Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1039 / 3611
(#) hapro hozzászólása Feb 18, 2010 /

Ez most akkor hogy van?
Rendszer tulajdonságok szerint 2magos a proci feladatkezelő szerint meg 4?
Tudtommal egyébként 2magos.
(#) Rober_4 válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Vagy inkább így:
(#) tatabike válasza hapro hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Na, most már tényleg számítógépes topic lett...
(#) tatabike válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Szerintem tetszik Neki...
(#) bankimajki hozzászólása Feb 18, 2010 /

Ettetek már sült villát? (Mert nekem az előbb beleesett a rántottámba a villa ) Kinél mi a vacsi? Hadd csorogjon a nyál a klaviatúrára, ha már számítógépes topik. :eek2:
(#) Istike88 válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Én ma jóféle sült kolbászt kajáltam vacsorára. Éljen a koleszterin mentes diéta!
(#) hapro hozzászólása Feb 18, 2010 /

Még egy dolog eszembe jutott, ha már számítógépes topicban vagyok...
Ha valaki még emlékszik rá, nem is olyan rég, sokat szívtam a számítógépemmel a hálózat miatt, hol volt internet, hol meg nem, és sokszor volt olyan, hogy menet közben csak úgy elment a net. Már a gépet akartam felhasítani valamelyik gépemmel, de ma kiderült, hogy a gépnek nem is volt semmi baja.
Mégis érdekes volt a jelenség, mert 2db hálókártyát jelzett. Ez azért volt érdekes, mert valójában is kettő volt benne, de csak egy volt feltelepítve, sőt a másikat le is tiltottam. De betudtam ezt a windows rendetlenségének, hogy megjelenik a másik kártya is, és azt, hogy egyszerre a kettő azt meg a gép hibájának vettem.
Került itthonra egy másik gép is, és láss csodát az 1 napos friss rendszerrel, és 1db hálókártyával rendelkező gépben egyszerre csak 2db hálókártya lett...
Na itt már kezdett gyanús lenni a dolog...Sőt annál is inkább, mert egyszercsak a netem is elment de annyira, hogy közel 2napig nem volt. Az első nap felénél már gondoltam felhívom a szolgáltató upc-t, hogy vajon nálam van-e a hiba, ugyanis a modemem szerint minden rendben van, és van net, meg hawai dizsi, de valójában meg semmi.
Azt mondja, hogy a modemig elmegy a jel, de annak valamilyen értékei nem megfelelők. Kijött egy szerelő ma kiszedte a vezetéken lévő 2db szűrőt, és állítólag a hiba ez volt, sőt szerinte a falban két féle vezeték van, és ami a szobáig eljön az jó vezeték, és ami a szobában jön már azon már rossz lesz a jel, és ha azt szeretném, hogy legyen rendes netem, akkor cseréljem ki a koaxot, vastag koaxra.
Szóval nem tudom, hogy lehetséges ez, de amióta ezeket a szűrőket kivette azóta megszűnt ez a 2db hálókártyamarhaság...

Vacsi: vajas kenyér, zöldhagymával, és metélőhagymával, és hozzá almás palacsinta magában(cukor helyett darált alma van a tésztában édesítőnek).
(#) nagy hoho válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Ma marhalábszár pörköltet főztem vörösborosan, nokedlivel.Na nem fokozom.
(#) Istike88 válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Na abban van a vitamin! Az az igazán jó kaja
(#) nagy hoho válasza Istike88 hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Van benne vitamin eltaláltad, paradicsom, paprika, vörösbor-
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Csak a bort küldd fénypostával az ablak nyitva az asszony meg addig megfözi a léglökéses gatya alapfeltételét egy kis lencsét. Na ma az éjszaka a film címe: Háború és béke: Csak ebböl a fegyverek hangját lehet hallani föleg a dörgést.....
(#) bankimajki hozzászólása Feb 18, 2010 /

Én meg miközben ettem, azon agyaltam hogy melyik a rosszabb a 2napos tecsos kenyér, vagy a tecsos parizeres, tojásos rántotta. (Mindegy is elhatároztam hogy maradok a palacsintánál, az valahogy jobban ízlett.)
(#) Doncso válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Ez már a második dobásod volt! Először a lógó kolbászaid , most meg a lábszárad. És ha valaki éhezik épen? Remélem jó szaftos volt legalább az a lábszár. Össze is futott a .... a számba, szerinted ciki télen bográcsozni? Most megjött a kedvem hozzá. Ühüm ühhüm, bográcskaját akarok!!
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Látom ismered a dörgést
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Így van nálunk vidéken áram mert ezzel forgatjuk a szélkereket
(#) tungsram válasza Doncso hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Szedd fel a parkettát és mehet a buli mint a régi kádári idöszakban....
(#) Doncso válasza tungsram hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Háát, lehet az kellene Vagy összevágom a TV-t és azzal bográcsozok egyet, végül is az is fából van.
(#) nagy hoho válasza Doncso hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Gyertek a padlásra tunkolni. Egyébként nagyon jó dolog télen szabadban főzni! Azt tervezzük, hogy karácsonykor összejön az egész család és rendezünk egy kemence partit.Remélem addigra a kemence is elkészül. Már derék magasságig készen van.

Akkor min nézed a MÓNIKÁSÓT meg a "husit nem eszik" barátot .. Há a tv-ét széllyelmárelod a kölök kedvéért hápsikám..
(#) Doncso válasza tungsram hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Áh, csak vicc, semmi pénzért nem vágnám szét. Ma reggel szétkaptam, 2-3 óra diagnosztika, majd egy kis takarítás, bútor ápoló szilikon, és mint az új. Zsíros zsír!
Imádom!
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 18, 2010 /

Nem fokozni kellet volna hanem küldeni. Már a szomszéd postást majdnem levertem mint csökkentlátó az ivóedényt és hiába....

Gondolom nám árre a megoldázra gondutál no de oszt ezt kö szeretnyi há mán szeretnyél megtanyúni villonpákáznyi. A szomszéd is ért hozzá: ELEKTROLAKATOS csak ö megfogta a villonpásztor kezit no azóta a füle tapsol a szeme meg szikrázik. Ö let most az uccában a közvil...
(#) tungsram hozzászólása Feb 19, 2010 /

Jó reggelt a kedves fórumtársaknak. Jó munkát és egy batyu pénzt mindenkinek....
(#) llaci56 válasza tungsram hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Hogy Köbüki szavaival éljek, 'reggelt!
Volt egy barátom, ő állította, hogy ami munka, az nem jó, és ami jó, az nem munka.
(#) tungsram válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Ez igaz mert aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni....
(#) Action2K hozzászólása Feb 19, 2010 /

(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Üdv mindenkinek.

Kicsúszott a limitből a csávó, 2:13 volt...

Nem tudom, én xp-t használok, nekem az vált be. De pl. a fiam már régóta vista-t használ, és nagyon jól megy a gépén, pedig nem egy brutál masina. Szerintem az is belejátszik a negatív képbe ezzel az OS-sel kapcsolatban, hogy nagyon sokan nem értenek hozzá, ezért azt hiszik, hogy rossz.

Ma reggelre ledőlt az udvari lépcső mellvédjének a szétfagyott burkolata. Most szedhetem a sittet...
(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Az a 13mp a "kilépés a rendszerből" volt.

Még jó, hogy nem az egész mellvéd dőlt le.
(#) bankimajki hozzászólása Feb 19, 2010 /

Ha már op. rendszer, akkor én is kitartok az XP mellet (a linuxot sem vetem meg), ill. még ami viszonylag jó az a win 7 (De ehhez már elég jó gép kell, ha nem akarunk idegeskedni.) A Vista szerintem a legrosszabb eddigi op.rendszere a windowsnak. (És én nem hiszem hogy nem tudják használni, amikor pont az a cél hogy felhasználó barátabbá tegyék, de ez nem sikerült nekik )
(#) vicsys válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 19, 2010 /

Annak idején mindenki nyüszögött az XP driverei miatt. Aztán mindenki nyüszizett a vista miatt. Most kellett 5 gépet beüzemelnem hálóba, melyeken gyárilag 64bites Win7 van. Szerinted találtam drivert a régi hálózati nyomtatóhoz? Vista RULEZ!
Következő: »»   1039 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem