Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   953 / 3610
(#) Rober_4 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Az a baj, hogy nem találok ott olyan témákat amik érdekesek. Hosszú keresés után végre találtam egy olyan, azt hiszem meditációval kapcsolatos, témát, amiben valaki mellesleg megemlíti, hogy elromlott a hangfala és nem tudja a meditációs zenéit hallgatni. Végre felcsillant a szemem! Megkérdezem, tőle mi a hibajelenség! Bár lehet, hogy kidobnak
(#) Ricsi89 válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Én meg regisztráltam két RC-s fórumra is és eddig egyikről sem jött megerősítő levél. Az egyiknél még bemutatkozó mailt kellett küldeni egy címre és ott döntik el, hogy aktiválnak-e, vagy sem. A másiknál meg moderátori aktiváció kell. Mindez már 3 napja és semmi fejlemény. Így csatlakozzon bárki is a fórumjukhoz. Tényleg van itt valaki, aki RC modellezik? Nekem most nagyon megtetszett és nagyon hajlok afelé, hogy veszek egy 1:10-es nitrós off-road autót.
(#) Rober_4 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Ez a regisztrálásos dolog akkor gáz, ha az infóid és a jelszóid esetleg megegyeznek más fórumokon használttal, ami visszaélésre adhat lehetőséget.

Nem kell a 96-os Corsánk? Szerintem annyiért odaadnánk, ráadásul a mai kocsikhoz képest még a méretaránya is stimmel.

(Egyébként nem adnám semmi pénzért )

Én most kicsiben akarok szórakozni. Gondolom a Corsának azért nincs ilyen jó kg/Le aránya, mint ennek a kis szerkezetnek, meg nem is pörög ennyit a motorja.
(#) hapro hozzászólása Jan 18, 2010 /

Ha valaki szereti az ilyen stílust akkor hallgassa meg, most épp ezt hallgatom. Csik zenekar, Lovasi András énekel épp. http://addat.hu/949f4585/13---Ráadás.mp3.html
(#) Rober_4 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Viszont hazavisz.
Na feladtam mára. :kalap:

Hazavivő autó van a közelben, pontosan kb 7 méterre hátul a garázsban.
Most nézegettem videókat és valahogy rátaláltam ilyen régi tv-kre. Hát mit mondjak nagyon jó kis készülékek voltak régen. 56-ban készült színes tv. Nem semmi és milyen szép képe van. Azért tudtak valamit régen. Pár elektroncsőből felépítettek egy komplett színes tv-t, ma meg tele van IC-kkel. Meg ez se semmi. Ilyet se láttam még működni. Mechanikus tv. Élőben még jobb lenne látni ilyen régi készülékeket. :yes:
(#) highand hozzászólása Jan 19, 2010 /

Emberek, eszméletlen volt az éjjel a tükörjégen Videgrádon az autózás. Szó szerint.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Jó reggelt mindenkinek!

Simpi, ha tudnád, hová vennének fel engem, lehidalnál, mint egy kettőször háromszáz Wattos erősítő, és ez most nem PMPO érték!

Egyenlőre nem mondok semmit, annyit elárulok, rengeteg vizsgálat szükségeltetik hozzá: fizikai állóképesség, orvosi alkalmasság, pszichológia vizsgálat, büntetlen előélet, büntetlen előélet, egy generációra visszamenőleg (szülők, testvérek).
(#) Action2K válasza highand hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

És milyen volt Visegrádon? Látod-látod! Ilyen az igazság a hegy túloldalán. Igen Llaci56, a túloldalán, Neki a túloldalán, nekem ezen az oldalon. Amúgy tegnap én is jót drifteltem összkerék, difizárban.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Na mi van? Mész a Mars-ra?

Amúgy jó reggelt!
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Neked is jóreggelt, Action.
Majdnem talált, már melegszik!
(#) SALáta válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Én kitalálom amp, rendőr , fegyőr, katona. Vigyázz mindenhol nagyon komoly a pszihológia teszt, átvilágítanak.
(#) _ampervadasz_ válasza SALáta hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Közötte van.

Igen, szinte minden tudok, nem lessz könnyű.

Hát.. a Marsnál csak a Nap melegebb, vagy mész a föld alá, a mag-ba? Ja tudom, 2012 világvége, és te fogod a magot meggyógyítani, s nem lesz gigantikus földrengés. De mi lesz a meteoritzáporral?

