Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Üdv!
Lenne egy kérdésem piher trimmerek jelöléséről. PT 10 LV és PT 10 LH a V és a H betűk ugye nem azt jelölik, hogy vertikális és horizontális? Mert ha igen akkor rossz a termékhez tartozó kép. Kérem erősítsen meg valaki, hogy most a képet kell néznem vagy a betűt (fekvő trimmerre lenne szükségem egyébként) Köszi
Van itt illetékes aki tudja ezt az információt?
Az a furcsa helyzet, hogy mindkettő (elnevezés és foto is) helyes.
A vertikálisban a forgás síkja merőleges a beültetésre, a horizontálisban pedig párhuzamos vele. Szóval ha fekvő kell, akkor a V- sorozatot nézd.
Egyelőre ez van. Az ára miatt túlzottan bezsákolni nem fogunk belőle, de rendelésre pár nap alatt hozható.
Pont olyan kellene? Ezt nézted már? Valami baj van vele?
Szerintem érthető hogy miért TN160-at kért, én is inkább azt venném ha lenne. Nem szívesen adnék ki 6000Ft-ot azért, ha olyat kapok igaz kisebb kiszerelésben de már 800Ft-ért. Nem mindenkinek tud sajnos egyetlen kellékre ennyit szánni, pláne mostanság..
Félreértés elkerülése végett nem rosszindulatból írtam, de sajnos ez az igazság
Igen, valóban, ez az én érvem is a TN160 mellett (az ára).
Uraim! Meg vagyunk győzve, igyekszünk a kínálatot mielőbb "felwolfosítani".
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne, hogy ha előre kifizetek egy csomagot, és a személyes átvételt választom, akkor van-e mód közös átvételi nap egyeztetésre? (Én konkrétan 19. -ére gondolok, és persze nem úgy hogy 18.-án adom fel a rendelést, hanem mondjuk 8.-9. körül) Továbbá elég-e ezt a megjegyzésbe beírni a feladáskor, vagy külön fel kell venni a kapcsolatot a Hestore-al?
A szállítást is meg tudjátok oldani? A futár házhoz visz folyékony dolgokat is, mint például ez vagy a Wolf-os vasklorid?
No, igen ez egy fontos kérdés, mert az egyik konkurens cégnél csak személyes átvétellel lehet megvenni, házhoz szállítással nem. Az jó lenne ha ti tudnátok házhozszállítással is.
A két dolognak (fizetés és átvétel) egymáshoz semmi köze. A rendelést (pláne, ha a megjegyzésben is szerepel) az ügyfélszolgálaton ésszerű ideig tároljuk (amíg be nem pókhálósodik).
Azt mind fel tudjuk adni, ami nem él és nem mozog valamint gurtni nélkül is el tudja vinni egy ember
Ha kell, akkor lehet róla szó.
A 85V-10PU és SU kivitel 1-2 hét alatt hozható, viszont a 85-20SU változatból akár 3 nap alatt is tud érkezni.
Sima 85-öt én is be tudnék szerezni, az sok helyen van, de nekem mindenképp az alacsony feszültségű V-s kellene, és egyelőre csak 1 db ATtiny85V-10PU.
Lehet szó ilyen kis mennyiségről is? Ha igen, mi ennek a menete?
Persze, elvben nincs akadálya.
Holnap rákérdezek, hogy pontosan hogy is állunk vele.
Sikeredett! ATtiny85V 2 hét alatt tud jönni.
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy ennek 33 vagy 40mm a szélessége és abba beletartozik-e a rögzítő fül?
Szia, én vettem már ilyet, a 33 mm-ben bent van a rögzítő fül. Fül nélkül kb. 25 mm. Üdv!
Sziasztok! Látom kapható műnyomó is az áruházban! Az lenne a kérdésem hány grammos?
Jó kérdés. Nem mértem, de a rendeléskor 135g-ot mondtam.
Kösz! Az a legjobb! Örülök,hogy lehet kapni! Szinte lehetetlen vidéken szerezni
RM2,5 = 1 raszter = 2,54 mm
RM5 = 2 raszter = 5,08 mm RM7,5 = 3 raszter = 7,62 mm
Ez a hosszúsága, pontosabban a lábtávolsága. De azért köszönöm.
Az hogy lehet, hogy a nemrég feladott rendelésemben az egyik tételhez oda van írva a "Csomagolható" oszlopba, hogy 2010.02.27. ? Úgy tudtam, hogy abban az oszlopban az a dátum jelenik meg, amikor csomagolható lesz az adott alkatrész. Viszont már március van!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |