Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   30 / 147
(#) durkonorbi válasza vicsys hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Egyes légvédelmi radarokra is bejelezhetnek a detektorok (lézert!!!), a blokkoló nem tudom megeszi-e...
(#) treshold válasza bobesz hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

300/800nS impulzus, 5db TSHF5210 LED, egy fejjel FÁMA II. középre lőve legrosszabb esetben 60m-ig blokkolt

http://www.youtube.com/watch?v=wALsd8tFjp0
(#) bobesz válasza babocsai hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

a közonti doboz a motortérbe van?az kivan öntve?nem látsz a nyákon elzöldülést?
(#) bobesz válasza treshold hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

scs 102 103 mal próbáltad már?most melyik beállítás a jó vagy tök mindegy?300/800 home made jammere 1us/400ns.egyébként miért nem használsz 5410 est?

A rendszámtartó külső méretét meh tudnád adni?

Hogy lehet ebbe rendszámot rögzíteni?
(#) bobesz válasza bobesz hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

mekkora árammal hajtod a ledeket sorba 1 ellenállás vagy párhuzammba külön-külön a ledeket?
(#) bobesz válasza treshold hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

ma már nem ?52 hosszú 11 magas kb.egyébként átlagos keret.5-ös bömbiről van szó

Hogy melyik a jobb beállítás fene tudja.
Lehetőleg minnél nagyobb freki, szélesebb impulzus, és csücsteljesítmény.
No valahol meg kell húzni a határt.

Azért 5210, mert egyenlóre a teljesítmény maximalizálására törekszem és még nem tudom hol a határ

5 LED sorba 15 ohmon keresztül kb 350mA
(#) hbfj válasza babocsai hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Van egy központi egységem,ami forditott polaritást kapott és nem foglalkoztam vele (mivel 2 szettet vettem anno és a másik központtal használtam a 4 fejet),annak nem lehet nagy baja és ha kell elküldöm neked ingyen -nekem már nem fog kelleni
(#) babocsai válasza bobesz hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Zöldülést nem látok (amúgy is feketére van lakkozva a nyák), de némi sókiválás látszik egy-két forrasztásnál. Este lefotózom, aztán véleményzeheted. Amúgy mire gondolsz, nedvességet kapott és beindult valami galvanikus hatás? Pedig a központ a műszarfal alatt van...
(#) Home Made Jammer hozzászólása Márc 10, 2010 /

BlackStar!

Itt teszter Assembler listája. Akit érdekel mojolhat vele.

Ter20mod4.asm

(#) hbfj válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Még ha valami értelmesebb nyelven írtad volna Ehhez éppen tök hülye vagyok
(#) Home Made Jammer válasza hbfj hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Pedig így lehet a vasat legjobban kihasználni!
Ráadásul csak kb 30 utasítást kell megjegyezni.
(#) bobesz válasza babocsai hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

én a központi doboz beázására gondoltam,de ha belül van akkor kicsukva.akkor vagy a fej ázott be vagy megsérült a kábel.merre laksz?
(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

szevasz.sajna 5410 es ledeket vettem 5210 es helyett szerinted menni fog a blokkolás?27 ohm os ellenállásokkal hajtom.
(#) Home Made Jammer válasza bobesz hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Nem használtam még, de az adatlap alapján mennie kell.
Vigyázz a melegedésre ilyen nagy áramnál.
(#) BlackStar válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Nagyon köszönöm a forráskódot

Köszi...
(#) vicsys hozzászólása Márc 10, 2010 /

Kezd bonyolódni (vagy egyszerűsödni?) az echo-m téves riasztása. Minden nap ugyanazon az útvonalon haladok dolgozni és hazafelé. Tegnap is és ma is szinte mm-re pontosan ugyanott riasztott. Érdekes, hogy odafele nem, csak hazafelé... Körülnéztem:
Traffi nincs, vasút a közelben sincs, mobil nem játszott, csak egy takarék szövetkezet volt balra az út túloldalán. Vajon, hogyan szűrhetném ki, hogy mi a manó miatt jelez be?

igen.egymás után 5*10 másoderc után melegednek az ellenállások.1us /400ns beállitás akkor jó vagy azóta van más őtleted?te mivel mérted az 500mampert?
(#) Home Made Jammer válasza BlackStar hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Szívesen, elvileg 8bites mcu-ba minden további nélkül betöltheted természetesen a headert + az includot megváltoztatva.

Jó a 400/1000. A mA-t kiszámoltam. Az átlag áram természetesen jóval kisebb.
(#) Home Made Jammer válasza vicsys hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Jó lenne tudni, az Echo milyen algoritmus szerint riaszt. Esetleg több impulzust számol, vagy már egyre is jelez? Ha ezt kiderítenénk könnyebb lenne kitalálni.

nekem 1 bmw 5 szériám van.szerinted elég a két fej?
a vevőhőz tettem infraszűrős gyűjtő lencsét a ledek elé meg sötétített lexit ragasztottam.az a baj hogy csak prolaser 3 assal tudom próbálni.s cs 102 vel kellene mert azt mondják azt gáz blokkolni.van erről valami véleményed?

Én feltennék rá négyet, nem okoz akkora plusz költséget. Azt mondják az scs-t nem nehéz blokkolni, csak akkor van gáz ha nagyon közelről mérnek vele, mert nem biztos hogy érzékelni tudod.

próbáltál gyűjtő lencsét?

Próbáltam különböző lencséket de nem volt hatásos, sőt rosszabb volt lencsével mint anélkül.

2 szer érzékenyebb.én is csináltam 1 tesztert de lencse nélkül szerintem érzéketlen 1 eredeti vevőhöz képest.úgy szoktam kipróbálni hogy az eredetit és a mi blokkolonkat egymás mellé tettem és lencse nélkül nem jelez olyan messziről mint a másik.viszont lencsével ugyan olyan távolságról jeleznek.

Milyen lencsét használsz, és honnan veszed ha nem titok.

most lementem garázsba mert csak 1 lencsét kaptam és keresek még 1 et.1 óra múlva felnézek a netre.
Következő: »»   30 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem