Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez most akkor hogy van?
Rendszer tulajdonságok szerint 2magos a proci feladatkezelő szerint meg 4? Tudtommal egyébként 2magos.
Vagy inkább így:
Na, most már tényleg számítógépes topic lett...
![]()
Ettetek már sült villát? (Mert nekem az előbb beleesett a rántottámba a villa
![]()
Én ma jóféle sült kolbászt kajáltam vacsorára. Éljen a koleszterin mentes diéta!
![]()
Még egy dolog eszembe jutott, ha már számítógépes topicban vagyok...
Ha valaki még emlékszik rá, nem is olyan rég, sokat szívtam a számítógépemmel a hálózat miatt, hol volt internet, hol meg nem, és sokszor volt olyan, hogy menet közben csak úgy elment a net. Már a gépet akartam felhasítani valamelyik gépemmel, de ma kiderült, hogy a gépnek nem is volt semmi baja. Mégis érdekes volt a jelenség, mert 2db hálókártyát jelzett. Ez azért volt érdekes, mert valójában is kettő volt benne, de csak egy volt feltelepítve, sőt a másikat le is tiltottam. De betudtam ezt a windows rendetlenségének, hogy megjelenik a másik kártya is, és azt, hogy egyszerre a kettő azt meg a gép hibájának vettem. Került itthonra egy másik gép is, és láss csodát az 1 napos friss rendszerrel, és 1db hálókártyával rendelkező gépben egyszerre csak 2db hálókártya lett... Na itt már kezdett gyanús lenni a dolog...Sőt annál is inkább, mert egyszercsak a netem is elment de annyira, hogy közel 2napig nem volt. Az első nap felénél már gondoltam felhívom a szolgáltató upc-t, hogy vajon nálam van-e a hiba, ugyanis a modemem szerint minden rendben van, és van net, meg hawai dizsi, de valójában meg semmi. Azt mondja, hogy a modemig elmegy a jel, de annak valamilyen értékei nem megfelelők. Kijött egy szerelő ma kiszedte a vezetéken lévő 2db szűrőt, és állítólag a hiba ez volt, sőt szerinte a falban két féle vezeték van, és ami a szobáig eljön az jó vezeték, és ami a szobában jön már azon már rossz lesz a jel, és ha azt szeretném, hogy legyen rendes netem, akkor cseréljem ki a koaxot, vastag koaxra. Szóval nem tudom, hogy lehetséges ez, de amióta ezeket a szűrőket kivette azóta megszűnt ez a 2db hálókártyamarhaság... Vacsi: vajas kenyér, zöldhagymával, és metélőhagymával, és hozzá almás palacsinta magában(cukor helyett darált alma van a tésztában édesítőnek).
Ma marhalábszár pörköltet főztem vörösborosan, nokedlivel.Na nem fokozom.
Na abban van a vitamin! Az az igazán jó kaja
![]()
Van benne vitamin eltaláltad, paradicsom, paprika, vörösbor-
Csak a bort küldd fénypostával az ablak nyitva az asszony meg addig megfözi a léglökéses gatya alapfeltételét egy kis lencsét. Na ma az éjszaka a film címe: Háború és béke: Csak ebböl a fegyverek hangját lehet hallani föleg a dörgést.....
![]() ![]()
Én meg miközben ettem, azon agyaltam hogy melyik a rosszabb a 2napos tecsos kenyér, vagy a tecsos parizeres, tojásos rántotta. (Mindegy is elhatároztam hogy maradok a palacsintánál, az valahogy jobban ízlett.)
![]()
Ez már a második dobásod volt! Először a lógó kolbászaid , most meg a lábszárad.
![]()
Így van nálunk vidéken áram mert ezzel forgatjuk a szélkereket
![]() ![]()
Szedd fel a parkettát és mehet a buli mint a régi kádári idöszakban....
![]()
Háát, lehet az kellene
![]()
Gyertek a padlásra tunkolni. Egyébként nagyon jó dolog télen szabadban főzni! Azt tervezzük, hogy karácsonykor összejön az egész család és rendezünk egy kemence partit.Remélem addigra a kemence is elkészül. Már derék magasságig készen van.
Akkor min nézed a MÓNIKÁSÓT meg a "husit nem eszik" barátot ..
![]() ![]()
Áh, csak vicc, semmi pénzért nem vágnám szét. Ma reggel szétkaptam, 2-3 óra diagnosztika, majd egy kis takarítás, bútor ápoló szilikon, és mint az új. Zsíros zsír!
![]() Imádom!
Nem fokozni kellet volna hanem küldeni. Már a szomszéd postást majdnem levertem mint csökkentlátó az ivóedényt és hiába....
![]()
Gondolom nám árre a megoldázra gondutál no de oszt ezt kö szeretnyi há mán szeretnyél megtanyúni villonpákáznyi. A szomszéd is ért hozzá: ELEKTROLAKATOS csak ö megfogta a villonpásztor kezit no azóta a füle tapsol a szeme meg szikrázik. Ö let most az uccában a közvil...
![]()
Jó reggelt a kedves fórumtársaknak. Jó munkát és egy batyu pénzt mindenkinek....
![]()
Hogy Köbüki szavaival éljek, 'reggelt!
Volt egy barátom, ő állította, hogy ami munka, az nem jó, és ami jó, az nem munka.
Ez igaz mert aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni....
![]()
Üdv mindenkinek.
Kicsúszott a limitből a csávó, 2:13 volt... ![]() Nem tudom, én xp-t használok, nekem az vált be. De pl. a fiam már régóta vista-t használ, és nagyon jól megy a gépén, pedig nem egy brutál masina. Szerintem az is belejátszik a negatív képbe ezzel az OS-sel kapcsolatban, hogy nagyon sokan nem értenek hozzá, ezért azt hiszik, hogy rossz. Ma reggelre ledőlt az udvari lépcső mellvédjének a szétfagyott burkolata. Most szedhetem a sittet... ![]()
Az a 13mp a "kilépés a rendszerből" volt.
![]() Még jó, hogy nem az egész mellvéd dőlt le.
Ha már op. rendszer, akkor én is kitartok az XP mellet (a linuxot sem vetem meg), ill. még ami viszonylag jó az a win 7 (De ehhez már elég jó gép kell, ha nem akarunk idegeskedni.) A Vista szerintem a legrosszabb eddigi op.rendszere a windowsnak. (És én nem hiszem hogy nem tudják használni, amikor pont az a cél hogy felhasználó barátabbá tegyék, de ez nem sikerült nekik
![]()
Annak idején mindenki nyüszögött az XP driverei miatt. Aztán mindenki nyüszizett a vista miatt. Most kellett 5 gépet beüzemelnem hálóba, melyeken gyárilag 64bites Win7 van. Szerinted találtam drivert a régi hálózati nyomtatóhoz?
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |