Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én csak azt nem értem miért van az a sok szőke nős vicc?
Én sem bánom, már vagy tíz éve nem volt ennyi hó.
Tudja az hogy mikor kell jönni :yes: , persze hogy válság idején. (amúgy én is örülök neki)
Legalább hóból nincs válság.
Miért? Vannak? Bővebben: Link A legalsó video viszi a pálmát!
És még megvan? Egyébként boldog szülinapot!
Köszönöm, megvan még, majd vasárnap lesz megvágva. Jövőre lehet hogy kézirádiós tortát mutogatok. Az nem volt most szemelőtt, de a radler az igen.
Boldog szülinapot!
Csak nem pont ma vagy fél literes?
Ez a 26. évem, a munkahelyemen a kisfőnök is nézett mikor mondtam hogy egy évet öregedtem. Jó hogy van fültok...
Azért, videónézés közben volt egy pillanat, amikor úgy éreztem, megetetném vele Európa térképét, hogy megtanulja mi az az "éhség". :boxer:
(Persze, én sem tudnám valószínűleg az ő fővárosa államát.)
Akkor jövőre egy 27 tranzisztoros kézi rádió...
Csatlakozom az előttem szólókhoz, s én is kívánok még sok hasonló tortát!
Boldog szülinapot! A Radlert én is szeretem, megveszek mindenért ami citromos :finom:
Boldog szülinapot! Le a kalappal elötted,hogy te megtudod várni, hogy vasárnap vágjátok fel a tortát!Én már meg is ettem volna!
Boldog születésnapot kívánok! Remélem volt valami ütősebb pia is?
Amerikában nem csak ez a szőke ilyen buta.
Biztosan lesz, nem tudom igyak-e, már most ki vagyok merülve pedig holnap még munka. Eddig nem volt most meg szombaton is menni kell.
Az asszony ellépett apóssal a tortáért, persze a tálcát a kapu oszlopának tetejére tette mikor várta az öreget. Épp akkor jöttem és egyből kiszúrtam a tálcát.
Ha már sütiről van szó: Feleségem kérdezi : akarsz fánkot enni? Ti mit válaszoltatok volna? Persze az azzal jár, hogy nekem kell menni a közértbe a hozzávalókat beszerezni. Semmi gond szeretek vásárolni. Épp a boltban vagyok amikor rám telefonál, hogy hozzak citromhéját mert azt elfelejtettem.Nagy röhögés közepette meg kértem a zöldségest, hogy reszelje le a citromot. Köbzoli ha megkívántad nyisd ki az ablakot küldök fénypostával.
Szép szalagos lett az a fánk! Gratula a kedvesednek!
A citromhéjáért nem kellett elmenned a kisállat kereskedésbe...?
Ez nagyon jó volt! Amúgy ide küldhetsz, egyszer egy pár méteres kébel cseréjéért kaptam egy vajling fánkot! Jól jártam a kábelcserével
Ez tényleg embertelenség! A dolgozó ember ízlelőbimbóinak nyugalmát ilyen galád fogással megzavarni, még ilyet! Nem tudom miért okoz nehézséget a citrom reszelés, mivel van neked ugyebár ráspolyod, többféle is. Azokkal mindenféle gond nélkül menne! Amennyiben dülöngélne, támaszd ki citromreszel ékkel, hidd el jó megoldás lenne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |