Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az kizárt, hogy Te este 11-ig kibírd nélkülünk.
Laci, annak idején sajnos elvétve lehetett kapni 1%-os ellenállást a boltban, az ipar mind felhasználta műszerekbe, ami lejött a gyártósorról. Fél százalékost már importálni kellett, legalábbis az én csővoltmérőmben import van (siemens).
Matyikém! Sajnos azt a helyzetet előbb ismertem, mint Te! :yes:
Boldog születésnapot!
Én nem kaptam... :rinya:
Most nézem, van egy születésnaposunk!
Boldog születésnapot!
Én emailben igen . Ez a helikopteres horgászós, úgymond űberlol!
Ma sem sokkal különb a helyzet. Sok-sok modern félvezetőt és egyéb alkatrészt nem is lehet kapni a boltban. Az meg nem vígasztal, hoyg előttem van egy PDF, és csorgatom a nyálam bizonyos eszköz után. Ma is ugyanúgy több üzletbe (6-8, netán 10) kell menni, és adott esetben akár féléveket szórakozni csak az anyagbeszerzéssel. Mindenhol csak kommersz kínai vacakokat lehet kapni.
Én is csatlakoznék, Boldog szülinapot!
Boldog születésnapot! A kemény mag meg észben van tartva, azért jutsz eszébe "egyeseknek".
Kettesek pedig figyelik a szülinapos figyelmeztetéseket. Ezt amolyan határidőnaplós bejegyzésszerűen.
Matyi, magyarázd meg nekünk ezt a videót.
Ez egy kis AVR lenne, aminek nincsen tokozása, és fel van programozva egy logikával? Ha igen, akkor miért nem japánul beszélgetnek az emberek?
Matyi! ilyen helyre fogok költözni.
Tom025
A következő zenét csak itt csak most, csak ma először, csak a poén kedvéért a Hobbielektronika és minden fórumtárs nevében szeretettel küldöm, és a refrén legyen a szemed előtt!Ajándék
Felmerült bennem egy kérdés! A hobbielektronika.hu honnan tudja, hogy kinek mikor van a születésnapja? Vagy amikor regisztráltam meg kellett adni? (már rég volt és nem emlékszem!)
Még jó, hogy a hangot nem kapcsoltam be. Amúgy is egy undorító ürge, hát ha még énekelni próbál.
Egy poént megér. Anno haver 20ik születésnapján, a ház előtt próbáltuk énekelni, de valahogy nem ment (persze már előtte ittunk, a srác meg nem számított arra, hogy megyünk szerenádozni, főleg így).
De tőled esetleg még meg is hallgatom. Biztosan érted...
Hát onnan, hogy megkérünk egy kedves moderátort, hogy tudjon róla.
Parasztnyi arasznyi laci.. Már 40! éve is útáltam. Ripacs.
Sok elégett pákahegyet és annál kevesebb alkatrészt kiván neked: Tóni
Képzeld, amikor az arasznyi találkozik a herényivel!
Sziasztok!
Nyitni akarok egy portot a routeren, de nem tudok belépni a router webes felületére, mert ha az IP címet beírom a böngészőbe, nem jön be semmi. Mit csináljak?
Hát köszönöm az ajándékot, de ennél sokkal igényesebb vagyok. Ezt a ripacsot ki nem állhatom.
Mit írsz be? Milyen routered van? A router alján nincs rajta az ip címe?
Ezt írom be: 192.168.1.254 . Ez a router IP címe, de nem jön be semmi, próbáltam már Firefox-al, IE-vel is is. Gigabyte GN-BR01G a routerem.
192.168.1.1 ezzel próbáld
És pingre mit csinál?
A net use milyen infokat ad?
Tegnap este láttam a Rózsaszín sajt című magyar filmet. Nekem nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek.
Csak induljatok ki a címéből mit takarhat! |
Bejelentkezés
Hirdetés |