Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
gyors voltam.találtam 1 használtat.persze hogy nem titok.őrülök hogy van még olyan ember aki a másiknak még segít.anti laser g8 ba használták fekete gyűjtőlencse.conradból veszem csak most a fiuk kifogytak.viszont van még nekik áttetsző csak az hogy néz ki a fekete dobozon.
Gondolom:
Bővebben: Link
Ez az "infraszűrős" változat lesz? most rendelhetőnek tűnik a webáruházuk szerint.
Ez nagyon érdekes.
![]() Ezt én is ki akarom próbálni.
mindenféle képen.1 a gond hogy a lencse belül sima nincs meg a led középpontja.én úgy szoktam beállítani a ledet hogy veszek 1 alátétet ami akkora átméröjű mint a lencse.aközepén 1 5 ös lyuk ahova a ledet kivülről melegragasztóval beragasztom.valóban ha nem a közepére teszem a ledet nem vesz semmit.
nem véletlenül nem reagálnak a ledes vackok,mert nincs előtük lencse.a lencse 1 pontban összegyűjti az infra fényt és 30% al érzékenyebb.álltalába a rendszámra céloznak és a rendszám mellé rakják az érzékelőket míg a lézereset a rendszám felé.ezt nem értem hogy a ledest miért nem lehet úgyan igy használni?
Még mindíg töprengek a Babócsai féle rendszámtartóba épített infraledes megoldáson.
Mi van, ha a beépítek körbe kb 250db TSHF5410 LED-et, amit 150/150nS-mal folyamatosan villogtatok Egyrészt jó eséllyel blokkolná a lézert. Másrészt amiért foglakoztat a gondolat, vajon mit látna a rendszámból a kamera? Pl a piroson átmenőket figyelő és az autópályamatrica ellenőrző (persze itt a rendszám esetére gondolok)? Ja és persze a sebességmérőkére
Kiszámoltad milyen áram kell 250db led meghajtásához?
![]()
Ezt úgy érted hogy a lencse belül üreges. vagy meg kell fúrni?
Ha ötösével sorbakötöm 15 ohmmal és az 5-ös blokkokat párhuzamosan, akkor csúcsban 10A, átlag 5A
![]() IRLR3714ZPBF MOSFET-tel szépen lehetne szaggatni
tehát sülyesztett de sajnos egyenes.nincsen hova helyezni a ledet.de tényleg pöpi.
Bocs , nem 15 Ohmmal, hanem 22Ohm, szóval úgy hogy csúcsban 0,2A
Hogy ezt 1 Mos-fet-tel akarod megoldani? Ez szerintem kivitelezhetetlen. Ezen a frekin olyan áramok+zavarok alakulnának ki amit szerintem nem fog egyetlen félvezető sem elviselni, lehet hogy más sem.
![]() Ja csak most olvastam a végét. ![]() Ami még eszembe jutott: Túl kicsi az impulzus, alig fog égni.
Ennek a MOSFET-nek az Rds-e 0,015 Ohm !
A disszipáció kb 0,375W ! Kapcsolási idő kb 10nS Folyamatosban tud rosszabb estben is 26A-t, csúcsban 144A-t Jó, rakunk be 2db-ot Esetleg az impulzusszélességet még lehet növelni, az nem gond.
Egyszer próbáltam egyszerre 14 db ledet meghajtani az enyémben kb 330ma-rel. A fet kibírta de a fet meghajtó szétdurrant minta sz*r.
![]()
Ez érdekes, de mitől?
Párhuzamosan volt a 14db LED ellenállásokon keresztül (14x330mA)?
Igen. Miután kicseréltem a meghajtót újra szétdurrant, de amíg élt kb 50voltos tüskéket láttam a tápon. Lehet hogy aksiról jobb a helyzet, de én nem kísérleteztem tovább.
Ami fura a jelenlegi NYÁK-odnál is, hogy nincs kondi az IR LED-ek közvetlen közelében. Talán néhány 100, vagy ezer mikró segítene nem?
Lehet butasagot kerdezek, de ilyennel (Bővebben: Link) nem lehet meghajtani a ledeket?
Nem segít! Gondolhatod, hogy kb két év alatt kipróbáltam egy-két verziót. Nagy freki+nagy áram = nagy probléma.
Little! Szerintem nem jó hacsak nem fényerőt akarsz szabályozni. ![]()
szevasz.neked van a vevő előtt gyűjtőlencse?hogyan oldottad meg a fejek dobozait?
Semmi nincs.
A titok: TFDU6102, vagy TFDU6103 Jó az érzékenység, nincs téves risztás és pici helyen elfér az egész
a blokkolódat milyen lézerfegyverrel próbáltad?valójában mindegy?csak a saját impulzusai másak az azonosításhoz.
FÁMA II.
Az utolsó mondatodat nem tudom értelmezni
valojában mi a különbség a lézerfegyverek között?
Ma végre eljutottam oda, hogy kipróbáljam a tesztert a blokkolóval is. Működik nagyon jól!
![]() Azt viszont nem értem, hogy a szkóppal miért nem láttam semmit lénygében a pic lábán. kipróbáltam még azt, hogy szkópra kötöttem egy infra ledet és azzal néztem hogy mi jön ki a teszterből, és ott már láttam némi négyszögjelet. ![]() Van egy cobra radardetektorom, azzal is kipróbáltam a tesztert, viszont az nem ismeri az SCS-t, a többit meg vagy PL3-nak vagy LTI20/20-nak látja ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |