Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én megoldom a problémádat, ha nem vagy lusta sokat beszélni:
programozható mikrokontroller Szólj a modiknak, jöhetnek a pontok... ![]() ![]()
Használj AVR-t és akkor nem kell kimondani azt hogy PIC. Ez is van olyan jó megoldás, mint a tatáé. Úgyhogy én is kérek pontot.
![]()
Piájszi-vel.
![]() A seregben egyszer az egyik srác azt találta mondani a másiknak, hogy, "add már ide a kenyér sarkát!" Ezt meghallotta a tisztes és elkezdődött a letolás. " -Hogy mijét? Ember! A sarkát!? Hát hol van a kenyérnek sarka? -Jól van na akkor a farát. -Ez nem igaz! Hol van olyan hogy fara! Jó hogy nem s...e. -Akkor a dumója! -Kész! Ilyen nincs! -Akkor a végét. -Véééégéét!? Van tán eleje is? Rendben aki most belép az ajtón, az megkérdezzük, és amit mond, innentől úgy kell hívni mindenkinek! Megértették!?" Így is lett. Jött be az egyik srác és megkérdezte tőle. "- Jöjjön ide, és mondja meg, mije ez a kenyérnek amire mutatok! -Az. Az a sercni." Kész ennyi. Mindenki dőlt a nevetéstől. ![]()
Ááá, ennek nagyobb a bele, mint a húsa.
![]()
4-5 kilósnál nagyobb ponty alkalmatlan arra, hogy kaját csinálj belőle. Egy nagy zsírdarab az egész...
Ezt úgy fotózták, hogy a horgász a móló végén állt, a ponty meg az elején...
![]() Én is horgászok néha, találkoztam olyan pecással, aki a háromkilósat is 10 kilósnak tudta fotózni... ![]()
És nekem nem jár pont???
Na, újabb megnyilvánulása a hozzáértésnek:
Idézet: „Vettem tegnap egy Apple Pro mous-t. Szép és jó meg minden, de valami hiányzik. A jobb gomb ![]() Bővebben: Link
piros fehér zöld ellenállás
Na jó, de mennyi a türése?
Szereztem egy optikai egeret, kb fél percig ment, majd nem piroslott tovább az alja.
![]() ![]() ![]()
Helosztok
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy már érg van egy videokártyám konkrétan egy Nvidia GeForce 7300 GS Hogyan tudom rákötni a TV re? Kaptam hozzá csatlakozót is de ha azt bedugom a gépbe onnan tovább vezetem és bedugom a TV be akkor sehol semmi Valami ötlet? ![]()
Ez nem PC fórum, de azért válaszolok.
![]()
Az a gond hogy ez nem ámítástechnikai oldal.
Ennek ellenére elég sokan azt hiszik, hogy az elektronikai alkatrészeket tartalmazó készülékek minden válfaja ide tartozik, így az ámítógép merev, és lágy csatolmányai. Pedig ![]()
Irigylem a problémáidat, engem speciel hidegen hagy, működjön, oszt' kész!
![]() ![]() ![]()
Én is vettem egy lézeres egeret. Megzabálta a sajtot, szétrágta a cipőket, a lézerpisztolyával szétlőtte a macskát, és eltűnt. Valami ötlet...?
![]()
Kár hogy nem a "pájsz-al" honosodott meg.
![]()
Dehogynem, csak sokkal régebben! PÁJSZ+ER=PÁJSZER
![]()
Én a lézeres egértől voltam ilyen állapotban (kééész, feladom...
![]() ![]() ![]()
Emlékszel a dalra a 90' évekből? Happy Gang : Boomshaka
Munkába indulok, a főútra fordulok, Egy kellemes dallamot magamban dúdolok, Mindeközben a Liget közben Egy taxi hátába fúródok. Lecsendül bennem a melódia, Mert a pilóta markában meglódul a Becses hangszere, méteres pajszere, Lehet, hogy nem bírok el vele. A fenomén femin, aki mellette üle, Tudja, nem az ő ügye, de hát éles a füle. Eme remek mondatot megszüle, Mitől a behemót maga is meghűle: – Béla, nincs egy rongyom, amit felvegyek, Ha nem indulunk vásárolni, elmegyek! Úgy látom, enyhül a helyzet a javamra, Ezúton felfigyelek a saját szavamra: A Bartókot sikeresen kikeresem, Ígérem, megpróbálok közlekedni egyenesen. ![]()
Nem nagyon csíptem azt a nyugati koppintást, NyálGuys fiúk és társai, a stílus sem tetszett, valahogy olyan műanyag az egész. Nem formációról utána kiderült, hogy csak tátogtak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |