Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Stadi komám, ismered a régi melós mondást: ne szólj szám, nem fáj szerszám!
Matyikém, kezdesz felpörögni, mint a villanyóra. Csak aztán győzzük fizetni a számlát.
Akkor neked állandóan fáj a szerszám, mert szád is jár.
Tehát ha a te általad kért piákat választod, akkor csak nyári szállítási határidőt tudok felajánlani, akkor viszont élőben zajlik a dolog! Mondjuk a 2.He-találkozón!
Ha megfelel az általam felajánlott whisky melyről holnap tudok leírást feltenni, megspékelve két üveg Heinekkennel, akkor a vágatlan videó, vagy valami videós msn kapcsolattal megoldott vakteszt is megfelel nekem. Persze csalás nélkül! Ekkor nincs határidő. Nekem bármikor jó, viszont a három szmájlit csak a teszt alatt mondom meg
Ez a veszély nem fenyeget, mert hív az ágy. Még egy apróság. Régen a filmeket ugye a laborban előhívták. A film meg vékony is, meg félénk is. Meddig kellett a sötétkamrában könyörögni, hogy gyere, gyere elő... Utána meg a nagyítás... Kész macera ez a filmre fotózás. Nem csodálom, hogy ennyire teret hódítottak a digitális gépek! Más. Alternatív megfogalmazás: Mi a szerelem? A fény az életedben! Mi a házasság? A villanyszámla. Sokan ilyenkor jönnek rá, hogy basszus elég lett volna egy 25 wattos izzó az 1kW-os reflektor helyett...
Idézet: „mert hív az ágy” Akkor nehogy megrontsd, mert te is elkapod tőle.
Csak a hétköznapi életben. Komoly témákban még mindig a filmes technológia a nyerő. Sokkal olcsóbb, jobb.
Sajnos a digitális fényképezésnek az előnyei mellett, van több hátránya is.
Rendben! És hogyan értesülök a három szmájli "típusáról"? A vágatlan videó megoldható, de csak 320x240-es felbontást tudok garantálni!
Köszi, de az ágyadat meghagyom neked. Nem akarlak megfosztani tőle.
Ha nőnemű lennél, még meg is osztanám veled, de így...esélytelen!
És akkor már befoltoznád azt a lyukat, ami az idők során keletkezett valami célból. (18-as karika) Sajnálom, de a gomb ismét leesett. :yes:
Telefon? Megbeszélünk egy időpontot, felhívlak, elindítod a videót, elmondom a három smájlit melyet rögzít már a kamera. Ez után tied a terep, a végén esetleg visszahívsz. De választhatunk külső megfigyelőt, ha az egyszerűbb. Viszont most mentem.
Sziasztok! (Már kikapcsoltam a helyesírás-ellenőrzőmet is, ilyenkor bármi történhet)
Házasságom első éveiben - úgy 38 évvel ezelőtt - nagyon sokat fotóztunk. A filmet előhívattam de a képeket már otthon készítettük a Nejemmel. Előfordul előhívás közben a sötétben egy kis matatás. Aztán már nem is kellett fixálni a képet, ment a kukába. Persze nem a vegyszeres tálban matattunk! Most, hogy digitális gépem van matatni sem kell.
Nos, Hofi-Kóós is megmondta: minden lukba dugó kell! Én csak követem az aranyszabályt. Dugó, fa dugó, de kivételesen NEM parafa dugó. A gomb visszakerült. Én szexmániás? Ééén?! :hide:
Matatni lehet, mindezek ellenére! A digitális korszak nem tud mindet digitálissá tenni, az érzelmeket főleg nem!
Pedig mikor a lányok tépkedik a virágszirmokat, hogy "szeret, nem szeret, ..." = 1,0,... :hide:
Nem hiszem el! Pont ezt akartam beírni, így szó szerint!
Ej, ezek a mai fiatalok hamar őszülnek, nem? Emellett korukhoz képest hamar növesztenek bajszot. :hide:
Válaszul a saját hozzászolásodra? Hűha, akkor nekem mit is kéne most írnom az enyémre?
Majd negyven év múlva megkérdezlek(remélem) Feltéve ha addig megházasodsz.
Addigra sok lesz a villanyszámla. Lásd 25 wattos körte bejegyzésemet
De lehet mindenre válaszolni igennel vagy nemmel. Pl.: Akarod? Igen! Vagy: Jó volt? Nem. É ez így digitális, 1,0.
Én már energia takarékost használok.
Vagy így: Jó napot, ez a 223-5463 telefonszám? Igen igen nem nem nem igen nem.
Ha a gyerkőcök már úgyis ágyban vannak, egy 18+-os anekdota. Jók az eldöntendő kérdések, de ki lehet kerülni őket. Van azonban néhány, amelynél az is egyértelmű válasz, ha nincs válasz. Pl. VV Sziszitől (csaj) megkérdezték, volt-e már nővel (nem arra gondoltak, hogy a fodrásznál, vagy a plázában ). Mire ő: "Erre a kérdésre nem válaszolok." Na, itt röhögtem egy akkorát! Ui. fel sem fogta, hogy de, már válaszolt is.
Megint voltam hóautózni, azaz ez jégautózás volt. Kezdek rájönni, hogy ez csak az én dilim, mert soha nem jön velem senki, pedig vagy 8 éve nem volt komoly hibázásom.
Jóregglt hétalvók!
Stadi, neked is igazad van, illetve llaci56 -nak is, nem tagadom. Ott volt a probléma, hogy van az egyik véglet másik véglet, és próbáljuk egymást meggyőzködni, hogy az a jó. Természetesen a tiédben, és az én hozzászólásomban is van mi kivetnivaló, mert egy kis költői túlzással a magunk logikájából következtetve írtunk mindent. Meglátjuk majd mi lesz ebből a magnóparádéból, szerintem aki meg nem hobbista, annak meg véletlenül sem kellhetnek a kazetták, így biztos lesz felajánló és rádióban is leadják.
Ez egy számomra nem ismeretlen probléma.
Nekem az tűnt fel, amikor neteztem az ágyban, hogy kezd nagyon befűteni a laptop. Akkor már egy pár órája youtubiztam, és rálestem a CPU használatra, jah hogy 86%. Néztem bután ki a fejemből, aztán következőt tettem: A címsorba beírtam, hogy about:config Ez után az ablakban keresd meg a Urlclassifier.updatecachemax bejegyzést, és -1 -ről változtasd meg az értékét 104857600 -ra. Ezzel beállítottad 100MiB -ra a cache méretét(bőven sok is), zárd be, és indtíst újra el a böngészdét, és menj vissza beállítókonzolhoz. Most menj a browser.cache.memory.enable bejegyzéshez, és a "ture" értékre kattints egyet, hogy az "false" -re változzon. Ezután megint índini újra firexotot, és azonnal nem zabálni annyi CPU erőforrást, és a ramot sem foglalni fölöslegesen. |
Bejelentkezés
Hirdetés |