Pedig, SAláta eltalálta.

Művezető villanyász lennék a Sopronkőhiai Fegyház és Börtön -ben.
Nem egy leányálom, az biztos.
Rengeteg információ áll rendelkezésemre, mert mindent megkérdeztem, ami él és mozog, meg ami nem azt is.

Ez még előfordulhat, mert azt mondák nekem, hogy azt a munkát, vagy is inkább hivatást elvállalom, teljesítem, akkor "X" évenként léphetek feljebb a ranglétrán, és akkor lehetek rendőr is.

A fizetés sem rossz, és mivel közalkalmazott lennék, és a fegyveres szerv tagja, ezért már 20 -30 év után is elmehetek nyugdíjba.
(#) Stadi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Gondolj bele, Te is elsütheted azt a poént, amit egyik ismerősöm: "...mennem kell a börtönbe". (Ő szolgálatvezető volt.)

Nem baj, majd viszünk be Neked fínom tiklevest, meg cipóban sült reszelőt.
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

A család felé, így indítottam, bontották is a pezsgőt, aztán amikor pontosítottam, akkor meg tették is el.

Viccet félretéve, mindenki lesett egy nagyot.

Idézet:
„mindenki lesett egy nagyot”

Tudom, milyen az. Először mindenki rosszra gondol. Utána meg muszáj röhögni.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Ez jó volt! Csak azt a pár szenzort, pár ellenőrzőpontot kell már csak észrevétlenül átlépned, és vagy úgy 30 - 40 zárat kulcs nélkül kinyitnod, egy hang nélkül, továbbá a mesterlövészek se lássanak meg, és akkor semmi akadálya hogy átadd, de azért zárj majd be mindent magad után, JÓ, mert fűtés az nincs!
(#) Action2K válasza Stadi hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Az én haverom másképp sütötte el, talán még hatásosabb volt ez a verzió.
Csak páran tudtuk, hogy ott dolgozik, s mentünk egy új szórakozóhelyre. Mi már ott voltunk, ő késett. Az egyik nagyhangú barátom, aki már rég látta őt, nagy örömmel és nagy hangon konstatálta megérkezésekor, hogy hola fa...ba voltál, már egy hónapja nem láttalak. Mire a válasz:
Jaj, csak most tudtam kijönni a börtönből!
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Ha visszaállítanák a halálbüntetést, még villamosszéket is javíthatnál. Így csak a BKV-nál teheted meg. Tényleg már nagy szükség volna egy Villamosszék,de hogyan című topicra. Nem nyitsz?

No, problem, majd Michael Scofield megoldja.
(#) Stadi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Ááh, MacGyver sokkal jobb. Neki csak egy doboznyi háztartási tisztítószer kell vegyesen, és már kész is.
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Helyesbítsünk, javíttatnám, én meg csak kezelném. :eplus2:

Egyenlőre még nem dolgozok ott, de határozottan felakarnak venni, mert az erősen tettszett nekik, hogy értek sok mindenhez, hogy a hobbim, fiatal vagyok, és nem utolsó sorrendben nem sikerül elriasztaniuk.

Tehát, csak az alkalmassági vizsgálatokon kell mindent helyesen teljesítenem, és akkor amikor megyek Pestre fegyveres kiképzésre, akkor már, szolgálatban leszek, és kapom fizetést.

Ampervadász őrmester leszel?
(#) Macsek71 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Ha megengedtek két hasonló poént :

Sugárveszélyes meló miatt korkedvezményes-nyugdíjas kollégától kérdeztem a buszon:
- hány évet kaptál ?
- hatot ...
Kicsit több helyünk lett a zsúfolt buszon

Cégemnél dolgoztattunk a rabgazdaságban is ... Kint voltam 3 hónapot helyettesíteni, amikor letelt, a hol voltál kérdésre adta magát a válasz :
-sitten ...
Többen furcsán néztek ...

Egyébként én (meg a kollegák is ) nagyon szerettem(ünk) kint dolgozni, az elítéltekkel dolgoztatni...
(#) highand válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Honnan tudod, hogy a hátsó oldalán voltunk? -ott voltál te is? - melyik autóval?
Következő: »»   953 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem