Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Munkahelyi kávézás közben gondoltuk, hogy megvicceljük a főnököt és sót teszünk a kávéjába. Mivel, hogy holnap is szükségünk van a munkahelyünkre ezért ez megmaradt elméleti síkon. ![]() De egy legenda szerint a sós kávé lázat okoz. És ennek akartam utána járni, hogy miért is. Amire nem kaptam tudományos választ... Ahogy nézelődtem az interneten ezt a cikket találtam a sós kávéval kapcsolatban. Egy kávézó direkt ilyen kávét árul. És jobban fogy mint a normál. ![]()
Ezen lesz mit gondolkodni, van benne jó néhány fejtörő.
Lehet, hogy mégiscsak érdemes lenne kipróbálni a főnöknél. Ha ínyenc, talán még fizetésemelést is ad.
![]() Idézet: A nagy Ló Faust! Gyerekkoromban ittam egy bögrével és biztos ami fix alapon még egy krétát is elrágtam. Semmi bajom nem lett, csak az íze volt irtózatos. :vomit: „a sós kávé lázat okoz.”
Erre én csak annyit mondok, hogy én pl. a fonott kalácsot (ami édes), nagyon jónak találom valami finom felvágottal (ami sós) együtt. Tényleg sokkal jobban lehet érezni a sós-édes különbséget. Ezt kb. úgy tudnám éreztetni, mintha valami finom kajából a legelső falatot ennéd mindig. Azért, mert megeszed az édeset (ű de finom, de közben az érzékszerveden ott marad valamennyi és a köv. falat nem annyira intenzív érzékletű). De ha a köv. falat valami ell. érzékű, akkor ismét azt érzed hogy milyen király. És a kaja végéig ellentétes érzékletű dolgokat kell felváltva enni. Akkor lesz csak nagyon jó a menü. Azt hiszem a kaviárt citrommal és pálinkával fogyasztják. (Legalábbis filmekben.) Na ott ugyanezt az összefüggést alkalmazzák. Nem hiába az ellentétek vonzzák egymást.
![]()
Elgondolkoztam a nyári HE logón(ami még fagyos) Egy kondi fekszik egy napozó ágyban.
![]()
Pálinkát pálinkával már próbáltam, kaviárral még nem. De mivel kaviárra nem igen telik így marad az előbbi.
Én nem szeretem a kaviárt. Alig tudtam elosztogatni, azt a tizen-egynéhány üvegnyit az ismerősök között. Véleményem szerint kevesen szeretik.
![]()
Amit megtöltöttél?
![]() Te sem szereted?
Halat meg nem kapsz. :beka3:
Lassan tényleg ideje lenne felolvasztani... Végülis hétfőtől már naptár szerint tavasz lesz.
![]()
Nem tudok ennek az infónak jobb helyet, sajnálom! Új ST mikrovezérlő készült és szerezhető belőle/hozzá ingyenes, vagy inkább elég olcsó fejlesztő eszköz. Nekem már a hétvégén lesz egy, de mondjuk más forrásból. További infó: ITT
Mi az hogy...!? (...már csak hogy idézzek egy klasszikust.)
A mák ízű mákot viszont ki nem állhatom.
Helló, még tegnap éjjel megírtam a hírt, majd elválik hogy mikor lesz nyilvános. Nem tudom, hogy megy ez. :no:
![]()
Kóstoltad? Mert annak az embernek minden állítását erős kételkedéssel fogadom.
![]()
Egyáltalán, ami elhangzik a TV-ben, azt mindig osztani kell 10 -zel, 100 -zal, 1000 -rel, - attól is függ, ki és hol mondja.
Egyetértünk. Nem csak azt kel nézni mit mondanak, hanem azt is, hogy ki mondja.
Én nem. Aki már járt ilyen országokban, s nem az idegenvezetős, "imádzs központú" városnézéseken vett részt, az saját szemével, testközelből tapasztalhatta a dolgokat. Amikor már beszélni sem tudtam, úgy elzsibbadtak az izmaim, s az 53 fokos árnyékban remegve fekszem az afrikai beduin pálmakunyhójában, akkor nem kérdeztem, hogy hány diplomás, meg melyik orvosin végzett, hanem szó nélkül, ittam azt a löttyöt, amit adott. S most itt kommentezhetek veletek. Ennek már lassan 8 éve, s azóta másképpen látom a világot. Higgyétek, el, hogy amik ezeken a "discoverys" csatornákon mennek, úgymond ismeretterjesztő filmek az egyéb kultúrákról, az csak egy tejszínhabos maszlag, hogy emészthetőbb legyen a nézőközönségnek. Tudnék mit mesélni, képeket mutatni, de ez nem idevaló lenne, erre a fórumra, még az OFF-ba sem. Élj egy hétig köztük, s meglátod kinek a szava hihetőbb.
Neked igazad van!
![]() Amit a frejtomi mondott, az nem igaz! ![]()
Táppénzen vagyok,unatkoztam,ezt találtam.
http://www.youtube.com/watch?v=u_9gyW6ARu4&feature=related Nevessetek ![]() Idézet: „Amit a frejtomi mondott, az nem igaz!” Ezt nem tudom, hogy most valóban így érted is, vagy csak ironikusan. Mert attól, hogy a stábbal együtt, egy civilizáltabb körülményeket teremtve maguknak, de mégiscsak azért a forgatások ideje alatt ott volt közöttük, s nem úgy mint a travel-es csatorna képviselői. Az már más tészta, hogy mit lehetett a műsorba bevágni.
Csak arról az emberről nyilvánítottam véleményt akinek akkor sem hiszek ha kérdez. Ha te meséled neked elhiszem.
![]()
Tök vicces ez a u_9gyW6ARu4
![]() ![]() Lacihoz hasonlóan, már én sem "kattintok" mindenre. ![]()
Isten éltesse "Szótörő" Mátyás barátunkat névnapja alkamából.
Ui: jeget hozhatnál mert a meleg fröcsstől csak egy rosszabb van még egy.. ![]() ![]() ![]() Álnéven Du Matyi néven garázdálkodik itt a fórumban..
Óha! Akkor én is csatlakozom, eme neved, esetleges nevezetes neves eseményes, esetén!
![]()
Ez rendben lenne de kedves gyermekem merre tekereg eme emelkedett percekben. Jeget vermelne nekem nedvvel elegyedett szeszemhez nekem meg neked???
![]()
Épp elszabadult a könyvtárhasználattan órájáról. Komolyan mondom, néha engem is elkap a röhögés, milyen névvel illetett óráink vannak, és azon belül meg a zokogás kerülget, hogy ezt nekem tanulni? Ebből vizsgázni?
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |