Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hehe, elképzeltem másképp a mondatot:
Idézet: „Elégedett vagyok a párommal, ... , ha kicsi ha nagy.”
Sziasztok mondjon valaki valami izgit emr infón unom a fejem
Ilyen macska-szex volt ott, vagy valami... Nem láttam jól, mert bepárásodott a monitor...a "macska bebújik a takaró alá"-résznél elvesztettem a fonalat...
Nekem csak onnantól tekinthető működőképesnek egy nyomtató, ha az nyomtat is, mert erre tervezték.
Ezekszerint lehet olyat is venni, "occsóé", ami csak, úgymond működik, de lényegében nem nyomtat?
Izgalomra vágysz? Szaladj át délután 5 körül az M7/M1-kivezetőn keresztbe...
Jó, akkor fogalmazzunk úgy, hogy bizonyos funkciói működnek. Mondjuk a nyomtatás éppen nem, dehát most az nem lényeges...
Villog a LED, mozog a fej, néha tekeri a papírt... Egy ősember tuti azt mondaná rá, hogy működik...vagy múkodik...
oké sopronból fölfutok most a sulibálos képeket nézzük , még mindíg jobb mint az access
Nekem ez volt az első ami eszembe jutott, de tudod, a személyiségi jogok megsértése rovatba tartozik, és nem szeretném ilyenért elveszíteni, a még meg sem kapott állást a böriben.
Sokan mondták, hogy könnyű a börtönbe kerülni, hát egy lóf@.... Még mindig nem vagyok ott!
Jó, de a sulibálos képek nézéséből csak azt tanulod meg, hogy mi helyett mit kéne inni a következőn, hogy szebbek legyenek a képek...
hát ja az előbb enegm mutattak szakadtunk a röhögéstől
Ebben nem vagyok szakértő. Simpi meg veszi a lapot, (remélhetőleg). Ha nem, akkor a következő börzéig fogok csak élni. Gyorsan körmölök egy ilyen listát, hogy kire hagyom a pákámat meg a trafóimat....
Figyi, majd jól Belédkötök, aztán megverlek. Akkor tuti lecsuknak, Téged...
még nincsenek neten laptopon nézzük amugy meg hidd borzalmas
Megbeszéltük.
amugy milyen örökség?
Hm, senki sem volt szent fiatal korában...
Egy halom kütyü, amiket forrasztgatok, meg szerelgetek...más nagyon nincs, mert úgyszolván tojok az utókorra ilyen szempontból.
akkor egy forrasztó állomás ide csurranhatna
na lasan balloagok öt perc és megyek az M1/m7-es-hez
Ilyen csak a rémmesékben és rémálomban van. Múlt héten kirúgták a szakdolgozati konzulensemet, ezt tegnap tudtam meg. Ez volt életem leghosszabb éjszakája. Itt álltam volna konzulens nélkül, 70 oldal begépelt szakdolgozattal, mivel speciális témát választottam, 3 hónappal a végzés előtt. Erre visszajött óraadónak az a tanár, aki februárban ment el, és nagyon jó fej. Írtam neki, és fél nap alatt lett konzulens, elébe akartam menni a dolgok folyásának, hogy valaki olyanhoz osszanak be, akit nem szeretnék - egy ilyen személy lett volna, de amilyen a szerencsém, hozzá tettek volna. A helyzet sikeresen megoldódott, az óraadó vállal. Göröngyös út vezet a diplomáig, de hogy 3 méter méyl godrök is lennének álcázva, az már túlzás...
A göröngyös út majd a diploma után jön. Ez addig csak sétagalopp.
Matyikém! Mikor mesélsz? Asszonnyal mindent megbeszéltem, várja a mesédet.
Matyi, bárkihez tehetnek Téged, kicsinálod egy pillanat alatt...
Meg nem vagy Te olyan elveszett gyerkőc, azt gondolom. Lesz idő, mikor mosolyogsz ezeken, mert ez tényleg sétagalopp ahhoz képest, ami később jön. De én nem féltelek... :awink:
Te már 70 oldalt, begépeltél?
És az eredetije az ki van nyomtatva? |
Bejelentkezés
Hirdetés |