Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Olyan problémám/kérdésem lenne, hogy van itt egy kis számítógépem aminek a porcihűtője igen hangos(pedig celeron 2.4), amit halkítani akarok de igazából pénzt nem akarok rá nagyon költeni, szétgányolni sem akarom, így hát arra gondoltam, hogy lelassítom. Most kb 2700-3000 1/min a fordulatszáma. Úgy gondoltam biosba ez megoldható, de én nem jöttem rá, hogy hogyan. Tudtok nekem ebben segíteni? Egyéb "halkító" ötletet is elfogadok szívesen! Üdv.:Gergő
Kissé emberibb kinézetben megtalálsz a múltheti börzés topic-ban is, bankimajki kolléga csinált fotót és feltette...
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, ott is az első, sárgával kiemelt kommentet! Ott találsz megoldást...
De érdemes megnézni ezt az oldalt, meg ezt az oldalt. És tudod mit csináltam? Használtam a keresőt! Látod, milyen egyszerű?
Hehe, úgyis megfogják, ha volt rendszáma...
Sógorom a kagyló logós cég egyik kútjánál dolgozott. Náluk ilyenkor nem csináltak nagy ügyet a dologból, megmondták a kútkezelőknek, hogy ha hagynak valakit meglépni, akkor a bérükből levonják a kárt. Na, volt is példa autós üldözésre, meg szájonveregetéses akciókra. Viszont onnan nem is lépett meg senki...
Felraktam a képet. Ballage, én, Marilyn Manson (bankimajki ). A jobb oldalra meg becsúszott valami csapzott csávó, és belevigyorgott a kamerába, vajon ki lehet...?
Most nézem, hogy Matyi utánozza a hajviseletemet...
Szerintem inkább Te vagy Marilyn Manson...
Szevasz Matyi...
Akkor szombaton ki jön? És még valami: miért nem alszol már?!
Itt vagyok, csak inkognítóban. Ha van valami érdekes, hozzászólok, ha nem, akkor meg nem írok. Persze, ha megemlítenek, akkor nem bírom megállni, hogy ne válaszoljak, ha meg nem emlegetnek, hát megemlítem magam. Megyek szombaton, virtuális értelemben vett sziámi ikerfelem! (ha már szimbiózisban élünk )
Engem folyton piszkálnak itthon, hogy már megint a He-t nézem. Nem lehetne megcsinálni valahogy, hogy úgy nézzen ki mint a Wikipédia? Akkor mondhatnám, hogy az óráimra készülök. Elég lenne csak a logót, meg a színeket cserélni egy pánikgombbal.
Bővebben: Link
Akkor legyen Hobbipédia . Amióta itt vagyok az oldalon, mint regisztrált tag azóta nekem itthon senki se tette szóvá.
Robi! Mire való a többlapos böngészés? Keress valami igen csúnya szinesbőrű csajt és tedd le a tálcára. Ha jön a nejed csak egy katt. Többet nem fog szólni..Én már kipróbáltam és bevált... :taps:
Hát nálunk egyenlőre még a fejfedő az enyém, de ezt te már tudod. :kalap:
A villanyt lekapcsolom mert sok lesz a villanyszámla, meg amúgyis. Jóccakát mindenkinek és kívánok integrált álmokat ofszet és drift nélkül...
Jó reggelt a kedves Fórumtársaknak és jó munkát aki dolgozik..
Látom nem csak én vagyok korán kelő. Jóreggelt.
Úgy ahogy mondod Gyuri! Készülődsz már a holnapi nagy megmérettetésre?
Már túl vagyok a nehezén Most estem haza, egy liter vért levettek. Kicsit falfehér voltam, de túléltem. Remélem összejön.
Ezt a veszteséget lehet pótolni, mármint a vért. Engem a múltkor megtámadott az Egri bikavírus. Küzdöttem vele de azóta jó a vérképem.
Hehe, Téged is függőnek tartanak? Én ezt annak idején hamar leszereltem, elég volt csak annyit mondanom, hogy "...tudom, a rendes emberek ilyenkor a kocsmában üldögélnek, és nem fórumoznak, meg forrasztgatnak. Jól leisszák magukat, hazamennek, eltángálják a családot, és lefekszenek részegen, büdösen aludni..."
Csináljam én is ezt? Erre persze az volt a reakció, hogy nem azért mondták... A dolgomat elvégzem, nem hanyagolok el semmit, és lassan rávezettem az asszonyt, hogy esténként, mikor Ő a tévére tapad, nem mindegy Neki, hogy én mit csinálok? Egyedül is lehet tévézni, van két szeme, két füle, ismeri a távirányítót, hajrá. Erre jött a duma, hogy mert nem beszélgetek Vele olyankor. Mondtam, hogy ha tévézik, akkor nem is fogok, elég fárasztó a falnak beszélni, miközben Anyátok közt éppen a Berényi Miki boxedzést tart a saját öccse fején... Azóta csak óvatos kérdések vannak, ilyenek, hogy "Mi újság a fórumon?"... Meg persze azt is próbálom megértetni Vele, hogy hasznos dolog ez az elektronika, a börzén vettem Neki múltkor egy ilyen LED-es könyvolvasó-lámpát, ami plexi-élvilágításos, mert reggelente szeret olvasni hétvégén. Meg ugye milyen büszke volt az STK-s erősítőmre is, mikor múlt hét végén kicsi buli volt nálunk, és a húga meg a férje teljesen odavoltak a gyönyörtől, mikor a 2x40w torzításmentesen rázta a bejárati ajtót. Persze, mert Ők meg 2.1-es számítógépes hangfalszettel buliznak, 30%-os torzítással. Sógorom le is adta a rendelést egy ugyanolyan hangcuccra, amit én építettem magamnak. Mondtam, rohadt drága lesz, és a szomszédok vérdíjat tűznek a fejére...
Gyerekek van egy rossz hírem, a jobb hüvelykujjam rövidebb lett 3mm-rel és per pill. nincs körmöm. És ahogy tudom egy darabig nem lesz kellemes a gyógyulása. Na ennyit az éjszakai diákmelóról.
Akkor üdv a klubban. Nálunk színre szagra ugyanez a felállás. Kissé el is mosolyodtam, mikor olvastam a soraidat, mintha magamat látnám.
Én inkább olyan elfoglaltságot választok éjszakára, ami fejleszti az ujjakat, - főleg a középsőt!
Tudod hogyan jönnek sorba? Hüvelykujj, mutatóujj, matatóujj ...
Nálam most vagy 2 hónapra sztornózva lesz szerintem a pákaforgatás. De van ennél nagyobb problémám is jelenleg. (Holnap 2ZH-m is lenne, na ez is szép.)
Arra én mást használok.
Akkor jó, gondoltam, hogy nem vagyok egyedül...
Idézet: „Hüvelykujj, mutatóujj, matatóujj ...” Helyesebb lenne a hüvelykujj, mutatóujj, fujj...
Mielőbbi gyógyulást kívánok. Az ujjsérülések sajnos elég nehezen gyógyulnak, és nagyon tudnak zavarni a mindennapi tevékenységekben. Mégis, mit csináltál vele? Levágta valami? Brrr....
Most lebuktál, Matyi. Nem is emlegetett senki...
Ne aggódj a ZH-t megírjuk..Ha meg nem akkor kapsz egy IJ-és pólót (így jártam) címszóval...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |