Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Csak 115kb/S tudja, de ettől függetlenül lehet, hogy műüxik, de nem biztos, hogy olyan érzékeny lesz mint a TFDU 6102
![]()
6103 is jó.
Ez az új verzió. a 6102-t már nem gyártják
Nem gond a hq automatikusan hozza a helyettesítőt. Legalábbis ezt mondják.
![]()
Mi ez a nagy csend? Mindenki blokkolót épít 1000-rel.
![]()
2000-rel
![]() ![]() ![]()
Csináltam egy új nyáktervet 6103-mal. Jó lenne már próbálni!
Én meg rendeltem TSHF5210 LED-eket
Én is szeretném kipróbálni, de egyenlőre nem tudom elérni a lézerfegyveres embert. Gondolkodtam olyanon, hogy felteszek egy CD-t a visszapillantóra, és odamegyek a rendőrhöz: Lőjjön már rám, mert fogadtam a barátommal, hogy a Balázs Pali CD-m blokkolja a lézert. Aztán megkérdezem ki nyert? ![]()
Zsír terv,bár jó lenne egy kicsit objektívebb. Én is azt várom, hogy egy kicsit javuljon az idő, aztán megpróbálok tesztelni. A régi teszthez képest kicsit változott a hw. és a szoft. is.
300/1000nS-mal nyomulsz?
Sikerült a dobozproblémát megoldani?
Még nem jött meg a kiöntő. Nem a blokkoláson változtattam hanem a detektáláson. Régebbi típusú autókban nagy fogyasztó bekapcsolásánál néha tévesen jelzett. Most egy kicsi szigorítottam az érzékelési frekin + megszakításból kezelem a bejövő impulzusokat. Na meg az időzítéseket is. Ezzel együtt a progi egyszerűsödött.
És ahogy már elmondtam megszűnt a különálló központ.
Gondolom akkor a tapszuresen is javitottal nem csak a progin(fogyaszto bekapcsolasakor a teves jelzesek gondolom ebbol eredtek)
Aha, a vevő kapott egy rc szűrőt.
![]() ![]()
No és a zavarérzékenység?
Pl föl-le kapcsolod a közelben lévő villanykapcsolót és elemlámpát mozgatsz elötte?
Úgy néz ki az is szuper.
![]()
Az igazi majd nappal szemben, belógó faágaknál lesz.
Kicseréltem a LED-eket TSHF5210-re. 5db-bal fog kavarbi Még dobott a jel erősségén egy nagyot. Kb +/- 15 fokban is OK Gondolkodok egy 300/800nS/350mA -es átállításon. Mi a véleményed? Ha minden jól megy kedden lesz a teszt Fama II. ellen, csak ez az átkozott havazás álljon le
300/800 ok. De az átlag áram nagyobb lesz. Gondolom ezért csökkentenéd.Ha hosszan tudsz tesztelni, érdemes mindent kipróbálni.
![]()
Ha túl nagy a szünet, akkor a közeli méréseknél probléma lehet.
Viszont arra is ügyelni kell szerintem, hogy a freki ne legyen egésszámú többszöröse a lézerfrekiknek, mert esetleg mindíg a szünetekbe lövi a zavaróimpulzusokat
Hát erre azért nagyon kicsi az esély. Nekem még két fej sem megy egyformán !
![]() Egyébként az uj vevő full tranzisztoros. Mégis k..va jól működik ![]()
Korábban írtad, hogy valahol olvastál arról, hogy a Blinder 300/1000nS-os impulzusokkal megy.
Be tudnád linkelni?
Esetleg valaki nem tud teljesítmény adatokat gyári lézerdiódás blokkolókról? Főleg a dióda kimenő teljesítménye és az impulzushossz érdekelne.
Passz. Régen volt, és valami külföldi fórumon tárgyalták.
Az LI 75W-osat használ.
Gondolom bővebbet nem tudsz róla.
Nem
![]()
Nálam 500 mA-rel mennek már igen hosszú ideje probléma nélkül
![]()
Adatlapon 3mas abra.
300/(800+300)*1.75V*0.350A=167mW ez pedig 4,375%-al nagyobb a legnagyobb megengedett disszipacional.
Okes, en perp tervezek es nem tapasztalok
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |