Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1023 / 3611
(#) tatabike válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Igen, a főzés nekem is bejön általában, csak ott szúrom el, hogy a közben használt edények elmosogatása az asszonnyra marad...
(#) nagy hoho válasza tatabike hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Aki nem dolgozik ne is egyék, szoktam mondani mert mosogatni én sem szeretek.
(#) _ampervadasz_ válasza tatabike hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Jó estét mindenkinek.

Na ez nekem is nagyon tettszett!

Ha már gyógyszer és kenyér:

A csütörtöki 40 fokos lázat egy nap alatt kihevertem.
Természetesen ez influenza volt, mert végtag, és ízületfájdalom kísérte a fejfájást.

Sem alkoholon sem gyógyszeren nem "éltem" annyi biztos.
Idáig rekordom, két fájdalomcsillapító.

Annyi biztos a töményet nem szeretem - de hát ízlések és pofonok - viszont a sört szeretem, persze csak keveset, és az édes, csak házi készítésű vörösbort.

A kenyér: Kezdtem éhes lenni, fogtam a késem, elválasztottam egy szeletnyi kenyeret a kenyérből, megvajaztam, raktam rá felvágottat, ami látott húst egy 150dpi -s fényképen, megszórtam vöröshagymával (lila nem volt), és majdnem megcukroztam az egészet, mert véletlenül a só helyett a cukor tároló edényeztet sikerült megmarkolnom.

Így telt a ma este.
(#) scooby_ válasza tungsram hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Írhattad volna,kár hogy én idáig még egy korty alkoholt nem ittam,és nem is tervezem
(#) SALáta válasza scooby_ hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Az igazán jó alkoholos terméket (mesterművet) ne vesd el, jó az kis mértékben.
(#) radocziandras válasza SALáta hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Kis mértékben orvosság, nagymértékben gyógyszer.
(#) Doncso válasza scooby_ hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Idézet:
„én idáig még egy korty alkoholt nem ittam,és nem is tervezem

Hát persze, ember tervez.........

Egyébként ma ünneplem az első beba........omat ami 14 éve történt egyetlen üveg ser-italtól de ott aztán volt róka meg kígyó rendesen.
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Akkor kígyót-rókát kiabáltál, nem pedig kígyót-békát. Miheztartás végett: a hányinger öccse a kisróka.
(#) t-dani hozzászólása Feb 14, 2010 /

Egy kis nyárváró, táncos, kellemes zene, a szép, napsütéses idő tekintetére: Bővebben: Link
(#) hapro válasza Doncso hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Én nem tudom mikor volt, annyira nem jegyeztem meg, de nekem is sörtől volt...másnap a fejem nem bírtam megmozdítani, annyira fájt.
Nagyon sokáig nem ittam, és a haverok folyton arra mentek, hogy engem leitassanak, de nem ment nekik, soha nem voltam hajlandó inni annyit. Aztán jött a főiskola...ott volt mit bepótolni.
(#) Ricsi89 hozzászólása Feb 14, 2010 /

Helló!
Valaki nem tud olyan netes rádiót, ahol esetleg magyar zenéket adnak 60-70-és 80-as évekből? Mostanában sehol sem hallani ilyen zenéket pedig van bőven. Én meg inkább ezeket hallgatnám, mint a maiakat.
(#) Frankye válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Idézet:
„...amit meg kívánsz azt a szervezeted kívánja mert valamiért szüksége van rá, tehát ne tagadd meg magadtól.”

Ja, csak az asszony meg ne tudja, hogy a szomszédban azt a kis szőkét...
(#) Frankye válasza hapro hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Nekem még soha nem sikerült olyan mértékben beitaloznom, hogy bajom legyen tőle...
Az érettségi banketten az osztálytársaim elhatározták, hogy leitatnak. Addig jutottunk ezzel, hogy mindet az asztal alá ittam, de nem jól jött ki a dolog, mert utána nekem kellett őket hazatámogatni, és magyarázkodni a szüleiknek, hogy "Ááá, dehogy, keziccsókolom, Marika néni, a Béci nem rúgott be (annyira :hehe: ), csak nem érzi jól magát..."
Az utolsó kettő-háromnál (hajnalban) már csak odatámasztottam a delikvenseket az ajtóhoz, becsöngettem, és uzsgyi.
(#) gabi20 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Sláger webrádió...én csak ezt hallgatom
(#) tatabike válasza Frankye hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Háhá, persze, és mindegyik osztálytársad ezt meséli, csak a Te szerepedbe saját magukat helyettesítik be...

Idézet:
„Ááá, dehogy, keziccsókolom, Marika néni, a Ferike nem rúgott be (annyira ), csak nem érzi jól magát...”

(#) Stadi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Tehát valójában mindenki egyedül ment haza, négykézláb.
(#) tatabike válasza Stadi hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Pontosan. Összkerékhajtással...
(#) nagy hoho válasza Frankye hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Gondolj a mondásra: házi nyúlra nem lövünk. A szomszéd szőke túl közel van, nagy a kockázat. Pláne, hogy szőke.
(#) Ricsi89 válasza gabi20 hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Azzal az a baj, hogy kevés a magyar zene rajta. És ilyen régi nincs is, Max a 80-as évekből és nekem még korábbi lenne jó.
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Neked is ezt ajánlom: Bővebben: Link, csak Te azt írd be, hogy Hungary.
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

És szinkron-tolmácsolják?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Feb 14, 2010 /

Jóestét mindenkinek.

Mi van itt? Mindenki be van havazva ?
(#) Stadi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Szó mi szó, Te is ritkán jársz erre. Csak nem dugtak máris rács mögé? (Tudom, influenza. Én is takonykórral küzdök, de már kezdek felülkerekedni...)
(#) nikovics válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Egész jó ez a kisfilm, tegnap kb. tényleg így nézett ki minden, vagy még durvább volt. Dolgoztam (tegnap) (MÁV) és kint vagyok a préri kellős közepén, néhol 120 cm –s hó volt. :kuss:
(#) DuMatyi hozzászólása Feb 14, 2010 /

Nem tudom, hogy ki bungee jumping-olt a jelen lévők közül, de a magyar kiadása sokkal olcsóbb. Bandzsi jumping, azaz a kancsal emberkék ugrálnak a trambulinon. Ennyi.
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Matyi, ezzel a poénnal az a baj, hogy nem tud leesni, mert a kötél mindig visszarántja. :hehe:
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Ehh, már megint fáraszt... :guluszem1: :boxer: :help:
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Új nicket találtam neked. :violent: bike, azaz ratatatatatatabike
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Ez nem egy szakadt smiley, hanem egyenesen három.
Következő: »»   1023 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem