Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Ezért tettem le a cigit?!” Ezért tetted le? Szerintem nem. Egyébként így egy bűnöd megbocsátva, mert nagylelkű is vagyok... (Meg szép, meg okos, de legfőképpen szerény! ) Idézet: „Lehet, amit az én stílusomban egy idősebb felhasználónak írok, azt Ő szemtelenségnek veszi/érzi, miközben én csak viccelődni szeretnék picit, minden rossz indulat nélkül!” Az intelligens ember nem téveszti össze a viccet a cinizmussal és a szemtelenséggel. Idézet: „A spektrumanalizátoromról a gondolatod is vedd le! Frankye pedig nem fogja tudni kikorbácsolni belőlem, ugyanis nem hoztam magammal!” Ó, az nem akadály!... :hehe:
Kipróbáltam a tuti kedvéért, és igen, a törölt hsz-t leveszi a számlálóról...
Azért AC, mert abból állítja magának elő a belső órajelet.
Tudod, mint az ébresztőóra LM8560 -al.
Szerintem meg az a fűtése, ha valaki hidegben akarná használni akkor szükséges.
Akkor majd korbácsolás közben meggyónom bűneimet!
De spektrumanalizátor, ha be****ok, akkor sem lesz! :action:
Igazad lehet. Itt még tanulni is lehet.
Most viszont tényleg illik ide a "Pihenő Pálinkások Topicja" cím, az az PPT, ha nem akar sokat zongorázni a billentyűzeten a kedves móderátor.
Óh, az kideríthető! Ne feledd, van rendőr is a "csapatban"...
Ha nem tudnád Frankye moderátor, és Topi egy olyan helyzetmeghatározó scriptet ültetett, a portálmotorba, ahonnét meghatározható, a pillanatnyi tartozkodásod.
Az előbb Wc -n voltam, és Frankye szólt, hogy azért mossam meg a kezem, persze, mert nem látott, hogy a mosdó felé mentem volna, holott mentem, csak a nem vittem magammal oda a laptopot. :hehe: Honnan jutnak ilyenek az eszembe?!
Ha rám gondoltál, nem leszek az! Nem akarok annyira lesüllyedni.
Nem Rád gondoltam, de ha ezt MPi-c elolvassa...
Nem is egy!
No, ha kiderítitek, hogy hol lakom, akkor a fűmagok áráért tarthattok egy találkozót a kertünkben! Villanyt, kaját állom!
Jájj, nekem! :hide:
Soltvadkert! Nincsen fűmagom!
Utca házszám?! Olvasni sokan tudnak!
Ügyes, ügyes! Olyan nincsen, mert kint vagy a semmiben.
Szerk.: a lényeg az volt, hogy hol laksz, és nem mindenféle technikai adat, szóval be vagy mérve nincs mese.
Ő egy olyan ember, aki felül emelkedett már az ilyen kritikákon.
Bár ebben az estben, ki tudja? :hehe:
Minimum két rendőr van az oldalon, ilyen könnyen feladjátok?!
Baz, nincsen kenőpénzem, így nem nyert a dolog.
Ha megadod a telefonszámod, szívesen beméretlek.
Nyugodtan, most Pesten vagyok!
Akkor vonalast adj, úgy egyszerűbb, kinézek a telefonkönyből!
Na jó már abbahagyom, kezdek már magamból teljesen hülyét csinálni, de lehet ez már késő.
De nem vagy egyedül!
A vonalas sem az igazi, nem az én nevemen van! :pias:
Egy nap alatt hány oldal telik meg vajon az Offolással? Mert ez már a 12. ha jól számoltam.
Az oké, de ha annak a nevét megtudom, akkor még mindig az Apehből letudom kérdeztetni, az egy háztartásban élők neveit és adatait, hoppá, nem mondtam semmit. :emptybottle: :hide:
Ez attól függ, milyen rátát választottál.
Ha 100 -as felbontásba állítod, akkor csupán csak két oldal, ha hozzá adod egy teljes oldalhoz még a két felet.
Na végre nem ír senki, eltudok menni végre teát főzni.
Teát? Mifélét?
Küldhetsz ide is! Ja, hova is?! :hehe:
:beka3: Te úgy sem kapsz belölle!
Jut eszembe, sikerült a nyomit megkonstruálni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |