Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen, a főzés nekem is bejön általában, csak ott szúrom el, hogy a közben használt edények elmosogatása az asszonnyra marad...
![]()
Aki nem dolgozik ne is egyék, szoktam mondani mert mosogatni én sem szeretek.
Jó estét mindenkinek.
Na ez nekem is nagyon tettszett! ![]() Ha már gyógyszer és kenyér: A csütörtöki 40 fokos lázat egy nap alatt kihevertem. Természetesen ez influenza volt, mert végtag, és ízületfájdalom kísérte a fejfájást. Sem alkoholon sem gyógyszeren nem "éltem" annyi biztos. Idáig rekordom, két fájdalomcsillapító. ![]() Annyi biztos a töményet nem szeretem - de hát ízlések és pofonok - viszont a sört szeretem, persze csak keveset, és az édes, csak házi készítésű vörösbort. ![]() A kenyér: Kezdtem éhes lenni, fogtam a késem, elválasztottam egy szeletnyi kenyeret a kenyérből, megvajaztam, raktam rá felvágottat, ami látott húst egy 150dpi -s fényképen, megszórtam vöröshagymával (lila nem volt), és majdnem megcukroztam az egészet, mert véletlenül a só helyett a cukor tároló edényeztet sikerült megmarkolnom. Így telt a ma este.
Írhattad volna,kár hogy én idáig még egy korty alkoholt nem ittam,és nem is tervezem
![]()
Az igazán jó alkoholos terméket (mesterművet) ne vesd el, jó az kis mértékben.
![]()
Kis mértékben orvosság, nagymértékben gyógyszer.
![]() Idézet: „én idáig még egy korty alkoholt nem ittam,és nem is tervezem ” Hát persze, ember tervez......... ![]() Egyébként ma ünneplem az első beba........omat ![]()
Akkor kígyót-rókát kiabáltál, nem pedig kígyót-békát. Miheztartás végett: a hányinger öccse a kisróka.
![]()
Egy kis nyárváró, táncos, kellemes zene, a szép, napsütéses idő tekintetére: Bővebben: Link
Én nem tudom mikor volt, annyira nem jegyeztem meg, de nekem is sörtől volt...másnap a fejem nem bírtam megmozdítani, annyira fájt.
Nagyon sokáig nem ittam, és a haverok folyton arra mentek, hogy engem leitassanak, de nem ment nekik, soha nem voltam hajlandó inni annyit. Aztán jött a főiskola...ott volt mit bepótolni.
Helló!
Valaki nem tud olyan netes rádiót, ahol esetleg magyar zenéket adnak 60-70-és 80-as évekből? Mostanában sehol sem hallani ilyen zenéket pedig van bőven. Én meg inkább ezeket hallgatnám, mint a maiakat. ![]() Idézet: „...amit meg kívánsz azt a szervezeted kívánja mert valamiért szüksége van rá, tehát ne tagadd meg magadtól.” Ja, csak az asszony meg ne tudja, hogy a szomszédban azt a kis szőkét... ![]()
Nekem még soha nem sikerült olyan mértékben beitaloznom, hogy bajom legyen tőle...
![]() Az érettségi banketten az osztálytársaim elhatározták, hogy leitatnak. Addig jutottunk ezzel, hogy mindet az asztal alá ittam, de nem jól jött ki a dolog, mert utána nekem kellett őket hazatámogatni, és magyarázkodni a szüleiknek, hogy "Ááá, dehogy, keziccsókolom, Marika néni, a Béci nem rúgott be (annyira :hehe: ), csak nem érzi jól magát..." Az utolsó kettő-háromnál (hajnalban) már csak odatámasztottam a delikvenseket az ajtóhoz, becsöngettem, és uzsgyi. ![]()
Sláger webrádió...én csak ezt hallgatom
Háhá, persze, és mindegyik osztálytársad ezt meséli, csak a Te szerepedbe saját magukat helyettesítik be...
![]() Idézet: „Ááá, dehogy, keziccsókolom, Marika néni, a Ferike nem rúgott be (annyira ), csak nem érzi jól magát...” ![]()
Tehát valójában mindenki egyedül ment haza, négykézláb.
![]() ![]()
Gondolj a mondásra: házi nyúlra nem lövünk. A szomszéd szőke túl közel van, nagy a kockázat. Pláne, hogy szőke.
Azzal az a baj, hogy kevés a magyar zene rajta. És ilyen régi nincs is, Max a 80-as évekből és nekem még korábbi lenne jó.
![]()
Neked is ezt ajánlom: Bővebben: Link, csak Te azt írd be, hogy Hungary.
Szó mi szó, Te is ritkán jársz erre. Csak nem dugtak máris rács mögé?
![]()
Egész jó ez a kisfilm, tegnap kb. tényleg így nézett ki minden, vagy még durvább volt. Dolgoztam (tegnap) (MÁV) és kint vagyok a préri kellős közepén, néhol 120 cm –s hó volt. :kuss:
Nem tudom, hogy ki bungee jumping-olt a jelen lévők közül, de a magyar kiadása sokkal olcsóbb. Bandzsi jumping, azaz a kancsal emberkék ugrálnak a trambulinon. Ennyi.
![]()
Matyi, ezzel a poénnal az a baj, hogy nem tud leesni, mert a kötél mindig visszarántja.
![]()
Ehh, már megint fáraszt... :guluszem1: :boxer: :help:
Új nicket találtam neked. :violent: bike, azaz ratatatatatatabike
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |