Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   992 / 3610
(#) zolika60 válasza Frankye hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Azért írtam, hogy szinte végtelen. De voltak mesék amiket újra és újra el kellett meséli. Változtatni sem volt szabad rajtuk mert már szó szerint ismerte.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Elveszett a sörnyitód?
(#) radocziandras hozzászólása Jan 31, 2010 /

Sziasztok!
Nem tud valaki egy olyan progit, amivel videót lehet készíteni arról, hogy játszok vagy mit hogy csinálok...?Mert van ilyen, de nem emlékszem már rá, hogy mi a neve.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Én nem próbálnám meg kinyitni a fogammal!
(#) radocziandras válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Ki lehet azt bontani egy asztal szélén is, vagy telefonnal... Meg úgy is ki lehet nyitni, ha összetöröd az üveget
(#) tiggersoft válasza radocziandras hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Próbáld ki a HyperCam nevü progit ...
(#) radocziandras válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Köszi a tippet kipróbálom!
(#) llaci56 válasza radocziandras hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Megint bebizonyosodott a tej előnye!
(#) nagy hoho válasza tungsram hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Ez egy tök egyszerű trükk! Ad öt teljesen új lapot egy sem egyezik az előzőekkel így természetesen nincs közötte a választott lap.
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 31, 2010 /

Újabb szórejtvény pattant ki az agyamból: Mi az? Félős Antal talál valamit? Antiparalel...
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

(#) hapro válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Az utolsó 5 kártya egyike sem szerepel a kezdő 6 között, így bármelyiket választod, az úgysem lesz a végeredmény között, így megvalósul a "gondolatolvasás". Ugyanis bármire gondolsz, úgysem lesz ott a végén.
szerk.: most nézem már többen leírták ugyanezt csak másképp. Mindegy. Örülök, és büszke vagyok legalább magamra, hogy rájöttem.
(#) llaci56 válasza hapro hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Újra megnéztem, most már ismerve a trükköt. A tref dámát piknek néztem a kis felbontás miatt, és ugye arra cserélte, persze, hogy ott láttam ismét...
(#) DuMatyi hozzászólása Feb 1, 2010 /

Minden jóérzésű embert szeretnék a TV2, RTLklub, és társairól lebeszélni. Megy a TV, csak hoyg valami zörögjön, ahogy kedves Tungsram kolléga mondaná.

Bekapcsoltam, és a TV2 volt a soros. Bár ne tettem volna! Vujity Tvrtko (Alias Balogh Szilárd) és a szépséges Demcsák Zsuzsa. Épp az Unió épeszű (???) rendeletéről folyt a vita (gömb akvárium és kalitka kontra téglatest, illetve minimum 10 m2 szabad hely a kutyáknak. Állítólag a hal depressziós lesz, a gömb alakúakváriumban. Ez a kisebbik baj, de remélem ez lesz a legnagyobb problémánk. Illetve máshogy fogalmazva: valóban ez a legnagyobb problémánk?! Az nem érdekes, hogy hány ember lesz ma magyarországon öngyilkos, szimplán azért, mert nem törődik velük senki. Az sem hír, hogy hány nyugdíjas hal fagyhalált télen, mert nincs pénze tüzelőre. Ez még csak a bemelegítés.

Két autentikus személyt hjvtak meg a műsorba. Egy állatkereskedés-tulajdonost, illetve valamelyik GigaSztár versenyzőt. Első esetben az vol a kérdés: mi lesz az állatkereskedésekkel és ki fogja ellenőrizni, hogy milyen akváriumban tartja a halat, és árul-e gömb alakú akváriumot.

Nem. Ma magyarországon nem a kutató biológus egyetemi tanár, és nem az állatorvos a tudás forrása. Nem, ők nem értenek semmihez. Aki igazán "tudja a frankót, és megmondja az őszintét", az Esztike és Lillácska két műkörömfestegetés-reszelgetés közben.

Ebben az a szomorú, hogy esetleges betegség vagy baleset alkalmakor valaki megmenti az életét. Olyan, akit eddig lenézett, semmibe vett, vagy nem is tudott a létezéséről. Tisztában sincs azzal, mennyit köszönhet a világnak. Mi is történt addig, amíg ő a körmét reszelgette. Ott tartunk - volt erre példa, hogy egy diák kijelentette érettségin: Petőfi Sándor a Corvin közben harcolt. Ezek után senki ne merje az orrom alá dörgölni a politikusok közül, hogy miért mentem főiskolára. Azért, hogy ne egy 30 évvel ezelőtti 8 általánost sem érő éretségim legyen. Anyám a hatvanas évek végén érettségizik, és számtalan dologban zsebre tesz. Van közöttünk 35 év. Szerintem szégyen ez, rám nézve.

Itt tartunk...

Jó eséllyel TV-s műsorvezető lehet belőle. Hajrá! Drukkolok neki. Majd felveszi a TV2.

Oké, azt hittem, nem lehet rosszabb. A rádióban csak nincs annyi ostobaság. Tévedtem.

Hírek: A Budapesti Közterületfenntartó Vállalat kéri a közös képviselőket és társasház tulajdonosokat, hogy takarítsák el a járdáról a havat, de ne az úttestre tolják. Akkor hova?! Egyék meg?! Lángszóróval olvasszák meg?! Előző este meg arról ment a műsor, hogy a hókotrók az üres parkolóba tolják a havat, és nem lehet parkolni. Döntsék már el, mit akarnak...

Mára befejeztem a TV- és rádió hallgatást. Következő akció, ami TV és közöttem lévő kapcsolatot jellemzi, az vagy a régi panel bontás, vagy az esti híradó a MTV-n. Ott még nem jól sminkelt üres fejű, de másra alkalmatlan IQ light-os egyének vezetnek műsort. Egyelőre.

Tehát: NatGeo, Spektrum, Animal Planet. Sajnos a többi adó nézhetetlen.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Jó reggelt! Szikrázó napsütés, a szél se lebben, csak a lányok miniszoknyája...
Ja, még tél van.
(#) gydanee hozzászólása Feb 1, 2010 /

Na jó megjártam... kivagyok vonva 3 napig a forgalomból.
Szóval elég sokat fogok gubbasztani a gép előtt. :bummafejbe:
(#) Georgee válasza Action2K hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Álmodozunk?
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Nekem ugyebár foglalkoztatási körömből adódóan szükségszerűen, napi 8 órát kell egy TV társaságában eltöltenem. De... "A beállítás folyamatban, néhány perc múlva Ön is élvezheti a *** ****** szolgáltatást." illetve a "Párosítási hiba, ez a kártya egy másik beltérihez tartozik...". Szóval, ha nem ezeket és ehhez hasonló feliratokat nézek a TV-n, akkor kizárólag a Deluxe Music megy.
(#) Action2K válasza Georgee hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Ja , megyek is lapátolok egy kis havat.
(#) Georgee válasza Action2K hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Jó hogy nekem nincs ilyen problémám, hogy hólapátolás. Addig is csajozok
(#) Action2K válasza Georgee hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Azért lehet közben is? ... nézelődni. Szerintem majd nyáron is kimegyek valamilyen hólapátolásos ürüggyel az utcára, mert azért onnan mégiscsak jobban látni őket, mint innen az irodából.
(#) DuMatyi válasza gydanee hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Inkább itt gubbassz, mint a TV előtt, kivéve: natgeo, spektrum, animal planet. Jobbulást!
(#) gydanee válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

nagyon szépen megfogalmaztad a lényegét a TV "műsoroknak" Ide is hívtam édesanyámat hogy olvassa el. Sajnos nekünk nincs kábel TV-nk, ezért nem is nagyon TV-zek, az általad leírt dolgok miatt. De ha meglátogatom mamánékat akkor szívesen nézem az ismeretterjesztő filmeket, kiegészítve a National Geographic-al, és a Discovery-vel. Youtube-n szoktam nézelődni pl:Bővebben: Transzformátor.
Nagyon érdekes dolgok vannak fent!

Köszi!
(#) llaci56 válasza gydanee hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Idézet:
„elég sokat fogok gubbasztani”

De mi az a "gu"?
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Nálunk most akciós! Van, ahol ingyen is elvihető.
Ne tétovázz, gyere és vidd! Nem adok neki néhány hetet, aztán már nem lesz!
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Orosz elektroncső család. Pl: GU-17, GU-30, GU-50...
(#) gydanee válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Mármint nálunk nagy pelyhekben esik a hó
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Te honnan tudod, hogy én mire gondolok?
(#) tungsram hozzászólása Feb 1, 2010 /

Zoli átküldtem a progit, a megadott e-mail-re..
Következő: »»   992 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem