki nem félmillás hegyikecskén kanyarog a város betonján, (mert a hegyen, ahova való a gépe, 10 méter után oxigénhiányban elhalálozna), akinek nem full Dura Ace-szettes az országútija (mert a hétköznapibb szett 30 dekával nehezebb), aki nem fék nélküli futárfixivel, örökhajtóssal rakja neki (mert azon 10x nagyobb esélyed van meghalni a saját hibádból), szóval az nem menő, az ciki a kerékpárosokra nézve...
Jelentem ma 14:40-kor 59cm-rel 3930grammal ujabb (remélhetőleg)pákaforgató látott napvilágot(de milyet?).Röviden és tömören megszületett az első gyermekem, az én kisfiam...
Akkor elsők között ha megengeded...nagy pacsi és GRATULA...
![]() ![]() ![]()
Én meg másodikként gratula!
![]()
DuMatyi, ez nem így van. Anyósom anyám helyett anyám, és mindig külön főz/süt nekem, ha meglátogatjuk, mert tudja, hogy mit szeretek. Három lánya van, ebből kifolyólag 3 veje, de engem csipáz a legjobban...
![]() ![]()
Gratulálok! Ahányszor gyermekáldásról hallok a családunkban, vagy olvasok itt, mindig elmosolyodok. Én nem szeretem a "terhes" kifejezést, mert a gyerek nem teher. A szülők vállalták, tehát nem lehet teher. Együtt várták, és készültek. A "várandós" már sokkal szebb szó, mert abban a várás van és nem a teher. A 16 évesen óvatlan első szex után történtektől most tekintsünk el.
Ha 4~12 kilót cipelnél magadon és fájna a hátad-derekad... Lehet azt mondanád: teher. Persze lehet az édes teher is.
![]() Ui.: A szülésről nem is beszélve... :hide:
Gratulálok, sok boldogságot, és jó egészséget kívánok Nektek!
![]()
Köszönöm a jókivánságokat(bár DuMatyi-nak válaszolok mindenkinek szól...) eddig nem tudtam milyen érzés.Ma megtudtam amikor a kezembe fogtam...Akinek van az már tudja, akinek még nincs az majd idővel...Nem teher! Boldogság egy ilyen apró jövevény. Igen, ő elöre tervezett, megfontolt döntés...nem véletlen baleset!(vagy ahogy a csillagkapuban mondanák:Elöre nem tervezett aktiválás...)
Ezúton gratulálok én is nektek. A kicsinek meg felhőtlen, boldog életet!
Gondolhatod... Nekem kellett a sört hazacipelni a boltból, nehogy azt mondják: "Némán! Terhes anyuka, oszt sört vedel...!"
![]()
Így már értem, hogy Te a "terhes" jelzőt találod helyénvalóbbnak.
![]()
Gratulálok
![]() ![]()
Szerencsére ez engem nem veszélyeztet, nagyon ritkán iszom...de akkor rendesen! Utoljára tavalyelött szilveszterkor, de akkor keskeny lett a Mester utca...
Sziasztok!
Ismét jelentkezem a bagós hülyeségemmel! ![]() ![]() ![]()
Nyugi. Álmodban is tudod mondani, hogy köszi, nem kérek! Ez teljesen természetes, az agyad próbálja feldolgozni az elvonást.
Kitartás, menni fog az! ![]()
Nálunk vagyogatott. Első két órán nem jelent meg a tanár a hatodikra meg beszólt, mindjárt jön, és eltűnt.
Nagyon örülök, szívből gratulálok, és sok boldogságot, jó egészséget kívánok a babának, a mamának, és a papának is!
![]()
Sajnos a tanítói témára azt kell mondanom, hogy hiába van széles rálátásom a tanárokra. Rengeteget ismerek, különböző szintem, még többet láttam. Az ún. elitből is sokat. Mind kevesebb az aki hivatásszerűen csinálja. Mind több aki hanyagul. És itt most nem a nevelésre gondolok. Magára a tanításra. Az iskolában ha nevelni nem is, azért rendet tartani tudniuk kell. Elegem van abból, hogy már párszor mentem haza kék foltokkal tarkítva. Bár ez részben a szülök hibája, azért régebben, ha tanár sétált valamerre, akkor ott mindenki elhallgatott.
Régebben a tanár tudott rendet tartani, jelenleg aktuális álláspont, hogy a megnevel, viselkedni tudó tanulókat viszik, agymosásra, hogy legyen már meg az erőszakmentes iskola. ![]() ![]()
Lemaradtam. Mióta kínzod magad?
Haverral kitaláltuk, hogy vizsgaidőszak végén annyia bagónak. Nem lesz egyszerű már előre elvonási tüneteim vannak... Tiggersoft: A gyermekáldáshoz gratulálók sorába én is szeretnék felsorakozni ![]()
Szia! Hajnali 3 után kezdődik a 9. nap... Bővebben: Link
Ezt a választ tungsram neje irta neked: gratula az én fiam ma 35 éves az unokám 1 éves szia Ági voltam
![]() ![]() ![]()
Igy(a korom által(33)) simán a fiad lehetnék és lenne mégegy unoka...
Nagyon köszönöm |
Bejelentkezés
Hirdetés |