Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   28 / 147
(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 6, 2010 /

megépítettem a kapcsrajzot csak lézerrel.1srác megírta a piccet 1us/200ns re.spl pl90 nel csináltam.1 fejet.az mitől lehet hogy ha a c10 et kiemelem jól műkődik a vevő.
(#) babocsai válasza treshold hozzászólására (») Márc 6, 2010 /

Srácok, nagyon pörög ez a topik...a blackberrym aksija lassan lefüstöl!
Vasárnap este fotózok neked Treshold, de most szülőket látogatok, nem vagyok otthon.
Így, hogy nincs előttem a kütyü, csak azt tudom, hogy mindenféle furkálás nélkül el lehet benne helyezni a ledeket is, vevőstül, vezérlésestül, PIC-el, AVR-el (nemkívánttörlendő), fesszabályzókkal együtt és még csak smd-ben sem kell gondolkodni hozzá. Sőt, miután beépítetted, egy kis epoxi segítségével teljesen vízhatlanná tehető az egész. Nem tudom hangsúlyozni, hogy mennyire bumfordian nagy (és csúnya).
(#) Home Made Jammer válasza kbalazs018 hozzászólására (») Márc 6, 2010 /

Természetesen várom a tesztet, valószínűleg napokon belül sor kerül rá. Ha lesz lehetőségem mindent kipróbálok. A blokkoló teszteléséhez sajnos csak korrekt teszter jó. Ha nem szabvány a jel csak a led villog.
(#) treshold válasza bobesz hozzászólására (») Márc 6, 2010 /

Isten nyugosztalja szegény SPLPL90-et.
Béke poraira
(#) Home Made Jammer válasza bobesz hozzászólására (») Márc 6, 2010 /

Hát azt meg hogyan csináltad spl pl90-nel. 200nsec-es impulzustól valószínűleg az már csak drót.
(#) treshold válasza babocsai hozzászólására (») Márc 6, 2010 /

Hol látnak ki az IR LED-ek?
Én úgy látom, hogy végig fekete műanyag, legfeljebb a prizmás részen átlátszó?
(#) hbfj válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 6, 2010 /

Hát sajna ez sem pontos ..kussban marad a kisasszony az atlanta rejtett modra
(#) Home Made Jammer válasza hbfj hozzászólására (») Márc 6, 2010 /

Akkor egyenlőre nem kísérletezek tovább, nálunk úgysincs ilyen mérő, ha valaki tud segíteni írjon.
(#) kbalazs018 válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 6, 2010 /

Akkor ezek szerint leprogramoztad a lézerek kódjait a blokkolóba, és csak azokra hallgat. Sebaj építek egy tesztert is.

A tesztet kíváncsian várom.
(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 6, 2010 /

szerinted milyen időre állítsuk a procit
(#) Home Made Jammer válasza bobesz hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

Ez az áramkör nem alkalmas lézerdióda meghajtására. Ha lézert akarsz használni újat kell tervezned. :no:
(#) Home Made Jammer hozzászólása Márc 7, 2010 /

Na nem hagyott nyugodni, de ez már tényleg a legutolsó.
ProlaserII+ Atalanta stealth módosítva.

Te20mod3.HEX

(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

lehet használni.tc4427 jó irf 630 jó.irf 630 drain je rámegy 1 7805 re és a source és a test közé van helyezve a lézer.így a proci frekije rámegy a lézerre.a lézeren eső feszültség 1,7v az áram 30ma er.frankon vílágít is csak nem jó a periodus ideje.anti laser g8 ba is igí van csak 12v ról hajtották és a bsp 318 fet nagyon kicsit volt nyítva.

Megmondom őszintén nem tudom. Az adatlap szerint az spl pl90 max 100nsec impulzust kaphat, a kitöltés pedig 0.1% lehet. Nem tudom mennyi lehet a kimenő teljesítménye 30 mA mellet. Ebben az áramkörben a pic minimum 400nsec impulzust ad. Sajnos nem tudok neked segíteni.
(#) slowhand válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

Valszeg alulról közelíti a nullát. Az adatlapot böngésztem én is. Iszonyatos áramokat emleget, amiben lehet valami, mert a nyitófeszt is kevésnek látom, és az adatlap szerint annak is nagyobbnak kellene lennie. Én lassan elkezdeném emelni az áramot, és mérném a kimenő teljesítményt. Vagy legalább nézném valami kamerán. De első lépésben ezt a 100ns/0,1%-ot lőném be. (Persze egy normális értékre, ami közelíti a 400/1000ns pps-ét) Vagy tévedek?
(#) Home Made Jammer válasza slowhand hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

Az a baj hogy az csak 1 khz lesz.(100msec) Az meg csak szinkron blokkoláshoz jó.

tényleg a te áramköröd a picced hogy műkődik pontosan?
(#) slowhand válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

Jogos. Az elég kevés.
Van rá tapasztalat, hogy meddig lehet a tüskével lemenni egyszerű eszközökkel? Mert ha a 100ns-ből lehetne lefaragni, talán lehetne belőle valami.
(#) hbfj válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

Nos félsiker,de a jobbik fele : a Prolaser 2 tökéletes ,a rejtett módra továbbra se reagál. Hátha rájössz még erre is valamikor
(#) Home Made Jammer válasza hbfj hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

Jó majd gondolkodom rajta

Utolsó nekifutás! Hiába a matek egy nehéz tárgy.

Laser Atlanta stealth mod.

Ter20mod4.HEX

(#) hbfj válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

Bonthatod a pezsgőt Hibátlan az atlanta is

Juhú.

Na azt hiszem beforrasztom a teszterbe a PIC-et, hogy még véletlenül se essek kísértésbe.
(#) vicsys válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

Akkor ez a végleges verzsön? 1 az 1-ben mehet a hardverbe?
Gratula! :worship:
(#) Home Made Jammer válasza vicsys hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

Nem hinném hogy bárki rávesz a közeljövőben hogy a teszter progijával foglalkozzak. Nehéz szülés volt.
Szóval végleges. Mehet a vasba!
(#) vicsys válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

Ezúton szeretném megköszönni mindegyikőtök folyamatos fáradozását és önfeláldozó munkáját! :kalap:

lézerrel kapcsolatban igazad lehet hogy csak 100ns ig műkődik és csak szinkronizálva lehetne vele blokkolni.leddel fix impulzussorozattal lehet jól blokkolni.mindegyik fegyverre műkődik.olvastam a blokkolódat 1us szünet 400ns vílágít.ez bizonyos kb10másodpercig folyamatosan blokkol vagy 1 bejövő impulzusra rá 1us szünet és 400ns ig világít.

Folyamatos impulzussorozatot ad 10 másodpercig. Tehát 10 másodpercig blokkol azután szünet 10 másodpercig. Természetesen csak akkor blokkol ha bejövő lézert érzékel.

köszönöm.mennyire hatásos a blokkolás.100m en belül.próbáltad már?
Következő: »»   28 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem