Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hehe, elképzeltem másképp a mondatot:
Idézet: „Elégedett vagyok a párommal, ... , ha kicsi ha nagy.” ![]()
Sziasztok mondjon valaki valami izgit emr infón unom a fejem
![]()
Ilyen macska-szex volt ott, vagy valami... Nem láttam jól, mert bepárásodott a monitor...a "macska bebújik a takaró alá"-résznél elvesztettem a fonalat...
![]()
Nekem csak onnantól tekinthető működőképesnek egy nyomtató, ha az nyomtat is, mert erre tervezték.
Ezekszerint lehet olyat is venni, "occsóé", ami csak, úgymond működik, de lényegében nem nyomtat? ![]()
Izgalomra vágysz? Szaladj át délután 5 körül az M7/M1-kivezetőn keresztbe...
![]()
Jó, akkor fogalmazzunk úgy, hogy bizonyos funkciói működnek. Mondjuk a nyomtatás éppen nem, dehát most az nem lényeges...
![]() Villog a LED, mozog a fej, néha tekeri a papírt... Egy ősember tuti azt mondaná rá, hogy működik...vagy múkodik... ![]()
oké sopronból fölfutok
![]()
Nekem ez volt az első ami eszembe jutott, de tudod, a személyiségi jogok megsértése rovatba tartozik, és nem szeretném ilyenért elveszíteni, a még meg sem kapott állást a böriben.
![]() Sokan mondták, hogy könnyű a börtönbe kerülni, hát egy lóf@.... Még mindig nem vagyok ott! ![]() ![]()
Jó, de a sulibálos képek nézéséből csak azt tanulod meg, hogy mi helyett mit kéne inni a következőn, hogy szebbek legyenek a képek...
![]()
hát ja az előbb enegm mutattak szakadtunk a röhögéstől
![]() ![]() ![]()
Ebben nem vagyok szakértő. Simpi meg veszi a lapot, (remélhetőleg). Ha nem, akkor a következő börzéig fogok csak élni. Gyorsan körmölök egy ilyen listát, hogy kire hagyom a pákámat meg a trafóimat....
![]()
Figyi, majd jól Belédkötök, aztán megverlek. Akkor tuti lecsuknak, Téged...
![]()
még nincsenek neten laptopon nézzük amugy meg hidd borzalmas
![]() ![]()
Megbeszéltük.
![]()
amugy milyen örökség?
Hm, senki sem volt szent fiatal korában...
![]()
Egy halom kütyü, amiket forrasztgatok, meg szerelgetek...más nagyon nincs, mert úgyszolván tojok az utókorra ilyen szempontból.
![]()
akkor egy forrasztó állomás ide csurranhatna
![]() ![]()
na lasan balloagok öt perc és megyek az M1/m7-es-hez
![]() ![]()
Ilyen csak a rémmesékben és rémálomban van. Múlt héten kirúgták a szakdolgozati konzulensemet, ezt tegnap tudtam meg. Ez volt életem leghosszabb éjszakája. Itt álltam volna konzulens nélkül, 70 oldal begépelt szakdolgozattal, mivel speciális témát választottam, 3 hónappal a végzés előtt. Erre visszajött óraadónak az a tanár, aki februárban ment el, és nagyon jó fej. Írtam neki, és fél nap alatt lett konzulens, elébe akartam menni a dolgok folyásának, hogy valaki olyanhoz osszanak be, akit nem szeretnék - egy ilyen személy lett volna, de amilyen a szerencsém, hozzá tettek volna.
![]()
A göröngyös út majd a diploma után jön. Ez addig csak sétagalopp.
![]()
Matyikém! Mikor mesélsz? Asszonnyal mindent megbeszéltem, várja a mesédet.
Matyi, bárkihez tehetnek Téged, kicsinálod egy pillanat alatt...
![]() Meg nem vagy Te olyan elveszett gyerkőc, azt gondolom. Lesz idő, mikor mosolyogsz ezeken, mert ez tényleg sétagalopp ahhoz képest, ami később jön. De én nem féltelek... :awink:
Te már 70 oldalt, begépeltél?
És az eredetije az ki van nyomtatva? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |