Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Munkahelyi kávézás közben gondoltuk, hogy megvicceljük a főnököt és sót teszünk a kávéjába. Mivel, hogy holnap is szükségünk van a munkahelyünkre ezért ez megmaradt elméleti síkon. De egy legenda szerint a sós kávé lázat okoz. És ennek akartam utána járni, hogy miért is. Amire nem kaptam tudományos választ... Ahogy nézelődtem az interneten ezt a cikket találtam a sós kávéval kapcsolatban. Egy kávézó direkt ilyen kávét árul. És jobban fogy mint a normál.
Ezen lesz mit gondolkodni, van benne jó néhány fejtörő.
Lehet, hogy mégiscsak érdemes lenne kipróbálni a főnöknél. Ha ínyenc, talán még fizetésemelést is ad. No meg április elsején nem szabad haragudnia érte. De nem én ajánlottam. :whistle:
Idézet: A nagy Ló Faust! Gyerekkoromban ittam egy bögrével és biztos ami fix alapon még egy krétát is elrágtam. Semmi bajom nem lett, csak az íze volt irtózatos. :vomit: „a sós kávé lázat okoz.”
Erre én csak annyit mondok, hogy én pl. a fonott kalácsot (ami édes), nagyon jónak találom valami finom felvágottal (ami sós) együtt. Tényleg sokkal jobban lehet érezni a sós-édes különbséget. Ezt kb. úgy tudnám éreztetni, mintha valami finom kajából a legelső falatot ennéd mindig. Azért, mert megeszed az édeset (ű de finom, de közben az érzékszerveden ott marad valamennyi és a köv. falat nem annyira intenzív érzékletű). De ha a köv. falat valami ell. érzékű, akkor ismét azt érzed hogy milyen király. És a kaja végéig ellentétes érzékletű dolgokat kell felváltva enni. Akkor lesz csak nagyon jó a menü. Azt hiszem a kaviárt citrommal és pálinkával fogyasztják. (Legalábbis filmekben.) Na ott ugyanezt az összefüggést alkalmazzák. Nem hiába az ellentétek vonzzák egymást.
Elgondolkoztam a nyári HE logón(ami még fagyos) Egy kondi fekszik egy napozó ágyban.
Pálinkát pálinkával már próbáltam, kaviárral még nem. De mivel kaviárra nem igen telik így marad az előbbi.
Én nem szeretem a kaviárt. Alig tudtam elosztogatni, azt a tizen-egynéhány üvegnyit az ismerősök között. Véleményem szerint kevesen szeretik.
Amit megtöltöttél? ...azt igen. :yes:
Te sem szereted?
Halat meg nem kapsz. :beka3:
Lassan tényleg ideje lenne felolvasztani... Végülis hétfőtől már naptár szerint tavasz lesz.
Nem tudok ennek az infónak jobb helyet, sajnálom! Új ST mikrovezérlő készült és szerezhető belőle/hozzá ingyenes, vagy inkább elég olcsó fejlesztő eszköz. Nekem már a hétvégén lesz egy, de mondjuk más forrásból. További infó: ITT
Mi az hogy...!? (...már csak hogy idézzek egy klasszikust.)
A mák ízű mákot viszont ki nem állhatom.
Helló, még tegnap éjjel megírtam a hírt, majd elválik hogy mikor lesz nyilvános. Nem tudom, hogy megy ez. :no:
Kóstoltad? Mert annak az embernek minden állítását erős kételkedéssel fogadom.
Egyáltalán, ami elhangzik a TV-ben, azt mindig osztani kell 10 -zel, 100 -zal, 1000 -rel, - attól is függ, ki és hol mondja.
Egyetértünk. Nem csak azt kel nézni mit mondanak, hanem azt is, hogy ki mondja.
Én nem. Aki már járt ilyen országokban, s nem az idegenvezetős, "imádzs központú" városnézéseken vett részt, az saját szemével, testközelből tapasztalhatta a dolgokat. Amikor már beszélni sem tudtam, úgy elzsibbadtak az izmaim, s az 53 fokos árnyékban remegve fekszem az afrikai beduin pálmakunyhójában, akkor nem kérdeztem, hogy hány diplomás, meg melyik orvosin végzett, hanem szó nélkül, ittam azt a löttyöt, amit adott. S most itt kommentezhetek veletek. Ennek már lassan 8 éve, s azóta másképpen látom a világot. Higgyétek, el, hogy amik ezeken a "discoverys" csatornákon mennek, úgymond ismeretterjesztő filmek az egyéb kultúrákról, az csak egy tejszínhabos maszlag, hogy emészthetőbb legyen a nézőközönségnek. Tudnék mit mesélni, képeket mutatni, de ez nem idevaló lenne, erre a fórumra, még az OFF-ba sem. Élj egy hétig köztük, s meglátod kinek a szava hihetőbb.
Neked igazad van!
Amit a frejtomi mondott, az nem igaz!
Táppénzen vagyok,unatkoztam,ezt találtam.
http://www.youtube.com/watch?v=u_9gyW6ARu4&feature=related Nevessetek Idézet: „Amit a frejtomi mondott, az nem igaz!” Ezt nem tudom, hogy most valóban így érted is, vagy csak ironikusan. Mert attól, hogy a stábbal együtt, egy civilizáltabb körülményeket teremtve maguknak, de mégiscsak azért a forgatások ideje alatt ott volt közöttük, s nem úgy mint a travel-es csatorna képviselői. Az már más tészta, hogy mit lehetett a műsorba bevágni.
Csak arról az emberről nyilvánítottam véleményt akinek akkor sem hiszek ha kérdez. Ha te meséled neked elhiszem.
Tök vicces ez a u_9gyW6ARu4 Mert ha csak úgy simán u964 lenne az nem, de így!
Lacihoz hasonlóan, már én sem "kattintok" mindenre.
Isten éltesse "Szótörő" Mátyás barátunkat névnapja alkamából.
Ui: jeget hozhatnál mert a meleg fröcsstől csak egy rosszabb van még egy.. Álnéven Du Matyi néven garázdálkodik itt a fórumban..
Óha! Akkor én is csatlakozom, eme neved, esetleges nevezetes neves eseményes, esetén!
Ez rendben lenne de kedves gyermekem merre tekereg eme emelkedett percekben. Jeget vermelne nekem nedvvel elegyedett szeszemhez nekem meg neked???
Épp elszabadult a könyvtárhasználattan órájáról. Komolyan mondom, néha engem is elkap a röhögés, milyen névvel illetett óráink vannak, és azon belül meg a zokogás kerülget, hogy ezt nekem tanulni? Ebből vizsgázni? Utolsó félévre maradnak a számomra leginkább irrelvánsnak tűnő, legunalmasabb valamik. Az egészből valamit a szakdolgozat ér, a többi meg messziről le van ejtve. Mindenkinek köszönöm a köszöntéseket!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |