Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Amúgy én azt vettem észre, mikor a nők mutogatnak egy irányt, hogy térben nem tudják elképzelni a pozíciójukat, mert mindíg úgy mutogatnak és arra, mintha ott lennének a helyszínen, amiről szó van. Tehát ha Ő a Kálvin tér felől az Üllői út jobb oldalán jött, és úgy balkézre esett Neki a trafik, mikor lement az aluljáróba, akkor ha a József körúton jössz, mondjuk a bal oldalon, akkor is úgy fogja magyarázni Neked, hogy bal oldalon lesz a trafik az aluljáróban. Persze a jobb oldalon lesz, csak Ő nem tudta magát abba a pozícióba elhelyezni, ami az ő emlékeihez képest 90 fokkal és 40 méterrel balra tolódott el...
![]()
Mi meg nem tudunk egyszerre 3 felé gondolkozni.
Azt hiszem, ha figyelmesebben olvasod amit írtam rájössz nincs köztünk vita.
![]()
Ez igaz. Asszony tud, és olyankor kinevet engem, mert én meg csak kétfelé...
![]()
Sziasztok! Tudjátok milyen nap van ma? -Nőnap.
Ez szép, és vettem virágot anyunak meg adtama atanáraimnak, de mért nem lehet olyan, hogy férfiak napja?
Nézd meg milyen nap van május 19-én, azt hívják férfi napnak
![]() Idézet: „Tudjátok milyen nap van ma? -Nőnap” Ugye Te megnyitod a topikot, és írsz... Egy sort sem olvasol?
Jah és hozzáteszem csak sört fogadok el ajándékba!!!
![]()
Ja... Ha lesz még!
Mint Hofi a kórházban, az intenzív osztályon. - Nö öö véé éérkk kee...! Miii... lesz ....aaa.aaa neeemi ...ééééletemmel, haaa... eegyszeeeee eer kikerülö ööö ök iinneee een? - Ha kikerül!
De basszus a Maya naptár szerint 2012 december 21- én itt a világvége.
![]()
Nálunk az asszony még csak most jön haza, így mi még nem nőnapoztunk. A Gergőkével rajzoltunk (kéz vezet kezet módon) a lányoknak virágokat. Aztán apa, rajzolj még valamit! Úgyhogy lett még egy kis házacska is. Aztán apa meg összecsapott egy kis kastélyt is anyának.
Benned egy szunnyad, csak nehogy felkeltsd
![]() ![]()
..Ez szerintetek értelmes?
![]() ![]()
És már a bankok most készülődnek erre, olyan programokat csinálnak, ami majd segít az embereknek. (Mert engem is be akart szipkázni az egyik bank, de inkább nemet mondtam.)
![]()
Szerintem ez hülyeség, több ezer évvel ezelőttről hogy tudná megmondani bárki is hogy mi lesz 2012-be?
Nem tudsz egy jó bunker alap rajzot
![]() nem tudom mit vigyek le többet, konzervet e vagy forrasztó ónt ![]()
Az "agyturkászok" nagyon sok mindent ki tudnak olvasni az ehhez hasonló rajzokból.
Két hírem van: - Szerintem messze átlagon felettiek; - Ugyanakkor nem értek hozzá ![]() Az biztosan (sok-sok) plusz pontot jelent hogy a gyermekkel együtt "követtétek" el...
Hát én építek egyet ha gondolod jöhetsz szerintem konzervet mert kicsit magasabb hő kell de azzal is lehet forrasztani
![]() ![]()
Ja, kérdezné a haver ezt mivel forrasztottad ?
Szerinted? Hát bab konzervvel vaze.
De várjál. Az ón megvan és a többi alaktészt visszük amgunkal?
Persze,befőttes üvegben.
Az addig oké, hogy a bankok készülnek,de mire fogják költeni ha nem lesz semmi se a földön.
Ők az euró bevezetésre készülnek, meg arra hogy olyan "programokat" adjanak el az embereknek amivel mindeni jól jár. (Már itt sunyiság van, ezért nem is foglalkoztam ezzel a melóval.)
![]()
Én nem akarom, épp erről beszéltünk a főnökömmel, gondolom a minimálbér ugyse fog nőni, ha átváltod euróra és bejön a külföldi árszínvonal, akkor nem marad semmi! Remélem tévedek, de nem akarok belefolyni. 2012 meg lesz ami lesz, addig még sok sör fog lefolyni a torkomon
![]()
Milyen külföldi árszínvonal? Én az elmúlt fél évben Németországban és Ausztriában dolgoztam. Olcsóbb az élelmiszer, a benzin kb. ugyanannyi. A cigi drágább egyedül, még a pia is olcsóbb, bár ez utóbbi engem nem érint. Még az itthon euróra váltott forintnak is nagyobb ott a vásárlóértéke. Igaz, hogy pl. Németországban első látásra drágák mondjuk a felvágottak, csak az a különbség, hogy ott nem kapsz gagyi 300 Ft-os virslit, és hasonlókat, hanem 3-4 euró a legolcsóbb felvágott, de az olyan, amit itthon 1500 Ft-ért vagy többért kapsz csak meg. Ott nincs kereslet a gagyi kajára, nem is lehet kapni.
Szerk.: Ja, és Németországban csak hazai áruházláncok vannak, nincs Tesco, meg Auchan, még Spar sincs. A németországi Lidl-ben olcsóbb a magyar zöldpaprika, mint itthon... ![]()
Hát akkor nem marad más mint az APOKALIPSZIS! 2012. 12. 21.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |