Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azzal fogom kezdeni, de lehet, hogy itt meg is állok.
![]() ![]() ![]()
G-mail Laci! Ha kell küldök meghívót, pár giga tárhelyed is lesz ott.
Üdv.
Azért adnak stukkert a kezébe.
![]()
Úgylátszódik vége a régi szép időknek
![]() Mit ír ki a youtube?! Idézet: „Your browser will be unsupported soon. Please upgrade to a modern browser.” Igaz, 2.0.0.20-as verziójú Mozillát használok, de ehhez már annyira hozzászoktam. Lehet átszokok IE-ra ![]()
Na de akkor minek a fizikai alkalmassági vizsgálat. Nem bírja e szegény ampi a stukkert?
![]()
Én is a régi firefoxra esküszöm, de az új kinézete átalakítható a régi firefoxra. El nem tudom hinni, mit tudnak csinálni, hogy ne működjön. Márpedig ha a flash player üzemel, a video lejátszható. Ha nem kell csilivili skin, akkor nem fogom feltennni. Nem lehet, hogy ez ugyanolyan vaklárma, mint az office2003 kontra 2007? Érdemes megvárni a frissítéssel azt, amikor már tényleg nem működik, és nem csak nyavalyog.
Már látom, de válasz írás közben egy kicsit a munkámmal is kellett foglalkoznom így elkerülte a figyelmem. Mit tehetünk, nagy a hajtás.
![]()
Rákattintottam Köbzoli adatlapjára, és mit látok? 11394, azaz tizenegyezer-háromszázkilencvennégy forint, őőő elnézést, most jövök a postáról
![]() ![]()
Persze, de mivel Ő köbzoli, így valójában csak köbgyök alatt 11394 db., azaz kb. 22.5 db. hozzászólásnál tart...
![]() ![]()
Ha valaki lelövi azt a galambot, én esküszöm, kisütöm neki...
![]()
Szerintem pedig 113943 (1479205950984) hozzászólás. Neki egy nap 243 órából áll (13824), és ezért tudta ezt a hatalmas hozzászólás-mennyiséget produkálni ilyen rövid idő alatt. :hehe:
Meg kell nézni, nincs-e berozsdásodva, mert ha csak fél óra alatt tudja elővenni, akkor felülkerekednek rajta az elítéltek.
Regelj egy gmail címet, a freemaileset meg irányítsd át, amíg rá nem szoknak az ügyfelek...
![]()
Hozzám képest dumagép vagy. Feleannyi ideje regeltél, de közel kétszer annyi hsz-ed van. Mondjuk én majdnem két évet kihagytam...
![]()
Én Chrome-ot használok már régóta, elég korrekt...
Na tessék, és még rám mondjátok, hogy számmániás vagyok? Vagy ez fertőző?
![]()
Ezt sejthettem volna, mivel a kerékpár alkatrészei is krómozottak, ezért kedveled a Google-t is beChromeoztad.
![]()
Te nem számmániás vagy, hanem állandóan ennál valamit...
![]()
Szerintem titokban javítgatják, mert mostanában olyan oldalt is behozott, amit régen nem...bűzlik itt valami nekem... :yes:
Sziasztok!
KI használ Ubuntut és kinek mennyi idejébe került wirtualboxon a winfost beüzemelni meg maghajtót csatolni?
Szerintem, csak egy egyszerű script, megkérdezi, a böngésződ verziószámát, és ha kisebb mint 3 akkor hibaüzenet. Elég szemét dolog, de gondolom a Firefoxék belementek valamiért.
Amilyen gyorsan csak tudtam írtam, hogy még elküldjem a lezárás előtt, mert már 10 perce élt a topik.
![]() Egy hajszálon múlott. Viszont amit írtam azt dobta is a gép, nem volt lehetőségem menteni, ami persze nem baj... ![]()
Én használtam, de nálam fordítva volt. XP volt alapból, raktam mégegy HDD-t a gépre, arra feltettem az Ubit, az csinált egy Grub Loadert, és ott ki lehetett választani, hogy melyik OS induljon el. De aztán meg jól megszívtam, mert nem bírtam leirtani, és hiába töröltem az Ubit, utána már az xp sem indult el. Újra kellett húzni a gépet.
Ezt a virtualboxot nem vágom. Ez az mint az enyém, csak a meglévő Ubi mellé akarsz vinfos OS-t?
Miért, volt kérdés valaha is, hogy engem másolnak-é? El vagyok látva másolásvédelemmel, meg artisjust matricával, de jaj neked, ha jön a klónozás!
![]() ![]() ![]()
Aha, stikában sokszorosítod magad? Az Artisjus az én cégem, úgyhogy lökjed csak a lóvét kis haver...! :hawaii:
Azért azon jót röhögtem, hogy " a tévéjéből akar repülőt csinálni..."
![]()
Más egyszerűen utódnemzésnek hívja, de én... én kihagyom ezt az elavult lépcsőt, és klónozom magam.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |