Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Na, befaragtam az Echo-t. Ízelítőnek 1-2 képet is töltök fel.
Tapasztalatok: - A vaterán 10000.- olcsóbban vettem (számlával) mint egyéb üzletek hirdetésében szerepel. - Muszáj akksira kötni (bár ez szerepel a leírásban is) Automatikusan kapcsol be. - 4db. fejet lehet rákötni. Tehát hátra is lehet tenni 2db.-ot. - Mind a fejek, mind-pedig a "beltéri egység" kábelei elég hosszúak, tehát nagy kocsiban is kényelmesen elér. - A fejek kengyeléhez gyárilag 2 oldalas ragasztó szalagot adnak. Mivel a kengyelen van gyárilag 2 kicsi furat, én csavarral rögzítettem fel. Egy kis odafigyeléssel, házilag 1-2 óra alatt be lehet pattintani a helyére. A legmacerásabb a fejek elhelyezése. Ja, és lepróbáltam HMJ teszterével. Kültéren, borús időben, félig merült 9V-os elemmel 3,5-4m-ről fel lehetett izgatni a kicsikét. ![]()
10 000Ft volt?
Jó vétel Ezért már nem is érdemes nekiállni Új, vagy használt?
Szerintem max ennyivel olcsóbban
![]()
Szerintem is
![]() Mikor tesztelsz?
Remélem a héten, de ha nem jön össze megyek "bótos" tesztre.Többen is mondták hogy szívesen megmérik, csak hát az idő. Sajnos dolgoznom is kell valamikor, hogy a hobbimat csinálhassam.
Szia. Jó lett, kérdés nem takarja be a fejeket egy kicsit a rendszám? Azért teszteld le F II-vel hogy meddig véd meg, hátulra meg ledes blokkoló nem a legjobb a közeli mérések miatt,és a szín is sokat számít,bocs ha okoskodónak tűnök.
![]()
Szia
Nem, dehogy, nem érzem, hogy okoskodnál. Sőt, külön köszönet az eddigi segítségért! ![]() Hátulra mit szoktak tenni? Ha már ennyit foglalkoztam a témával, kíváncsivá tettél. ![]()
Hátra lézerdiódás blokkoló a jó pont a nagyon közeli mérések miatt mivel a SCS103-as mérővel 50 és 70méterről mérnek.Tesztelés hát talán tudok segíteni.emil-be tudok küldeni egy telefonszámot azt aki nekem is megmérte.
Valami típust tudnál mondani, amit csekkolhatok a kuglival? (Mo. forgalomban lévő)
Treshold:
Bocsánat, már megint úszok a dolgaimmal: Csináltam pár képet, ahogy kérted a keretről.
Próbanyákba beleraktam pár 5mm-es ledet, hogy a méret is érzékelhető legyen.
Vettem két tfdu4300-at, hogy kipróbáljam őket, mint vevőket. Sajnos 6103-at nem lehet kapni megfizethető áron, de ahogy néztem csak átviteli sebességben különböznek és hatótávban, de remélem a vevőjük ugyanaz - próba-cseresznye
![]() Viszont ez erősen smd méretű, amit én nem nagyon tudok forrasztani. Van valakinek tippje, hogy lehet a beültetést okosan megoldani? Talán egy segédpanelre ültetni, amit aztán már el tudok látni egy tüskesorral, vagy valami hasonlóval?
Köszi a képeket!
Mennyire vízálló a tartó burkolata? Van valami tömítés, hogy ne follyon bele a víz? A TFDU4300 nem igazán szerencsés Én a hqelektronik.hu-tól rendeltem 5db-ot, így db-ja 1387Ft-volt (1db 1528Ft) Ők beszerzik.
Mi a probléma velük? Ha nem használhatóak, akkor nem kínlódok vele, de érdekelne, hogy pontosan miért nem jók?
Ja a kérdésedre a válasz: a plexi fedél ragasztva volt az aljához, de szét lehetett feszegetni. Ha készen vagyok, akkor azt tervezem simán visszaragasztom jó bőven használva az epoxit és vízhatlan lesz!
A 4300-ast 115kbit/s-os, míg a TFDU6103 4Mbit/s-os sebességű-
Lassabb a felfutási idő és a rövidebb a hatótávolság. Valószínűleg múködni fog, de szerintem jóval gyengébb lesz az érzékenysége. Ez akkor fog kijönni, ha közelről lőnek rád és nem közvetlen az érzékelőt ltalálják el, hanem mellé akár 50-80cm-rel. Vagy pl automata módban SCS103-nál amikor egy lézersugáron átmegy az autó eleje és mire az érzékelő közelébe ér a "lézerkör" már bemértek
Sziasztok
Mi okozhat az echo-nál téves riasztást? Ma, hazafelé jövet jelzett a lakott terület közepén, de mérőt autót nem láttunk sehol sem... ![]()
Sajnos tudomásom szerint jelez az automata kapu nyitókra, sőt még néha a kínai xenonra is. De próbáld ki, hogy nem jelez-e mobilra, vagy vasúti átjáróban a nagyfesz kommunikációra.
Napfénnyel mentél szembe?
Helyileg hol mentél?
Vasúti átjáró okés, 3 különbözőm mentem át. Mobil nem csörgött.
![]()
Az alacsony beesési szögben érkező napsugarak megzavarják ( lenyugvo nap kora délután ) ,más zavart én nem tapasztaltam ,kb 2 évig használtam echot
Infrás kapunyitóra gondoltam, elég nagy energiával sugároznak.
Köszi, megnyugtattál! :worship:
HMJ: Köszi, eléggé oldalra esnek a kapuk. Inkább csak posta hivatalt láttam meg kisboltokat.
Nekem is echo-m van és tapasztalatom szerint csak az alacsony szögben érkező napfényre érzékeny. Mármint eddig csak arra volt, de most kifingott és folyamatosan riaszt (ráadásul a reléje ki-be kapcsolgat). Már kicseréltem a tápkondiját, újraforrasztottam a relét is. Kezdek tanácstalan lenni...
A tápfesz részen méregessél, ott lesz valami zizz.
szevasz.akkor is jelez ha kihuzód a fejeket?
Nem, én a sajátomét próbáltam, ami hasonlüan múködik
tudnál a te paraméteredről irni valamit
Nem, ha lehúzom a fejeket, nem jelez. Viszont ha egyesével dugom rá őket akkor is jelez, szóval tuti, hogy a központtal van a gond.
Én is a tápfeszre tippelek (pl a stand-by led sem hajlandó kialudni, csak elhalványul...) ezért is cseréltem kondit. Ennyit tudtam mérések nélkül tenni. Viszont innen az jön, hogy ha az egészet végig akarom mérni, ki kell berhelnem a fejeket is...ami nagyságreddel nagyobb meló: a kábelezés kibontásához csak az akkut, a komputert és a komplett levegőbeömlő rendszert kell kiszednem és a fél műszerfalat... 'sszameg... |
Bejelentkezés
Hirdetés |