Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok! Én egyilyennek a kapcsolási rajzát keresten, de sehol nem találtam. Tudna nekem valaki segíteni? Előre is köszi a választ!
Aha, de ez mi? Vagy találjuk ki azt is?
Nem látod? Ott van az alsó képen:
LIEN CHANG AI-0072 mégpedig 2004-5-1 gyártmány!
Jaa, tényleg, de vak vagyok. Köszi Frankye.
Már kezdtem azt hinni, hogy ez egy Luaj Tao Pin 2000-es. Egyébként sejtem mi ez, ez egy LCD TV tápja és invertere, de akkor legalább tipust és sassziszámot kellene írni.
Sziasztok! Egy IBM monitor táppanelje. Tip: Think vision
sn: 66-r9637 és BOCSI hogy ezeket nem írtam.
Szevasztok!
Tud valaki segíteni? puffer és indító kondi bekötéséhez kellene rajz.Lehet ezeket ugyanazon a motoron használni? Köszi
Szia!
Mit szeretnél pufferelni egy villanymotoron? Kérlek pontosíts!
Bocsi nem olvastam ell figyelmessen. váltakozo terheléssel megy a motor ezt szeretném kieggyenliteni
Tehát állandó üzemű kondenzátort szeretnél a motorodra kötni az indító mellé. Természetesen lehet indítókondival párhuzamosan állandó üzemű. Egyszerűen a kondenzátor-kapcsokra kötsz egy állandó kondit, ami mindig a tekercsre van kötve, az indítót pedig csak az indítás ideje alatt kapcsolod ugyanezekre a pontokra.
Helláj!
A gondom a következő: Van egy 12vos motorom kórházi ágyból plussz hozzávaló vezetékes távirányító és munkahenger. Elektromos kapunyitót akarok belőle csinálni de nekem ir távirányító kellene hozzá ami nyitja és zárja. Amúgy a szerkezet egyébként működik csak vezetékes az a baj. Valami megoldás kellene. Előre is köszi.
De ez a "Kapcsolási rajz" topik, ahol meglévő készülékek rajzát lelheted fel mások segítségével.
Ha beírnád a keresőbe a "távirányító" szót, 1000 találatból csak akadna olyan, ami passzol a témádhoz.
hello! A baloldali kékkel szedett fórumtémák közt van is olyan ami a kapunyitással foglakozik! üdv
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy ki épített már távirányításu kisautóba 27mhz vevő panelt? Vagy esetleg áramköri rajz van valakinek? A segítséget előreis köszönöm.
sziaszto tudnatok segiteni?,egy orion tv2030 as model,kapcsolasi rajzalmert nem talalok sehol, es amejkben a sassi kl 10913-g van az ic-k tda8362,tda8395 ,es pca84c641pezek a jelentosebb ic-ek koszi.
Olyan nincs az alaplapon, hogy 11AK...?
szia nincsen benne csak amit le irtam az elozokben,de a masik hejt leirtam nagyabol hogy mi a baja
Remélem, Te érted amit írtál, mert elég nagy zagyvaság. Tudom, nincs ékezet a gépeden, - ezt a kifogást már megszoktam, - de legalább írni tudnál!
Sziasztok!
Ehhez az erősítőhöz keresek valami leírást. Ajándékba kaptam,mindkét végerősítő IC hiányzik belőle... Sajnos az elő és végfok is benne van az IC-ben. Szóval halott teljesen. Vagy rajz kellene,vagy legalább az Ic típusa. Előre is köszönöm. Próbáltam keresni,de eredménytelenül.
szia egy masik temakorbe (tv,mi lehet a baja?)le irtam hogy melyk, tv-hez keresek rajzot,bocs a helyes irasi hibakert aki nem tudta volna ki olvasni ,helyesen.
Szia.
Félek ez valami kínai noname gyártmány lesz, ami szépen eltünik majd a ködben, mindenféle dokumentáció nélkül. Esetleg kifocizni ki lehet, mindjárt az IC láb számaiból lehet következtetni TDA , STK, majd valahogy visszarajzolni melyik lábhoz mi megy, mekkora trafó van benne, ez is utalhat arra, hogy mekkora teljesítményű IC-k között érdemes keresgélni, esetleg a hűtőbordán látszik a formája az IC-nek, ez is egy infó. Üdv.
Vagy megmérni mekkora a tápfesz és építeni bele végfokot
Sziasztok! MNC INNOCD autórádióhoz keresek kapcsolási rajzot, javítási útmutatót stb. USB és SD kártya olvasóval.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Kellene egy kapcsolási rajz vagy egy szervízkönyv egy Thosiba SM-3150-es sztereó zene centerhez. Van rajta lemezjátszó, rádió, és kazettalejátszó is. A segítséget előre is köszönöm.
Keresek kapcsolási rajzot, JVC gyártmányú AX-33BK típusú végerősítőhöz! Ha tud valaki, kérem segítsen!
Köszönöm. György.
Itt: Bővebben: Link free userre katt és fél perc mulva a download
Az e mail címed nem volt jó de feltettem ide neked ide
|
Bejelentkezés
Hirdetés |