Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Egyes légvédelmi radarokra is bejelezhetnek a detektorok (lézert!!!), a blokkoló nem tudom megeszi-e...
300/800nS impulzus, 5db TSHF5210 LED, egy fejjel FÁMA II. középre lőve legrosszabb esetben 60m-ig blokkolt
http://www.youtube.com/watch?v=wALsd8tFjp0
a közonti doboz a motortérbe van?az kivan öntve?nem látsz a nyákon elzöldülést?
scs 102 103 mal próbáltad már?most melyik beállítás a jó vagy tök mindegy?300/800 home made jammere 1us/400ns.egyébként miért nem használsz 5410 est?
A rendszámtartó külső méretét meh tudnád adni?
Hogy lehet ebbe rendszámot rögzíteni?
mekkora árammal hajtod a ledeket sorba 1 ellenállás vagy párhuzammba külön-külön a ledeket?
ma már nem ?52 hosszú 11 magas kb.egyébként átlagos keret.5-ös bömbiről van szó
Hogy melyik a jobb beállítás fene tudja.
Lehetőleg minnél nagyobb freki, szélesebb impulzus, és csücsteljesítmény. No valahol meg kell húzni a határt. Azért 5210, mert egyenlóre a teljesítmény maximalizálására törekszem és még nem tudom hol a határ
5 LED sorba 15 ohmon keresztül kb 350mA
Van egy központi egységem,ami forditott polaritást kapott és nem foglalkoztam vele (mivel 2 szettet vettem anno és a másik központtal használtam a 4 fejet),annak nem lehet nagy baja és ha kell elküldöm neked ingyen -nekem már nem fog kelleni
Zöldülést nem látok (amúgy is feketére van lakkozva a nyák), de némi sókiválás látszik egy-két forrasztásnál. Este lefotózom, aztán véleményzeheted. Amúgy mire gondolsz, nedvességet kapott és beindult valami galvanikus hatás? Pedig a központ a műszarfal alatt van...
BlackStar!
Itt teszter Assembler listája. Akit érdekel mojolhat vele.
Még ha valami értelmesebb nyelven írtad volna Ehhez éppen tök hülye vagyok
Pedig így lehet a vasat legjobban kihasználni!
Ráadásul csak kb 30 utasítást kell megjegyezni.
én a központi doboz beázására gondoltam,de ha belül van akkor kicsukva.akkor vagy a fej ázott be vagy megsérült a kábel.merre laksz?
szevasz.sajna 5410 es ledeket vettem 5210 es helyett szerinted menni fog a blokkolás?27 ohm os ellenállásokkal hajtom.
Nem használtam még, de az adatlap alapján mennie kell.
Vigyázz a melegedésre ilyen nagy áramnál.
Nagyon köszönöm a forráskódot
Köszi...
Kezd bonyolódni (vagy egyszerűsödni?) az echo-m téves riasztása. Minden nap ugyanazon az útvonalon haladok dolgozni és hazafelé. Tegnap is és ma is szinte mm-re pontosan ugyanott riasztott. Érdekes, hogy odafele nem, csak hazafelé... Körülnéztem:
Traffi nincs, vasút a közelben sincs, mobil nem játszott, csak egy takarék szövetkezet volt balra az út túloldalán. Vajon, hogyan szűrhetném ki, hogy mi a manó miatt jelez be?
igen.egymás után 5*10 másoderc után melegednek az ellenállások.1us /400ns beállitás akkor jó vagy azóta van más őtleted?te mivel mérted az 500mampert?
Szívesen, elvileg 8bites mcu-ba minden további nélkül betöltheted természetesen a headert + az includot megváltoztatva.
Jó a 400/1000. A mA-t kiszámoltam. Az átlag áram természetesen jóval kisebb.
Jó lenne tudni, az Echo milyen algoritmus szerint riaszt. Esetleg több impulzust számol, vagy már egyre is jelez? Ha ezt kiderítenénk könnyebb lenne kitalálni.
nekem 1 bmw 5 szériám van.szerinted elég a két fej?
a vevőhőz tettem infraszűrős gyűjtő lencsét a ledek elé meg sötétített lexit ragasztottam.az a baj hogy csak prolaser 3 assal tudom próbálni.s cs 102 vel kellene mert azt mondják azt gáz blokkolni.van erről valami véleményed?
Én feltennék rá négyet, nem okoz akkora plusz költséget. Azt mondják az scs-t nem nehéz blokkolni, csak akkor van gáz ha nagyon közelről mérnek vele, mert nem biztos hogy érzékelni tudod.
próbáltál gyűjtő lencsét?
Próbáltam különböző lencséket de nem volt hatásos, sőt rosszabb volt lencsével mint anélkül.
2 szer érzékenyebb.én is csináltam 1 tesztert de lencse nélkül szerintem érzéketlen 1 eredeti vevőhöz képest.úgy szoktam kipróbálni hogy az eredetit és a mi blokkolonkat egymás mellé tettem és lencse nélkül nem jelez olyan messziről mint a másik.viszont lencsével ugyan olyan távolságról jeleznek.
Milyen lencsét használsz, és honnan veszed ha nem titok.
most lementem garázsba mert csak 1 lencsét kaptam és keresek még 1 et.1 óra múlva felnézek a netre.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |