Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1037 / 3611
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Azzal fogom kezdeni, de lehet, hogy itt meg is állok. Most meg mindjárt megyek haza. Elég volt a mai napból. Megyünk asszonykával vacsizni valahova. Torkos csütörtök van, oszt mi meg éhesek vagyunk. No meg utóvalentinozunk. De szép szó.
(#) Doncso válasza Action2K hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

G-mail Laci! Ha kell küldök meghívót, pár giga tárhelyed is lesz ott.
Üdv.
(#) Stadi válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Azért adnak stukkert a kezébe. Nem is hinnéd, az a kis golyó mennyivel erősebb, mint a nagy kopasz ember...
(#) zenetom hozzászólása Feb 18, 2010 /

Úgylátszódik vége a régi szép időknek
Mit ír ki a youtube?!
Idézet:
„Your browser will be unsupported soon.
Please upgrade to a modern browser.”

Igaz, 2.0.0.20-as verziójú Mozillát használok, de ehhez már annyira hozzászoktam.
Lehet átszokok IE-ra
(#) zolika60 válasza Stadi hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Na de akkor minek a fizikai alkalmassági vizsgálat. Nem bírja e szegény ampi a stukkert?
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Én is a régi firefoxra esküszöm, de az új kinézete átalakítható a régi firefoxra. El nem tudom hinni, mit tudnak csinálni, hogy ne működjön. Márpedig ha a flash player üzemel, a video lejátszható. Ha nem kell csilivili skin, akkor nem fogom feltennni. Nem lehet, hogy ez ugyanolyan vaklárma, mint az office2003 kontra 2007? Érdemes megvárni a frissítéssel azt, amikor már tényleg nem működik, és nem csak nyavalyog.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Már látom, de válasz írás közben egy kicsit a munkámmal is kellett foglalkoznom így elkerülte a figyelmem. Mit tehetünk, nagy a hajtás.
(#) DuMatyi hozzászólása Feb 18, 2010 /

Rákattintottam Köbzoli adatlapjára, és mit látok? 11394, azaz tizenegyezer-háromszázkilencvennégy forint, őőő elnézést, most jövök a postáról szóval hozzászólás virít az adatlapján. Nem is értem, hogy miért én kaptam azt a bizonyos DuMatyi nevet. Magam részéről holnaptól DuZolinak fogom hívni.
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Elnézést, DuKöbzoli.
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Persze, de mivel Ő köbzoli, így valójában csak köbgyök alatt 11394 db., azaz kb. 22.5 db. hozzászólásnál tart...
(#) Stadi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Ha valaki lelövi azt a galambot, én esküszöm, kisütöm neki...
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Szerintem pedig 113943 (1479205950984) hozzászólás. Neki egy nap 243 órából áll (13824), és ezért tudta ezt a hatalmas hozzászólás-mennyiséget produkálni ilyen rövid idő alatt. :hehe:
(#) Stadi válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Meg kell nézni, nincs-e berozsdásodva, mert ha csak fél óra alatt tudja elővenni, akkor felülkerekednek rajta az elítéltek.
(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Regelj egy gmail címet, a freemaileset meg irányítsd át, amíg rá nem szoknak az ügyfelek...
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Hozzám képest dumagép vagy. Feleannyi ideje regeltél, de közel kétszer annyi hsz-ed van. Mondjuk én majdnem két évet kihagytam...
(#) tatabike válasza zenetom hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Én Chrome-ot használok már régóta, elég korrekt...
(#) szabi83 válasza tatabike hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

szerintem is jó böngésző
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Na tessék, és még rám mondjátok, hogy számmániás vagyok? Vagy ez fertőző?
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Ezt sejthettem volna, mivel a kerékpár alkatrészei is krómozottak, ezért kedveled a Google-t is beChromeoztad.

Na végre, az igazi Matyi...
(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Te nem számmániás vagy, hanem állandóan ennál valamit...
(#) tatabike válasza szabi83 hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Szerintem titokban javítgatják, mert mostanában olyan oldalt is behozott, amit régen nem...bűzlik itt valami nekem... :yes:
(#) hodbond hozzászólása Feb 18, 2010 /

Sziasztok!

KI használ Ubuntut és kinek mennyi idejébe került wirtualboxon a winfost beüzemelni meg maghajtót csatolni?
(#) Rober_4 válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Szerintem, csak egy egyszerű script, megkérdezi, a böngésződ verziószámát, és ha kisebb mint 3 akkor hibaüzenet. Elég szemét dolog, de gondolom a Firefoxék belementek valamiért.
(#) Rober_4 válasza Stadi hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Amilyen gyorsan csak tudtam írtam, hogy még elküldjem a lezárás előtt, mert már 10 perce élt a topik.
Egy hajszálon múlott. Viszont amit írtam azt dobta is a gép, nem volt lehetőségem menteni, ami persze nem baj...
(#) tatabike válasza hodbond hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Én használtam, de nálam fordítva volt. XP volt alapból, raktam mégegy HDD-t a gépre, arra feltettem az Ubit, az csinált egy Grub Loadert, és ott ki lehetett választani, hogy melyik OS induljon el. De aztán meg jól megszívtam, mert nem bírtam leirtani, és hiába töröltem az Ubit, utána már az xp sem indult el. Újra kellett húzni a gépet.

Ezt a virtualboxot nem vágom. Ez az mint az enyém, csak a meglévő Ubi mellé akarsz vinfos OS-t?

Miért, volt kérdés valaha is, hogy engem másolnak-é? El vagyok látva másolásvédelemmel, meg artisjust matricával, de jaj neked, ha jön a klónozás!

Aha, stikában sokszorosítod magad? Az Artisjus az én cégem, úgyhogy lökjed csak a lóvét kis haver...! :hawaii:
(#) tatabike válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Azért azon jót röhögtem, hogy " a tévéjéből akar repülőt csinálni..."

Más egyszerűen utódnemzésnek hívja, de én... én kihagyom ezt az elavult lépcsőt, és klónozom magam.
Következő: »»   1037 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem