Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Tudtommal ez a hangszínszabályzó már nem lesz, mert nagyon sok panasz érkezett a Nord Elektronik-tól vásárolt KIT-ekre. Mind dokumentáció, mind alkatrészileg. Ezért aki szemfüles látta, hogy lassan minden KIT, saját HEStore gyártású lesz.
Mert egyébként, ha nem saját gyártású lenne, a HEStore nem tudná garantálni a KIT-ek minőségét. HEKIT-xxx rendelési számmal én már láttam ilyen KIT-et, de nem tudom mikortól lesz. Érdeklődöm, nem vagyok az ügyben kompetens.
Köszi. Mégegyet kérdeznék: mikor lesz kapható, az általad igért DCF vevő, nagyon várom már.
üdv: Müszi
Hali!
Szeretnék rendelni a HESTORE-tól négydigites hét szegmenses kijelzőt, ami a SA51-11GWA tipusnak felel meg. A szín nem számit. Köszi szépen!
Bocsi szerintem rosszul fogalmaztam. Olyan kijelzőt keresek a HESTORE-n ami egyben 4 digit nem pedig egy. Közös anódút azaz SA51-11GWA tipus legyen. Csak egyben a négydigit. köszi. remélem már érthető voltam.
Már megoldottma gondom. de azér nagyon köszi Topi!
Azt a mindenit, ez aztán a gyors ügyintézés!! Köszönöm szépen!
Igen, a Nord Elektronik termékei nem nagyok minőségben. Nekem egy 2X50W-os erősítő kitem van tőlük, de nem egy nagy szám. Elég gyenge volt a dokumentáció és hiányoztak alkatrészek is. A NYÁK minősége pedig egyenesen rossz volt.
A HEStore kitekről pedig csak jót tudok mondani. Eddig csak egy dobókockám van a saját gyártásúakból, de nagyon meg vagyok vele elégedve. A NYÁK nagyon jó minőségű, a dokumentáció pedig egyenesen kiváló! Részletesen le van írva benne minden. A részletekre is jól odafigyeltek, például adtok az IC-hez foglalatot, ez nagyon előnyös! Csak így tovább!
Sziasztok!
Érdekelne hogy 24V-os feszültség stabilizátorból 3A-eset, vagy annál nagyobbat nem tudtok szerezni? 5A lenne a tökéletes.
Szia!
Sajnos nincs túl sok helyem, egy tönkrement műszer dobozába építkezek, ezért a méret elég mérvadó. De erre nem gondoltam! Ha nem sikerül beszerezni az adott alkatrészt ezt fogom csinálni! :yes: Köszi!
Sziasztok, én Pic16F627 et keresek de sehol nem találok? hol lehet fellelni?
5A-re úgyis kellene hűtőborda, valószínűleg nemis kicsike, egy helyett három darab 7824 szerintem elfér rajta.
Hűtőborda az elférne, mivel az a dobozból kilógna.
Parancsolj: Bővebben: Link
Nagyon köszönö.
Akkor már csak a keresőt kell tudnom használni. . . Én Pedig kerestem itt is. Lényeg hogy megvan!
Hello
Pozitív kritika a futárszolgálatnak: szó szerint kevesebb mint 24 óra alatt kihozták a csomagomat ide Szlovákiába.
Fejeld meg egy tranzisztorral a 7824 et, így csak két nagyobb alkatrész kell.
Végül úgy döntöttem hogy 2db 2A-es 7824-et rakok párhuzamosan, a kimenetükre egy-egy BY448 dióda, majd ezeket összekötöm. A bemenetüket is összekötöm. Így 4A-t tud majd felvenni a további áramköri rész.
Rákérdezek erre, hogy jó-e így, a Labortápegység készítése topicban. Köszi az ötletet.
Nagyon szépen köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal, de nem lehetne a linkelt témában? Itt elég nagy OFF.
Topi!
Tudtok beszerezni 15nF-os 400V-os poliészter vagy polipropilén kondenzátort 5.08 mm-es lábtávolsággal? És KTY84 szenzort? Ha igen, szeretnék pár darabot rendelni!
Sziasztok !Egy rövid kérdés.
Ha ma este megrendelném az alkatrészeim a HEStore.hu-ról akkor holnap átvehetném pesten a kerepesi úton mert holnap ott megyek el mellete. Üdv. A válaszokat előre is köszönöm
Mint a legelején megmondtam, ez a téma nem arra való, hogy mi a rendelésem állapota. Meg kinek mikor vehető át a rendelése, amikor tudott, hogy e-mail és SMS értesítést kap mindenki a csomag indulásról.
A csomag átvehetőség csak attól függ, hogy minden van-e a központi raktárban.
Köszönöm!
A kondenzátorról van valami hír?
Sziasztok!
Én a képen látható szalagkábel típust keresem. Egyik boltban sem találtam még rendes választékot belőle. HQvideon van, de csak a vastag vezetősávos. Köszönöm!
Ezt FFC-nek (Flat Flexible Cable) hívják, és nagyon sokféle van belőle. Anno én is kerestem, de nem nagyon lett. Talán így a nevén könnyebb lesz keresni. (Tipp: Farnell)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |