Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Amúgy én azt vettem észre, mikor a nők mutogatnak egy irányt, hogy térben nem tudják elképzelni a pozíciójukat, mert mindíg úgy mutogatnak és arra, mintha ott lennének a helyszínen, amiről szó van. Tehát ha Ő a Kálvin tér felől az Üllői út jobb oldalán jött, és úgy balkézre esett Neki a trafik, mikor lement az aluljáróba, akkor ha a József körúton jössz, mondjuk a bal oldalon, akkor is úgy fogja magyarázni Neked, hogy bal oldalon lesz a trafik az aluljáróban. Persze a jobb oldalon lesz, csak Ő nem tudta magát abba a pozícióba elhelyezni, ami az ő emlékeihez képest 90 fokkal és 40 méterrel balra tolódott el...
Mi meg nem tudunk egyszerre 3 felé gondolkozni.
Azt hiszem, ha figyelmesebben olvasod amit írtam rájössz nincs köztünk vita.
Ez igaz. Asszony tud, és olyankor kinevet engem, mert én meg csak kétfelé...
Sziasztok! Tudjátok milyen nap van ma? -Nőnap.
Ez szép, és vettem virágot anyunak meg adtama atanáraimnak, de mért nem lehet olyan, hogy férfiak napja?
Nézd meg milyen nap van május 19-én, azt hívják férfi napnak
Idézet: „Tudjátok milyen nap van ma? -Nőnap” Ugye Te megnyitod a topikot, és írsz... Egy sort sem olvasol?
Jah és hozzáteszem csak sört fogadok el ajándékba!!!
Ja... Ha lesz még!
Mint Hofi a kórházban, az intenzív osztályon. - Nö öö véé éérkk kee...! Miii... lesz ....aaa.aaa neeemi ...ééééletemmel, haaa... eegyszeeeee eer kikerülö ööö ök iinneee een? - Ha kikerül!
De basszus a Maya naptár szerint 2012 december 21- én itt a világvége.
Nálunk az asszony még csak most jön haza, így mi még nem nőnapoztunk. A Gergőkével rajzoltunk (kéz vezet kezet módon) a lányoknak virágokat. Aztán apa, rajzolj még valamit! Úgyhogy lett még egy kis házacska is. Aztán apa meg összecsapott egy kis kastélyt is anyának.
Benned egy szunnyad, csak nehogy felkeltsd (Amúgy jók a rajzok.)
..Ez szerintetek értelmes? Hogy nyomjam meg ha error?
És már a bankok most készülődnek erre, olyan programokat csinálnak, ami majd segít az embereknek. (Mert engem is be akart szipkázni az egyik bank, de inkább nemet mondtam.)
Szerintem ez hülyeség, több ezer évvel ezelőttről hogy tudná megmondani bárki is hogy mi lesz 2012-be?
Nem tudsz egy jó bunker alap rajzot
nem tudom mit vigyek le többet, konzervet e vagy forrasztó ónt
Az "agyturkászok" nagyon sok mindent ki tudnak olvasni az ehhez hasonló rajzokból.
Két hírem van: - Szerintem messze átlagon felettiek; - Ugyanakkor nem értek hozzá Az biztosan (sok-sok) plusz pontot jelent hogy a gyermekkel együtt "követtétek" el...
Hát én építek egyet ha gondolod jöhetsz szerintem konzervet mert kicsit magasabb hő kell de azzal is lehet forrasztani
Ja, kérdezné a haver ezt mivel forrasztottad ?
Szerinted? Hát bab konzervvel vaze.
De várjál. Az ón megvan és a többi alaktészt visszük amgunkal?
Persze,befőttes üvegben.
Az addig oké, hogy a bankok készülnek,de mire fogják költeni ha nem lesz semmi se a földön.
Ők az euró bevezetésre készülnek, meg arra hogy olyan "programokat" adjanak el az embereknek amivel mindeni jól jár. (Már itt sunyiság van, ezért nem is foglalkoztam ezzel a melóval.)
Én nem akarom, épp erről beszéltünk a főnökömmel, gondolom a minimálbér ugyse fog nőni, ha átváltod euróra és bejön a külföldi árszínvonal, akkor nem marad semmi! Remélem tévedek, de nem akarok belefolyni. 2012 meg lesz ami lesz, addig még sok sör fog lefolyni a torkomon
Milyen külföldi árszínvonal? Én az elmúlt fél évben Németországban és Ausztriában dolgoztam. Olcsóbb az élelmiszer, a benzin kb. ugyanannyi. A cigi drágább egyedül, még a pia is olcsóbb, bár ez utóbbi engem nem érint. Még az itthon euróra váltott forintnak is nagyobb ott a vásárlóértéke. Igaz, hogy pl. Németországban első látásra drágák mondjuk a felvágottak, csak az a különbség, hogy ott nem kapsz gagyi 300 Ft-os virslit, és hasonlókat, hanem 3-4 euró a legolcsóbb felvágott, de az olyan, amit itthon 1500 Ft-ért vagy többért kapsz csak meg. Ott nincs kereslet a gagyi kajára, nem is lehet kapni.
Szerk.: Ja, és Németországban csak hazai áruházláncok vannak, nincs Tesco, meg Auchan, még Spar sincs. A németországi Lidl-ben olcsóbb a magyar zöldpaprika, mint itthon...
Hát akkor nem marad más mint az APOKALIPSZIS! 2012. 12. 21.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |