Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ennyit volt hajlandó elmondani :peace:
Jégtörő-szövegelő Mátyás Barátom!
A Jóisten éltessen sokáig neved napja alkalmából, így, utólag, egy nap késéssel is!
Én ajálok csejébe egy helyesírási szótárt. Ami megfogott benne, hogy a "eqvalézernagyonszép kimeli a hangot"
Ezt a szót, a modern nyelvújítók, a megkímélt állapotú, soksávos hangszínszabályzóra találták ki. Amolyan lézerhungarikumként.
Ajánlom olvasásra a többi hirdetését is. Idézet: „kimit ajálérte” Én ajánlok érte egy "kimit" (nem a F1-est!), ez az Idézet: engem is megfogott. „eqvalézernagyonszép”
Ez különösen akkor praktikus, ha szegény hang bent van valami szakadékban.
Először Neked akartam elküldeni, mert tudom hogy imádod a nyelvzseniket.
Itt már minden keveredik. Idézet: :violent: „És a monitornakis megvan minden tartozéka még 6 honap jotálásis van rá dobozais és papirjais megvanak.” (A félreértések elkerülése végett, fentebb nem egy "szakadt smiley" látható...
Áááááá... (kiáltottam, de csak magamban, halkan, lábujjhegyen, hogy a kollégáim ne tekintsenek őrültebbnek a ténylegesnél, és ha suicid hajlamaim lennének, akkor még az ablakon is kiugrottam volna, innen, a második emeletről. Mindjárt az első szó elolvasása után...)
Idézet: „Ajánlom olvasásra a többi hirdetését is” Azt már NEM!
Látom már nem fagyos a HE logó! Tudtam én, hogy igen meleg van, amikor jöttem haza a suliból, de itthon megnézve, 20°C van! Remélem marad már ilyen jó idő.
Pedig a telefont meglehet fejteni: doboz a dobozban és annak a dobozában.Akkor ez egy orosz liszensz:MATRJOSKA mobil.. :bummafejbe:
Nem jó a helyesírás. Helyesen: Matr Jóska.
De jó neked... Hány napig van Mátyás nap?
Amjg Szamóca adta. Egészen pontosan: 2010-02-26 13:07
Kincsesbánya, Fejér megye, 9 km-re van Szfvártól. Arrafelé szoktam menni biciklivel, mikor még Fehérváron laktam, nagymamámhoz. Útbaesett Kincsesbánya, onnan még 16 kilométer volt a Nagyi. Hát igen, én is találkoztam ott pár érdekes emberrel, főleg mikor megálltam egy frissítőre az útmenti ivóban. Néztek is rám értelmesen a masszív alkoholisták, ahogy ott téblábolok fél liter rostos gyümölcslével...
Matyi. Kitaláltam egy sportágat az saját nemükhöz vonzodó nők számára. Kellene aláírást gyűjteni, hogy tegyék be a londoni olimpiára, mint új sportágat. Találd ki, mi az...
Nem tudom. :no: Egyben biztos vagyok: valami nagyon ragadós, és elég volt egy találkozás, hogy rád is rád ragadjon.
Hehe, aki eljön a börzére holnapután, az megtudja...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |