Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   967 / 3610
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Stadi komám, ismered a régi melós mondást: ne szólj szám, nem fáj szerszám!
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Matyikém, kezdesz felpörögni, mint a villanyóra. Csak aztán győzzük fizetni a számlát.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Akkor neked állandóan fáj a szerszám, mert szád is jár.
(#) Rober_4 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Tehát ha a te általad kért piákat választod, akkor csak nyári szállítási határidőt tudok felajánlani, akkor viszont élőben zajlik a dolog! Mondjuk a 2.He-találkozón!
Ha megfelel az általam felajánlott whisky melyről holnap tudok leírást feltenni, megspékelve két üveg Heinekkennel, akkor a vágatlan videó, vagy valami videós msn kapcsolattal megoldott vakteszt is megfelel nekem. Persze csalás nélkül!
Ekkor nincs határidő. Nekem bármikor jó, viszont a három szmájlit csak a teszt alatt mondom meg

Ez a veszély nem fenyeget, mert hív az ágy. Még egy apróság. Régen a filmeket ugye a laborban előhívták. A film meg vékony is, meg félénk is. Meddig kellett a sötétkamrában könyörögni, hogy gyere, gyere elő... Utána meg a nagyítás... Kész macera ez a filmre fotózás. Nem csodálom, hogy ennyire teret hódítottak a digitális gépek! Más. Alternatív megfogalmazás: Mi a szerelem? A fény az életedben! Mi a házasság? A villanyszámla. Sokan ilyenkor jönnek rá, hogy basszus elég lett volna egy 25 wattos izzó az 1kW-os reflektor helyett...

Idézet:
„mert hív az ágy”

Akkor nehogy megrontsd, mert te is elkapod tőle.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Sejtettem, hogy lecsapsz rá!
(#) KTobi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Csak a hétköznapi életben. Komoly témákban még mindig a filmes technológia a nyerő. Sokkal olcsóbb, jobb.

Sajnos a digitális fényképezésnek az előnyei mellett, van több hátránya is.
(#) zolee1209 válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Rendben! És hogyan értesülök a három szmájli "típusáról"? A vágatlan videó megoldható, de csak 320x240-es felbontást tudok garantálni!

Köszi, de az ágyadat meghagyom neked. Nem akarlak megfosztani tőle.

Ha nőnemű lennél, még meg is osztanám veled, de így...esélytelen!

És akkor már befoltoznád azt a lyukat, ami az idők során keletkezett valami célból. (18-as karika) Sajnálom, de a gomb ismét leesett. :yes:
(#) Rober_4 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Telefon? Megbeszélünk egy időpontot, felhívlak, elindítod a videót, elmondom a három smájlit melyet rögzít már a kamera. Ez után tied a terep, a végén esetleg visszahívsz. De választhatunk külső megfigyelőt, ha az egyszerűbb. Viszont most mentem.
Sziasztok!

(Már kikapcsoltam a helyesírás-ellenőrzőmet is, ilyenkor bármi történhet)
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Házasságom első éveiben - úgy 38 évvel ezelőtt - nagyon sokat fotóztunk. A filmet előhívattam de a képeket már otthon készítettük a Nejemmel. Előfordul előhívás közben a sötétben egy kis matatás. Aztán már nem is kellett fixálni a képet, ment a kukába. Persze nem a vegyszeres tálban matattunk! Most, hogy digitális gépem van matatni sem kell.

Nos, Hofi-Kóós is megmondta: minden lukba dugó kell! Én csak követem az aranyszabályt. Dugó, fa dugó, de kivételesen NEM parafa dugó. A gomb visszakerült. Én szexmániás? Ééén?! :hide:
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Matatni lehet, mindezek ellenére! A digitális korszak nem tud mindet digitálissá tenni, az érzelmeket főleg nem!

Pedig mikor a lányok tépkedik a virágszirmokat, hogy "szeret, nem szeret, ..." = 1,0,... :hide:

Nem hiszem el! Pont ezt akartam beírni, így szó szerint!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Ej, ezek a mai fiatalok hamar őszülnek, nem? Emellett korukhoz képest hamar növesztenek bajszot. :hide:

Válaszul a saját hozzászolásodra? Hűha, akkor nekem mit is kéne most írnom az enyémre?

Majd negyven év múlva megkérdezlek(remélem) Feltéve ha addig megházasodsz.

Addigra sok lesz a villanyszámla. Lásd 25 wattos körte bejegyzésemet

De lehet mindenre válaszolni igennel vagy nemmel. Pl.: Akarod? Igen! Vagy: Jó volt? Nem. É ez így digitális, 1,0.

Én már energia takarékost használok.

Vagy így: Jó napot, ez a 223-5463 telefonszám? Igen igen nem nem nem igen nem.

Azóta az energia is megdrágult...
(#) Stadi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Ha a gyerkőcök már úgyis ágyban vannak, egy 18+-os anekdota. Jók az eldöntendő kérdések, de ki lehet kerülni őket. Van azonban néhány, amelynél az is egyértelmű válasz, ha nincs válasz. Pl. VV Sziszitől (csaj) megkérdezték, volt-e már nővel (nem arra gondoltak, hogy a fodrásznál, vagy a plázában ). Mire ő: "Erre a kérdésre nem válaszolok." Na, itt röhögtem egy akkorát! Ui. fel sem fogta, hogy de, már válaszolt is.
(#) highand hozzászólása Jan 22, 2010 /

Megint voltam hóautózni, azaz ez jégautózás volt. Kezdek rájönni, hogy ez csak az én dilim, mert soha nem jön velem senki, pedig vagy 8 éve nem volt komoly hibázásom.
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Jan 22, 2010 /

Jóregglt hétalvók!

Stadi, neked is igazad van, illetve llaci56 -nak is, nem tagadom. Ott volt a probléma, hogy van az egyik véglet másik véglet, és próbáljuk egymást meggyőzködni, hogy az a jó.
Természetesen a tiédben, és az én hozzászólásomban is van mi kivetnivaló, mert egy kis költői túlzással a magunk logikájából következtetve írtunk mindent.
Meglátjuk majd mi lesz ebből a magnóparádéból, szerintem aki meg nem hobbista, annak meg véletlenül sem kellhetnek a kazetták, így biztos lesz felajánló és rádióban is leadják.

(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 22, 2010 /

Ez egy számomra nem ismeretlen probléma.

Nekem az tűnt fel, amikor neteztem az ágyban, hogy kezd nagyon befűteni a laptop. Akkor már egy pár órája youtubiztam, és rálestem a CPU használatra, jah hogy 86%.
Néztem bután ki a fejemből, aztán következőt tettem:

A címsorba beírtam, hogy about:config

Ez után az ablakban keresd meg a Urlclassifier.updatecachemax bejegyzést, és -1 -ről változtasd meg az értékét 104857600 -ra.
Ezzel beállítottad 100MiB -ra a cache méretét(bőven sok is), zárd be, és indtíst újra el a böngészdét, és menj vissza beállítókonzolhoz.

Most menj a browser.cache.memory.enable bejegyzéshez, és a "ture" értékre kattints egyet, hogy az "false" -re változzon.

Ezután megint índini újra firexotot, és azonnal nem zabálni annyi CPU erőforrást, és a ramot sem foglalni fölöslegesen.
Következő: »»   967 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem