Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez inkább csak nézőegylet
![]()
És mi a helyzet azzal az egylettel, ahol mindig mindent tagadnak?
![]()
Vagy esetleg a nemzőegylet.
![]()
Na jó. ha harc, legyen hát harc.
![]() ![]() ![]()
Most tették közzé azt a hírt, hogy az internet kordátlan sebességgel érhető el az ország egész területén!
![]()
Furcsa volt, hogy a sebesség mellett egy fektetett 8-as van
![]()
Sikerült megcsinálni az egeremet! Kapott egy új fehér ledet és jobb lett, mint a gyári pirossal. (bár attól már csak jobb lehet)Végre van egerem a laptophoz. Rég akartam venni egyet, de sajnáltam a pénzt rá. Ez meg csak úgy lett.
![]()
Jééé, ezen a képen szerepel az egyik volt osztálytársam!
![]() Bal oldal, zöld ing...
Van benne valami
![]()
A tudomány mai állása szerint nincs gyorsabb dolog a fénynél. Ha adott, álló ponthoz viszonyítjuk. Ha viszont az internet jobbra megy, és egy olyan fénysugárhoz mérjük, ami meg balra, akkor már gyorsabb...
![]()
Erről vitatkozhatnánk
![]() ![]()
Én is nagy munkában vagyok. Eszem a vasat tartalmazó nyomelemes vitaminbogyókat. Mióta felvilágosítottak a mágneses topikban, hogy a Föld mágneses ereje tart mindent a talajon, azóta parázok, hogyha rossz lesz a vérképem, elrepülök a világűrbe...
Mert ugye a gravitáció csak egy kitalált hülyeség, ezek szerint. Vagy törölték. Vagy tiltják. Biztos a sok öngyilkos hídugró miatt... ![]()
Ezt buktad, a fényév sem sebesség mérésére szolgál, hanem távolságéra. Amit egy év alatt megtesz a fény (9.4605284 × 10^12 kilométer). A sebesség alap mértékegysége a m/s. De a fénynél egyszerűbb a km/s, az pedig közelítőleg 300k/s.
![]()
Alap dolog
![]() Idézet: Ezért esik nehezére az embernek reggel felkelnie „a Föld mágneses ereje tart mindent a talajon” ![]()
Persze, a fény sebessége bizonyos határok között ugyanannyinak tekinthető, vagy száguld, vagy megállítod (elnyeled pl. egy fekete felületen). Az optikai kábelekben is kb. ilyen gyors, de nem ez határozza meg a berendezés működési sebességét. Csak információt továbbit. Aztán azt az információt mire feldolgozzák a különböző ketyerék, na ott válik Ben Johnson éti csigává...
![]()
Simpi, el kéne menned orvoshoz...
![]() ![]()
A torkom nem fáj, az orromra meg ott a papírzsebkendő. Vagy 'pézsé'... De csak fincsi illatú, és ezer rétegű lehet...
![]()
Keresd fel a HE üzemorvosát. (nem kellett volna ezt irnod most mindenki ezzel dobál majd, hogy menj az orvoshoz)
Van jobb is! Pumpa illatú, nekem jobban bejön! klikk
Először puma illatúnak olvastam, és egész másra gondoltam tőle.
![]() Idézet: „Most tették közzé azt a hírt, hogy az internet kordátlan sebességgel érhető el az ország egész területén!” Sziasztok! Érdekes hogy erről a "korlátlan sebességről" a net-szolgáltatóm mit sem tud, ugyanis igencsak lekorlátozták a hozzáférésem sebességét... ![]() Először az "UBI"-t kezdtem szidni (most raktam fel ráment 2 napom...) hogy lassabb mint egy "fagyott ablak", aztán rájöttem-felvilágosítottak hogy elérte az adatforgalmam az engedélyezett X mennyiséget! ![]()
Úgy látszik mindenki korlátlant akart olvasni, én pedig kordátlant írtam. Az előző hozzászólásom szóviccét folytatva. Az eredeti Lady Carnevál-t Karel Gott énekelte, és magyarra fordítva pedig Korda György. ezét irtam azt, hogy ezt a számot mi tartjuk Kordában.
![]()
Lassan át kellene nevezni a topic alcímét : Agymenés a köbön-re mert annyi ilyet olvasok már benne. Na nem magára venni senkinek!
![]()
Igazad van -figyelmetlenül olvastam (lefárasztott ubul , uhu, és mandarin...) egyébként milyen ez a "Kordátlan sebességű net..?
![]() ui.: amúgy teljesen mindegy, nálunk csak az asszony szereti a Kordát... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |