Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egyszerű. Ha hiszed ha nem én a "PATKÁNY"-hoz vagyok szokva. Nem beszélve arról a kis felületről amit tapizni kell. Mondjuk máshol jó...
![]() ![]()
Szerintem az X osztályú erősítőig meg se állj. Az már az a kategória, amikor csak bedugod az mp3 lejátszódat és a zenéből vett energiával üzemel, plusz még a tv-t is rákötheted, az is menni fog róla, plusz mutatja a zene klipjét is. Persze a hatásfoka 561% és az átviteli karakterisztikája 0-300MHz-ig egyenes 0dB-en. És ráadásul még a hangszórók karakterisztikáját is javítja.
![]()
Én a külföldiekkel legköcsögebben bánó részen melóztam, Bajorországban, Münchenben. Ez az übermensch-betegség ott érezhető a legjobban, amint megtudják, hogy nem német vagy, úgy néznek Rád, hogy nem tudod eldönteni, hogy rühellnek, vagy lesajnálnak.
Én megoldottam ezt a problémát. Szabadnapokon, mikor elmentem csámborogni, nézelődni a városba (szerintem überronda hely), felvettem a Made in Hungary feliratú polómat, amin nagy Trapper felirat is van, és úgy néztem mindenkire, mintha szarkupac lenne. Voltak is ám szemlesütések, meg riadt pillantások, meg nem ült le senki mellém a metrón. (Csak egyszer egy részeg, de annak mindegy volt. ![]() Viszont amikor mondjuk bementem a BMW-központba, megnézegetni a járgányokat, az értékesítők ugyanúgy mosolyogtak, meg megmutogattak mindent, mintha visszajáró 7-es tulaj lennék. Azt a BMW-központot is elcseszték szerintem, mert valami nagy durranást akartak, de mellékeltem, hogy mi sikerült belőle...
Ja, épp egy ilyet építek. Fontos: van rajta USB is.
![]()
Hé, én mínusz 3GHz-től plusz 3GHz-ig tudom az X végfok sávszélességét...
![]() Szerk.: Amúgy meg én Class Z erősítőn töröm a fejem. Azt meg a levegőmolekulák mozgása fogja hajtani, és nem lesz benne fémalkatrész, bocs... ![]() ![]()
Egyet ne felejts el. Honnat indult a KEFEBAJUSZÚ bácsika mozgalma. München. A többit már tudod. Ezekből ezt kiirtani nem lehet max fékezni mindezt csak a pénzért. Mert arra viszont igenis vevők...
![]()
Szerintem megyek. Te meg maradsz, és nem lesz csaj a közelben, vita lezárva, fellebbezésnek helye nincs...
![]()
Igen, tettenérhető a dolog. Ha igazán fel akarsz húzni egy münchenit, akkor felemlegetheted ezt neki, de egyből rendőrért fog kiabálni...
![]()
SImpi, ugye eljössz a börzére? Van egy kis lerendeznivalónk...
![]()
Viszont az USB nagyobb feszt ad, így a kimeneti teljesítmény is több, mint mp3-ról.
![]()
Hát láttam már egy két elb épületet de ez elviszi a prímet mert : mi a mindanivalója:
![]()
Ez a Hájend nem az, amikor valaki nagyon kövér, és elereszt egy Kinder pingui-t...?
![]()
Na jó nagyobb feszt és telj. ad, de cserébe a hangrendszerem is 10000%-os hatásfokkal üzemel. És akkor most képzeld el milyet szól. És tudod mi a durva hogy egy ceruzaakkuról szól. (A brumm. elkerülése végett.
![]() ![]()
Nem tudom. Sok fotót csináltam róla, minden oldalról, de egyszerűen lövésem sincs, mi akar ez lenni, Persze, impozáns és hatalmas, még próbapálya is van benne, ráadásul egy felsőbb emeleten, nem is a földszintjén. A régi székházzal szemben áll, mellettük meg az Olimpia Park van a szintén nem kicsi tévétoronnyal. Ez a másik oldaláról van, itt látszik a régi alukukorica is...
Szerk.: Ja, a régi székház előtt az a fényes UFO meg a BMW-múzeum. Oda kötelező elmenni egy BMW-rajongónak, minden kocsijukból van egy darab kiállítva a kezdetektől, a gyártásba nem került koncepció-verdák is ott vannak. ![]()
Sziasztok! Infó, megint unatkozok jöhetne valami meteor vagy hasonló
![]()
Ezért kérdeztem, mert akkor úgy néz ki a dolog, hogy a németek is belementek a gigantomániába amerikai testvéreik után szabadon...
![]()
Haverom melózott a Drezdai Történeti Múzeumon, vagy mi a bánat. Az például egy komplett régi csatahajót ábrázol, csak jóval nagyobb.
Meg itt van még két kép. Ezt a karikát egy utcasarkon "találtam". A bánat tudja, mi ez, elég bizarr. A másik meg egy sportközpont előtt van. Ez is fura. ![]()
Azt ki kell érdemelni: METEOR+UFO meg minden ez szabálytalan. Hívni kell a NASA-t hátha tudd valamit a Trükkösfütykös-pusztai meteorhullásról...
![]()
Tényleg vannak Ufó ismerőseim zt hiszem bevetem őket
![]() ![]()
Nem kéne annyi tévét nézni, Te adócső...
![]()
Azért voltak érdekesebb dolgok is, pl. ez én vagyok...
![]() ![]()
Sajnos ez itthon nem mondható el még Miskolcon se. 20 év alatt épült TALÁN 5km bicikliút ez is csak tapolcáig. Igény pedig volna rá mivel a városnak hatalamas a tranzitja. Néha én is felülök a "csöszamár"-ra de ahogy észreveszem nem igazán tekintenek emberszámba sokan. ÉS nem a kis autósok..
![]()
Igen, az In folyó partján. Ott elbringázgattam naphosszat úgy, hogy sosem mentem kétszer ugyanazon az útvonalon.
Na végre levetted az álarcot. Bringám nekem is van csak az nem tud mondjuk gépelni..
![]() ![]()
Hehe, általában nem vagyok ilyen rémisztő, mint a képen. Bár most éppen kétszer ekkora szőrzetem van, de már tervezem a borotválkozást, vettem délután borotvapengét...
![]()
Nem azért mondtam, csak nem volt fennt fényképed.
![]()
Nemrég értünk haza Pest City-ből. De nem is ez a lényeg, hanem ami odafelé történt. Vörösváron megálltunk tankolni. beállunk az egyik kúthoz, remélvén ez a sor gyorsabb. Az is lett. Dicsértük is az előttünk állót, hogy előrébb áll a kocsival, hogy mi már tankolhassunk, amíg ő megy fizetni. De nem, egyenesen kihajtott a főútra, s el is porolt Vörösvár irányába, a fehér (vagy krém színű) Lada Samarájával. Párom rögtön bement a kasszához, hogy tuti fizetett az az illető, mert még villog a kúton a lámpa. Hát nem fizetett. Majdnem 11000Ft-ért tankolt a "színes bőrű", majd beült a családdal zsúfol csacsiba, oszt gó! A kutasok rögtön hívták is a rendőrséget. Hogy a pitvarba gondolta, hogy majd mi fizetünk helyette. Illetve, hogy a kamerák előtt láthatatlanul elfog tűnni?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |